Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: 5-0-sejr i sommerens første testkamp
Senior 1
På et ellers sommerlukket Skovvang stadion, spillede vi træningskamp mod Brønshøjs københavnerseriehold, efter blot to officielle træninger.

Lad det være sagt med det samme. Vi var klart bedre end gæsterne, der formentligt ikke kunne mønstre stærkeste hold, især taget i betragtning at de går efter at forbedre deres øjeblikkelige 5. plads.

Vi var også afbudsramt; Sylle, Jess, CK, brødrene Madsen og cheftræner Bjarne. Men de 14 udvalgte gjorde alle en god figur, især tempo, boldomgang og disciplin taget i betragtning.

Inden den første halve time havde kaptajn Brammer udnyttet to straffespark, begge begået mod en arbejdsom O. Hansen i forreste række.

Udskiftningerne blev flittigt brugt, og spillerne formåede at holde fart i spillet i hele halvlegen, hvor Brønshøj også var pænt med.

Det blev der så ændret på efter pausen.

Først ville Lehn også være med, og med sit første mål på dagen, udnyttede han en god assist fra en som altid velspillende Smedegaard Bønnelykke, der headede på tværs efter et præcist hjørnepark fra Magnus.

Ikke lang tid efter blev et par af Brønshøjs spillere lige vel personlige, og en af dem måtte indkassere et direkte rødt for at sparke efter en Allerød-spiller.

Lehn fordoblede så sin egen score i halvlegens 29. minut, da han udnyttede en god fremspilning på kanten af offside.

Brønshøj måtte så indkassere et par gule kort, især den ene var beskæmmende for fodbolden; Morten havde med sin gode teknik fået snydt sin direkte modstander nogle gange, og da han blev snydt endnu engang, gik han direkte efter benene. Heldigvis led ingen af vores overlast i kampen!

O. Hansen afsluttede målfesten i det 32. minut til slutresultatet 5-0, og vi kan nu kun se frem til næste lørdags pokalkamp med stor selvtillid, og stor lyst til at spille os videre.

Kampen gav en glædeligt gensyn med Digger, der konstant udfordrede Brønshøjs efterhånden overbelastede forsvar.

Alle spillere fortjener ros efter kampen, lige fra en sikker Kappe i målet, til det dirkefri forsvar. Midtbanen og angrebet viste godt sammenspil, og der bliver helt sikkert knald på den til træningerne i den kommende uge. Der er jo 'kun' 14 pladser på holdet...

Med andre ord: vi er klar til på lørdag !
   
Finn A d. 24-07-2005
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenCarstens DinerAllerød NytTeam AllerødAllerød FysioterapeuterneAutohjørnet Lyngby
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
BANKObanden
Sponsorer
Allerød Nyt
Carlsberg
3F
ExpandIT Development ApS
OK – Altid billig benzin
Certego
Frisør Moldow
AL-GLAS ApS
Mr. Allerød
Autohjørnet Lyngby
Handelsbanken
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
A/S Carl Nielsen & Søn
Drachmann Advokater I/S
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Kvickly Allerød
Brøndby Stilladser ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?