Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Smalt nederlag til Jægersborg, vores 6. bet i træk
Smalt nederlag til Jægersborg, vores 6. bet i træk

Der var herligt solskinsvejr over Allerød Idrætspark, da vi lørdag den 4. oktober 2015 tog imod gæsterne fra Jægerborg i 9. spillerunde i Danmarksserien. Begge hold lå helt lige i tabellen, både med point og målscore, vores modstander dog med to kampe færre.

Vi stillede op med Morten Bjerg og Joller tilbage i startelleveren, mens Ysbæk, Bastian og Søren tog plads på bænken.

 

Jægersborg mødte frem til kampen med et 1-1-resultat i midtugen, og med flere spiller som trænertrioen havde indgående kendskab til. Det blev en livlig indledning, vi kom frem til at par tidlige muligheder, først fra Jon hvis afslutning rammer en forsvarer og giver hjørnespark. Minuttet efter var det Dino, der efter god samspil med Parker fik afsluttet.

 

Præcisionen udeblv, og istedet slog gæsterne til i det 9. minut. Et boldtab lid udenfor vores felt blev hurtigt omsat til en overtals situation, og fra tæt afstend blev 0-1-målet kanoneret ind ved forreste stolpe. Jægersborg trak sig noget længere tilbage på banen efter målet, og først senere i kampen fik vi sat os helt og holdent på spil og chancer.

 

De lange diagonaler til deres venstre kant var en godt våben, det blev dog ikke til mere end et enkelt skudmulighed hvor Buch måtte give hjærne. Midtvejs i halvlegen koliderede Buch med deres angriber/midtbanespiller, heldigivs kunne han gennemføre kampen uden at blvie sat på størrre prøver.

 

Jonas forsøgte sig et par gange inden pausen, især hovedstødet var tæt på, mens også Casper var tæt på i den rigtige ende. Halvlegen sluttede 0-1, de gule kort 1-1 og således slap gæsterne helt for kort trods de unormalt mange svingende arme og albuer som heldigvis ikke kostede andet end blå mærker og buler hos vores spillere.

 

Efter pausen var spillet ensrettet, Jægersborg kom frem til en eneste mulighed i de sidste 45 mminutter, på den lignede det dog et klart frispark til Dennis helt ude ved linien, men spilleet fortsattee og skuddet havnede godt forbi vores mål.

 

Fem minutter inde i halvlegen fik Dino afsluttet en formiddabel omstilling, bolden havnede på indersiden af målmandens ben og blev efterfølgende clearet. En rigtig god mulighed, godt fremspillet af Jon. Morten var med i meget gennem hele kampen, skuddet i det 60. minut var dog godt forbi.  Få minutter senere sendte Joller et godt indlæg som Dino firsttimer, Jægersbrogs travle målmand måtte nok engang redde til hjørnespark.

 

Og sådan fortsatte matchen.

 

Anfører Mark gik forrest i presset, Jægersborg var koncentreret om de defensive pligter, og Ysbæk nåede frem til to afslutninger efter indskiftningen i det 78. minut. Den første efter et godt angreb, skuddet blev reddet helt ude ved stolpen, og sparket væk inden vi var over returen.

 

Som stadionuret rundede de 90 minutter fik vi endnu en mulighed, Jons skud tog en forsvarer og endnu et hjørnespark blev føjet til statistikken.

 

Med knap fem minutters overtid blev kampen fløjtet af, Jægersborg vandt 1-0 og efterlader os nu alene i bunden af rækken.

Ud af de sidste seks kampe har vi hele fem et-måls nederlag, den stime bliver forhåbentlig brudt når hillerød tager imod i næste runde.

 

Morten blev Man of the Match med mange stemmer, Jonathan fik næstflest efter en god allround kamp, mens Peter nok engang spillede solidt på sin plads.

 

 

   
Finn A d. 04-10-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenFrisør MoldowHvitvedAutohjørnet LyngbyCertegoIntersport Allerød
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Carlsberg
Frisør Moldow
Kop & Kande Søborg
Hvitved
OK – Altid billig benzin
Intersport Allerød
Autohjørnet Lyngby
Carstens Diner
3F
Allerød Fysioterapeuterne
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Nyt
Flemming Elsborg Bolig
Brøndby Stilladser ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?