Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sent selvmål sikrede os det ene point mod Kastrup
Sent selvmål sikrede os det ene point mod Kastrup

I forårets anden kamp skulle vi op imod rækkens nummer 2 Kastrup Boldklub på udebane. Værterne var ubesejrede på hjemmebanen, der viste sig at være en efter årstiden fin græsbane omkranset af en snor.

 

Vi var uden karantæneramte Casper, Nicolas var ukampdygtig efter skaden i forårspremieren mod Skjold, og i startformationen var Balle og Tim nye. De spillede begge en fin kamp.

 

De fysisk stærke Kastrup-spillere var lige så svære at spille mod som forventet. vores spillere var dog ligeglade og gjorde en god figur i hele kampen. Kampens første mål faldt mod slutningen i 1. halvleg efter et hovedstød, hvor boldens opsring snød keeper Buch. Scoringen kom lidt ud af det blå, vel havde Kastrup tidligere haft et drøn på stolpen, men udover det holdt Patrick og Balle og co. værterne væk fra vores mål. Et par minutter senere måtte Buch helt ud til nærmeste stolpe, bolden tog derefter stolpen og gik til hjørnespark.

 

Kastrup måtte lade en spiller udskifte allerede efter få minutters spil, i en nærkamp blev spilleren hændeligt ramt af en støvle, og med blodet silende fra ansigtet måtte den uheldige spiller ud til behandling på sidelinien. God bedring til spilleren herfra.

 

Vi kom godt igen efter pausen, havde flere gode muligheder, hvor især Joller og Mark begge var tætte på. Kampens første advarsel faldt i det 51. minut, det var til Kastrup, og den blev siden fulgt op af flere, mere om det senere i referatet.

 

Spillet blev bedree og bedre efter pausen, Søren sendt et forsøg over fra kanten af feltet efter Morten igen var fortagssom i offensiven. I det 65. minut skiftede trænerduoen to mand, Basse og Victor kom på banen istedet for Dino og Ysbæk, der tog et velfortjent hvil på bænken. I den restrende del af kampen var det skiftesvis kortuddeling, udskiftninger og AFK-angreb i jagten på udligningen. Et giftigt frispark fra Basse blev stoppet i muren, vi kom også i dommerens bog i perioden og jagtede fortsat målet.

Det faldt i overtiden,efter Peter var skubbet i ryggen lige på græsen til feltet. Et par nytteløse protester fra Kastrup blev hurtigt stoppet, og vi kunne gøre klar til frisparket. Muren stod rimelig tæt på, der var nu spillet 2 1/2 minuts overtid, og Basse tordnede bolden forbid muren denne gang. Boldens bane blev rettet af en af Kastrups spillere, og trillede ind modsat til det forløsende 1-1-resultat. Kampen blev sekunder efter bolden var givet op, fløjtet af og det ene point var således sikret i allersidste øjeblik.

 

Kastrup trak sig længere og længere tilbage som kampen nærmede sig sin afslutning, og levede mest på enkeltmands præstationer. De store spillere på hjemmeholdet så dog efterhånden slidte ud, og fysisk matchede vi fint holdet, der førte rækken i vinterpausen.

Efter kampen modtog Kastrup et par advarsler for protester, hvoraf det ene betød rødt kort., da det var spillerens andet gule kort. Lidt kuriøst, da vi i 1. halvleg følte os snydt for et straffespark, samt et par offside-kendelser der ikke var til at få øje på, men det hører med til spillet.

 

Balle blev kampens spiller, Patrick og Tim gjode det også rigtigt godt, og vi ser frem til næste opgør når Fredensborg kommer til Allerød.

 

Cheftræner Dennis Voss var da også tilfreds med udbyttet af turen ti lAmager 'Det var en svær kamp på en ujævn forårsbane, og var nok ikke den bedste kamp vi så. Men vi kæmper for det, og matcher et af de fysisk stærkeste hold i rækken som er ubesejrede på banen her. Vi har troen selvom vi får modgang, og de unge spillere skyder i den gra brystet frem. Kastrup har de to på stolperne, men jeg syntes vi har vores muligheder, der berettiger det ene point'.

   
Finn A d. 02-04-2016
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS Audiology3FBog & idéKop & Kande SøborgHvitvedIntersport Allerød
Senior 1's kampe mod Kastrup Boldklub
 Dato  Type  Niveau     
 18-05-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 1 - 2 
 03-11-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 2 - 1 
 01-09-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 1 - 2 
Valgte kamp02-04-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 1 - 1 
 15-08-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 0 - 0 
 30-05-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 1 - 1 
 18-10-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 2 - 7 
 26-04-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 1 - 4 
 18-08-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 0 - 4 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Mr. Allerød
AL-GLAS ApS
Sepio
Certego
OK – Altid billig benzin
Hvitved
Bog & idé
Autohjørnet Lyngby
Handelsbanken
Kop & Kande Søborg
Team Allerød
Team Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Drachmann Advokater I/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Flemming Elsborg Bolig
Dalgaard Serigrafi ApS
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?