Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Uafgjort resultat mod Hillerød trods overtal
Uafgjort resultat mod Hillerød trods overtal

Maj måneds sidste turneringskamp blev spillet i Allerød Idrætspark, hvor vi på en dejlig lun lørdag tog imod naboerne fra Hillerød Fodbold. Gæsterne er efterhånden dumpet ned i midten af rækken, mens vi rigtigt gerne ville revanchere den kedelige 2. halvleg i Jægersborg.

 

Anfører Mark P var tilbage på holdet, trænerdueon havde rokeret på nogle pladser, og kampen blev intens og spændende . hvor vi også havde vores chancer for sejrsmålet i en kamp, der sluttede uden mål - nemlig 0-0 trods Hillerød måtte indkassere et rødt kort allerede i matchens 1. halvleg efter to gule kort.

 

Vi havde et par gode mmuligheder i kampen, Søren og Harlev var tæt på, Basse med et fint frispark i overtiden, mens keeper Buch tog sig af alt fra Hillerød, der i Jonathan Masamuna (tidl. AFK) havde holdets bedste spiller.

 

Hos os blev Buch fotjent Man-of-the Match, jubilaren Casper var også super spillende, mens Patrick og Harlev også blev fremhævet for en fin indsats mod naboerne.

 

Kampen startede i et herligt solskin over Allerød Idrætspark, de to naboklubber kender en del til hinanden, og gæsterne var da også favoritter, især efter de seneste indbyrdes møder, der er sluttet med sejre til Hillerød.

Vi startede kampen med stor optimisme, Capser forsøgte med en kvalificeret hovedstød på Peters godt slåede hjærnepark, Dino var kort efter tæt på at styre bolden i mål ved forreste stolpe, og i det hele taget så det fint og fornuftigt ud.

 

Hillerød svarede igen med et skud forbi, og modtog gult kort i det 9. minut. Vi forsøgte igen, Mark og Harlev var ivrige i kombinationsspillet, og sidstnævnte styrede kuglen forbi fra en ellers gunstig position i feltet.

 

Gæsterne fik ders største mulighed i det 17. minut, vi fik akkurat afværget chancen på mållinjen.

 

Buch var igen på sin plads, Casper gjorde alt rigtigt, og heldigvis holdt Patrick hele kampen. Resten af halvlegen var med et lille plus på afslutningslisten til os, Søren var uhyre tæt på med et hovedstød, Hillerød var dog helt med, men i det 41. minut blev tingene vanskeligere for gæsterne. Deres store midtstopper var ikke helt tilfreds med en kendelse midt på banen, det frispark så nu reelet nok ud, og efter flere protester var det nok et gult - og dermed rødt.

 

Holdene gik til pausen med stillingen 0-0, og de første minutter efter pausen var vi ovenpå. Peter fik afsluttet, en forsvarer stod i vejen, måske var der hånd på bolden, men spillet fortsatte. Harlev var på rette plads igen, skuddet blev overplaceret, og efter et kvarters tid fik vi så endelig bolden i mål. Dino var sidste mand på bolden, dommeren mente frisparket blev taget for langt fra åstedet, hvilket vi må medgive lignede en helt korrekt dom.

 

Vi kom tæt på i et par omgange, Hillerød fik reddet i sidste øjeblik (75.) hvor Dino var meget tæt på efter et godt indlæg, og mod slutningen af kampen var det en mere lige kamp trods overtallet på banen. 

 

Ysbæk, OK og Basse kom ind i 2. halvleg, det var med til at gøre trykket større mod slutningen af matchen. OK igen med stor iver, de lange indkast er en godt effektivt våben, og i det hele taget er vores U/19-spillere en stor gevinst for os.

 

Peter var tæt på at komme først på bolden efter hjørnespark, energiske Søren sendte returen over.

 

I overtiden måtte Hillerøds keeper helt ud i fuld længde på Basses velplacerede frispark, vi fik endnu et hjørnespark ud af situationen, og kort efter sluttede kampen med resultatet 0-0.

 

Vi gjorde mange ting rigtige, spillerne arbejder stenhårdt mod de til tider dygtigere modstandere, og uanset slutplaceringen i rækken kan vi se tilbage på en sæson hvor vi prøvede - og hvor det til tider også lykkes.

   
Finn A d. 28-05-2016
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyHandelsbankenHvitvedMr. AllerødFrisør MoldowTeam Allerød
Senior 1's kampe mod Hillerød Fodbold
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp28-05-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Hillerød Fodbold 0 - 0 
 10-10-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Hillerød Fodbold - Allerød FK 2 - 1 
 16-05-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Hillerød Fodbold 0 - 2 
 04-10-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Hillerød Fodbold - Allerød FK 2 - 1 
 10-05-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Hillerød Fodbold 0 - 1 
 21-09-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Hillerød Fodbold - Allerød FK 2 - 2 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
1 #1 AllerodFK

d. 29-05-2016 14:06:59
1 #2 AllerodFK

d. 30-05-2016 10:35:03
Billeder fra Hillerød
https://www.faceb...amp;type=3
1 #3 AllerodFK

d. 30-05-2016 15:10:21
1 #4 AllerodFK

d. 30-05-2016 16:00:15
1 #5 AllerodFK

d. 31-05-2016 20:31:26
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Certego
Allerød Nyt
Hvitved
Skjold Burne
Carstens Diner
Team Allerød
Carlsberg
Frisør Moldow
Intersport Allerød
ExpandIT Development ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
VB Byggeindustri A/S
Allerød Kommune
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Flemming Elsborg Bolig
Brøndby Stilladser ApS
Kvickly Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Sydbank A/S
Allerød Nyt
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?