Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: To scoringer rakte ikke mod GVI, der slog til dybt inde i overtiden...
To scoringer rakte ikke mod GVI, der slog til dybt inde i overtiden...

Forårets femte kamp blev spillet St. Bededag i Gentofte, hvor GVI tog imod på en solrig og blæsende dag. Vi mødte frem til kampen med en del ændringer, Casper og Søren var i karantæne, ligesom hjemmeholdet også havde to udenfor.

 

Ændringerne gav Mads Rem et kærkommet come back på holdet fra start, og sikke en halvleg det blev ti. På bænken havde vi Harlev, Okholm og Issa - sidstnævnte kom ind til sin debut i de meget hektiske slutminutter af en kamp, der først blev afgjort i det 5. overtidsminut.

 

Gameplanen fra trænerne var klar, og blev fulgt af vores spillere der i den grad havde rystet sidste uges 0-6-nederlag af sig. Vel havde GVI bolden meget, det blev til en del trilleri i bagkæden, nogle gange et lang stikning fremad, men Balle og Patrick var uhyre påpasselige på deres spids, der er topscorer i rækken.

 

I den første halve time var vi tæt på gennembrud et par gange, Peter og Mark var tilbage, det gav en fin ro på midten og bortset fra et gult kort (26.) til GVI var der ikke meget at berette om. Det kom så i det 29. minut, en tilsyneladende for lang dribling i vores felt, blev korrekt takseret til straffespark, da Buch rammer den angribende spiller. Vores keeper fik gult samtidig, og GVI kunne bringe sig på 1-0 på sparket.

 

Et hovedstød lidt senere i havlegen fra Mark sad lige på målmanden, Ysbæk forsøgte sig i front, og det så bedre og bedre ud for os. Vi blev bedre til at fastholde angrebene, og efter 45:10 kom forårets første reelle scoring endelig. Rem tog et par tærk i feltet, og udligningen var en realitet på et fladt skud. Ærgerligt for Rem og holdet i særdelesed, måtte vores 8'er lade sig udskifte med en skade i situationen. Harlev kom på banen istedet for.

 

Det var nu en helt lige kamp vi så, GVI havde fordel af medvinden i 2. halvleg, og første chance i efter sidebyttet var vores. Tim lagde en sublim bold til Ys, der tæmmer med brystet og lige akkurat bliver tacklet til hjørne inden afslutningen kunn sendes af sted. I det 53. minut faldt kampens næste mål, det var til os og det var Peter der havde sidste fod på efter Patricks flade indlæg efter vi fastholdte angrebet efter hjørnespark. 

GVI måtte se gult for film (59.), i samme minut blev Mark vinket offside i en ellers gunstig position, den så noget hård ud.

 

Linjedommeren måtte gentagne gange dæmpe udbruddene på bænken hos værterne, alt mens GVI pressede os langt tilbage godt hjulpet af vinden og flere hjørnespark.

 

Victor måtte midtvejs indkassere et gult kort for et frispark, Mark fik afsluttet lige på målmanden og GVI pressede igen for et resultat efter to uafgjorte og to nederlag her i foråret. Det fik de, på to scoringer (85. og 95.) fik de fuldt udbytte af presset mod slutningen, hvor de i de sidste minutter endda var i undertal efter et gult kort for at sprake bolden væk efter dommerens fløjte var lydt - i øvrigt samme spiller som fik kortet for film. Flere brokkerier fra hjemmeholdet blev straffet med nok et gult kort, vi satte Okholm oog Issa på banen helt til sidst, og tillykke til Issa med debuten.

 

Det var en hård skæbne for os, cheftræner Dennis var da også ærgerlig over resultatet, ikke over indstillingen af spillern 'Jeg kan ikke sætte en finger på indsatsen i dag, vi modstår GVI på nær de to gange, og her bagefter skulle vi jo havde været bedre til at holde på bolden. Vi fikserer mere på boldholderen end på den frie spiller i feltet, og blev presset af de mange hjørnespark. Vi nærmer os en sejr, det skulle bare ikke blive i dag'.

 

Man of the Match blev Peter, Balle og Mark var runner up.

   
Finn A d. 23-04-2016
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyHvitvedCarstens DinerAllerød FysioterapeuterneAL-GLAS ApSKop & Kande Søborg
Senior 1's kampe mod Gentofte-Vangede IF
 Dato  Type  Niveau     
 26-09-2020  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Gentofte-Vangede IF 1 - 1 
Valgte kamp22-04-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Gentofte-Vangede IF - Allerød FK 3 - 2 
 05-09-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Gentofte-Vangede IF 0 - 1 
 16-06-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  Gentofte-Vangede IF - Allerød FK 5 - 1 
 02-05-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Gentofte-Vangede IF 1 - 1 
 20-09-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Gentofte-Vangede IF - Allerød FK 1 - 3 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Sepio
Hvitved
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Nyt
Sepio
Certego
Carstens Diner
Autohjørnet Lyngby
ExpandIT Development ApS
Mr. Allerød
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Kommune
Dalgaard Serigrafi ApS
Kvickly Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
A/S Carl Nielsen & Søn
Aage Christiansen & Søn ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?