Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Klub info: Flot Lederfest 2015
Flot Lederfest 2015

85 feststemte ledere og trænere var mødt op til årets leder afslutning i 2015 i Allerød Idrætspark.

 

Se billeder fra festen her :)


Aftenen bød på overrækkelse af de sædvanlige priser: årets ungdoms leder & årets leder pris. Igen i år var der lige som sidste år en adhoc pris. Sidste år var det Esben Duus som modtog  ”årets initiativ pris” for sit arbejde med de helt små 3-5 årige, i år var der en ”årets blæksprutte pris” som gik til Gert Rasmussen.


Formand Flemming Bærentzen overrakte priserne med flg. begrundelser:


Årets Blæksprutte pris som gik til Gert Rasmussen blev begrundet med flg.:
Prisen uddeles til en leder som har fingrene nede i mange ting. Den leder som vi uddeler prisen til er en leder som udfører en masse opgaver.Mange af disse opgaver er ikke opgaver alle ser udførelsen af i dagligdagen. Mange af disse opgaver udføres ikke på banen men i mange hjørner af vores klub.Det er en leder som i mange mange år har været her i klubben – vi kender alle denne leder som tilbringer rigtig mange timer i klubben.Det er en af AFK’s ”Grand Old Men” – ja det er en herre vi skal hylde i aften.Gert tager del i cafeen, i speaker boksen, sørger for flere praktiske ting for cafeen, hænger kampplakater op i byen hver uge, sørger for at grillen er klar til kampe, at der er gas på flaskerne,  at cafeen ikke bugner af flasker m.m m.m.I det hele taget en leder som aldrig siger nej til en opgave når der akut opstår en sådan – en man altid kan regne med.Vi kender ham alle sammen – det er selvfølgelig Gert Rasmussen som skal modtage ”årets Blæksprutte Pris”.


Årets ungdoms leder pris gik til Bjarke Rose fra kvinde afdelingen med flg. begrundelse:


Han er en kæmpe ildsjæl for hans eget hold, hvor han står for alt praktisk omkring tilmelding, holdsport organisering m.m. udover naturligvis at deltage i de ugentlige træninger.Men samtidig har han ved flere lejligheder taget en kæmpe tørn for ikke kun sit eget hold, men de yngste i hele pigeafdelingen i det hele taget.Han har været primus motor på  både Pigeraketten og Pinsecup 2014 og 2015, samtræninger m.m. Bjarke er afsindigt engageret. Vi ved alle hvor volatil vores branche er, så længe det er forældre, der er trænere. Ofte blive holdene svækket af, at træneren stopper fordi deres børn ikke har lyst  mere.Hele sidste år svømmede hans datter talentsvømning begge  dage, der var fodboldtræning og hun var derfor ofte fraværende – næsten mere end til stede. Alligevel var han troligt at finde  på træningsbanen hver uge uden datter og var samtidig medarrangør af Pinsecup turen og hovedkraft bag pigeraketten i AFK.Han er utrolig stabil og samtidig meget ordentlig. Der er altid styr på tingene – og så er han  en rigtig behagelig og flink fyr at være sammen med.  Han er struktureret og administrativ enestående. Årets ungdomstræner er derfor selvfølgelig Bjarke Rose. 


Årets Lederpris 2015 gik til Elin Petersen fra cafeen med flg. begrundelse:


Årets leder er en person som har været aktiv i AFK i mange år. I sine unge dage som spiller og senere som leder.Elin var også med da klubben havde sit domicil på Skovvang Stadion. Er god til at organisere, planlægge og fordele arbejdet. Dermed ikke sagt at årets leder ikke selv tager del i det fysiske arbejde, for det gør Elin.Da der opstod problemer i forbindelse med beslutningen om, at cafeen skulle drives som et foreningscafeteria, trådte Elin straks til.Da AFK selv måtte på banen og overtage cafeen var årets leder med fra starten og trådte med det samme ind i styregruppen.Elin er der om formiddagen, hvis nogen skal have morgenmad eller brunch, hun er der til frokost, om eftermiddagen og om aftenen når der er fester.Elin har også påtaget sig opgaven med at stå for al indkøb  til cafeen, hun er kontakt person til Carlsberg, hun sørger for de flotte smileyer cafeen får o.s.v.AFK er klar over at du ikke gør det alene, men at hele cafe gruppen har sin store andel i det forrygende klubliv der er bygget op efter klubben er blevet samlet i Allerød Idrætspark, men Elin, du har godt nok serviceret AFK bag disken i mange mange år.Uden din enorme indsats havde vi ikke haft den velfungerende cafe som vi har i dag.Tak skal du have Elin, klubben dig meget taknemmelig og du er selvfølgelig årets leder i AFK 2015.

Der skal lyde et stort tillykke med de velfortjente priser til jer alle og tak for indsatsen og tak til alle trænere og ledere i hele AFK for et flot 2015.

   
FB d. 16-11-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødHvitvedKop & Kande SøborgIntersport AllerødSepioHandelsbanken
Se også
Åbner først når restriktionerne fra Christiansborg ændres18-01-2021 - Åbner først når restriktionerne fra Christiansborg ændres
ALLERØD FODBOLDSKOLE ER TILBAGE I 2021!!17-01-2021 - ALLERØD FODBOLDSKOLE ER TILBAGE I 2021!!
Vi må desværre lukke al træning ned...05-01-2021 - Vi må desværre lukke al træning ned...
Træningsopstart 202101-01-2021 - Træningsopstart 2021
Nytårskrudt v. Lillerød Hallerne23-12-2020 - Nytårskrudt v. Lillerød Hallerne

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
WS Audiology
Kvickly Allerød
Sponsorer
ExpandIT Development ApS
Frisør Moldow
Krukkerne
Certego
Team Allerød
Autohjørnet Lyngby
Allerød Nyt
Mr. Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
Carstens Diner
AL-GLAS ApS
Team Allerød
VB Byggeindustri A/S
Nejstgaard & Vetlov
Brøndby Stilladser ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Aage Christiansen & Søn ApS
Flemming Elsborg Bolig
Kvickly Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?