Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Pokalturnering: Vi tabte til Jyderup fra serie 2, og er ude af pokalturneringen.
Vi tabte til Jyderup fra serie 2, og er ude af pokalturneringen.

Små 100 km væk fra Allerød spillede vi tirsdag aften den 14. juni 2016 i pokalturneringens 5. runde, hvor hjemmeholdet Jyderup var værter. Vi mødte frem med et stærkt mandskab, dog med flere udskiftninger blandt de 14.

 

Kampen blev indledt med AFK mest på bolden, mens Jyderup gerne sparkede en lang bold frem mod den enlige angriber. Et par næsten kvalificerede afslutninger var det vi kom til, inden hjemmeholdet bragte sig på 1-0 direkte på frispark ved feltets kant.

 

Mod slutningen af halvlegen kom chancerne, Ysbæk og Basse var begge tæt på i samme sekvens, og presset blev øget. I slutminutterne kom vi til to af de store. Tilbagevendte Nicklas sendte bolden skråt tilbage til Dino, der kunne se målmanden parere til hjørnespark med en kvik refleks. På hjømet headede Dino over mål, og fornemmelsen var god trods en lidt for tilbagelænet indsats i de første 45 minutter. 

 

Jyderup nød godt af pauserne i spillet, kampbolden skulle hentes og spillet blev bremset konstant, derfor var 1 tillægsmiunt vel også noget i underkanten af det faktiske?

 

2. halvleg startede med nok et par gode mulighder, Mark headede fra tæt afstand og Victor prøvede skuddet i det lange hjørne. I det 53. minut blev stillingen ændret, en ellers løs situation i vores felt blev til 2-0, da bolden ramte den eneste Jyderup-spiller på vores banehalvdel.

 

Minuttet efter blev Dino holdt nede i feltet, straffesparket fra Mark blev nok engang reddet og trykket blev nu mere og mere heftigt for det synlige trætte hjemmehold.

 

Angrebene blev sat ind i begge sider, fra en formation som vel hed 5-4-1 ændrede værterne til 6-3-1 og boldbesiddelse var stor i vores favør. Først efter 65 minutter kom reduceringen, Victor rundede sin dirkete modstander, på det flade indlæg var Ysbæk sikker og 2-1-målet gav os endnu mere tro på et resultat.

 

Casper pandede kort efter bolden i mål, det blev imidlertid annulleret og vi ved stadigvæk ikke hvorfor...

Dino snød hjemmeholdets keeper, på stregen reddede en forsvarsspiller til nok et hjørnespark, og sådan fortsatte kampen. Tim var hele tiden spilbar, og Jyderup var ikke meget for at komme frem på banen, og angreb højst med 2-3 spillere, der var da heller ikke optræk til nævneværdige chancer.

 

I den modsatte ende af bade lignede det et overset straffespark til os, et par kendelser gik os imod, og da vi gik ind i overtiden var det med 11 mod 11 spillere på banen, ikke et gult kort var uddelt i 90 minutter.

Da uret ikke engang havde rundet de 91 minutter var vi 8 mod 11, og både spillere og lederne på sidelinjen forstod ikke hvorfor...Var det for frispark? Niks. Var det for brok? Næh, vel ikke når en spiller gør opmærksom på vi vil skifte ud, eller når hjemmeholdets tilskuere sparker stadionets eneste kampbold væk ved et indkast til os, og vi så spørger efter en reservebold.

 

Efter overtid på blot 3:20 blev kampen fløjtet af, 2-1 til hjemmeholdet og vi fik ikke hvad vi kom efter. Tilykke til Jyderup med avencementet, det bedste hold vinder ikke altid, og slutteligt skal vores hold roses for disciplinen, dét kunne snildt have været meget værre efter den afslutning.

 

Målchancerne var der, vi må se indsad og afgøre kampene når mulighederne er der, for det var de helt sikkert den aften i Jyderup.

   
Finn A d. 14-06-2016
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyOK – Altid billig benzinKop & Kande SøborgFrisør MoldowMr. AllerødAL-GLAS ApS
Senior 1's kampe mod Jyderup BK
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp14-06-2016  Pokalkamp  Danmarksserie  Jyderup BK - Allerød FK 2 - 1 
Se også
Pokalkamp sluttede i forlænget spilletid med 3 mål og rødt kort07-10-2020 - Pokalkamp sluttede i forlænget spilletid med 3 mål og rødt kort
Vi er videre i Sydbank pokalen, Union besejret med 3-102-09-2020 - Vi er videre i Sydbank pokalen, Union besejret med 3-1
FØRSTE RUNDE I SYDBANK CUP, VI MØDER UNION HJEMME TIRSDAG 1/9-2020 KLOKKEN 17:1530-08-2020 - FØRSTE RUNDE I SYDBANK CUP, VI MØDER UNION HJEMME TIRSDAG 1/9-2020 KLOKKEN 17:15
Sene mål sikrede en fortjent sejr og avancement til næste runde i august01-07-2020 - Sene mål sikrede en fortjent sejr og avancement til næste runde i august
Kneben sejr over Vejby/Tisvilde, Bytoften er næste modstander, kampen spilles d. 30/6-202028-06-2020 - Kneben sejr over Vejby/Tisvilde, Bytoften er næste modstander, kampen spilles d. 30/6-2020

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKLedøje-Smørum Fodbold
Turneringskamp
Onsdag 21. Apr. kl 18.30

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Bog & idé
Intersport Allerød
Mr. Allerød
Autohjørnet Lyngby
Carlsberg
Certego
Kop & Kande Søborg
Sepio
Hvitved
Handelsbanken
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Kvickly Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Nyt
Sydbank A/S
Flemming Elsborg Bolig
Brøndby Stilladser ApS
Drachmann Advokater I/S
Allerød Kommune
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?