Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Brav modstand mod topholdet, der sejrede 3-2 foran rekordstort tilskuerantal
Brav modstand mod topholdet, der sejrede 3-2 foran rekordstort tilskuerantal

På AFK-dagen den 19. september mødte knap 400 tilskuere frem til kampen i Danmarksserien mod førerholdet fra Vanløse.

Mange havde valgt at blive på Møllemosen, hvor kampene startede allerede klokken 9. Klokken 15:00 løb de to hold på banen i 7. runde af sæsonen, og med fem mål i første halvleg blev de mange fremmødte tilskuere godt underholdt fra kampens start.

 

Vi mødte frem i en ændret formation i forhold til sidste uges nederlag i Herlev. Casper afløste Balle i forsvaret, og Søren var tilbage efter nogle ugers skadespause, mens Mark måtte stå helt over. Et par gode kampe på senior 2 banede vejen for et kærkomment comeback for Søren, og den unge midtbanespiller leverede en rigtig flot indsats kampen igennem.

 

Gæsterne fra Vanløse har lagt stærkt ud efter nedrykningen fra divisionen sidste sæson, og med to scoringer, det var i det 10. og 20. minut, satte de trumf på fra starten. Resultatet var stærkt misvisende, vi spillede lige op med gæsterne, og kom da også til flere gode muligheder. Dino udfordede flot, Bastian måtte se keeperen redde et godt skud, og vi var nu mere påpasselige på egen banehalvdel.

 

I det 26. minut var Buch på sin plads, returen blev resolut sparket væk, og vi nærmere os mere og mere i den anden ende.

 

På tre gode minutter kom vi i den grad tilbage i kampen. Sebastian 'Basse' sendte et frispark ind til 1-2 via målmandens hænder, og ikke lang tid efter stoppede en Vanløse-forsvarer et indlæg fra Bastian med hånden. Dommeren var ikke i tvivl, og det var Dennis heller ikke, 2-2 og det så nu rigtigt godt ud.

 

Kort efter kunne Vanløse se en afslutning fra Jon tage stolpen, Parker og Dino var ophavsmand til chanen, det var uhyre tæt på et vaskeægte come back mod rækkens førerhold.

 

Jonathan sled og slæbte i front hele kampen, skuddet i det 37. minut var dog uden den fornødne power, og Peter var nok engang med fremme kort før pausen, skuddet fra Dino røg forbi.

 

Knap to minutter før pausen, sendte Vanløse et hjørnespark i feltet, og med hovedet blev 2-3-målet dirigeret ind til stor ærgelse for de fleste i Allerød Idrætspark.

 

Forskellen i tabellen var ikke til at få øje på, efter pausen ville topholdet helst forsvare, og efter 62 minutters spil måtte Jon se sin afslutning ryge over fra nogle meters afstand. Bastian og indskiftede Ysbæk kom også frem til et par løse muligheder, Vanløse svarede igen med et skud forbi mål inden en af de gæstende spillere endnu engang smed sig til jorden. En mindre skænderi kostede et gult på begge hold, og det burde have kostet et gult mere til gæsterne, da en skadet spiller humpede på banen fra en liggende position udenfor.

 

Vi prøvede til det sidste,, Vanløse fik en omstilling i det 93. minut, hvor skuddet havnede i sidenettet fra en spids vinkel. Efter 95:08 blev kampen fløjtet af, vi tabte for 4. kamp i træk, men holdet fortjener stor ros for indsatsen, der bare ikke rækker til point for tiden.

 

Gæsterne fra Vanløse var dygtige til at kommentere dommerkendelserne hele kampen, disciplinen var ikke stor hos de udskiftede spillere, og det efterlod et halvskidt indtryk af førerholdet, der i den grad forstod at slå til da chancerne opstod.

 

Søren blev Man of the Match, Bastian og Dino spillede også godt, mens flere andre også spillede en fin kamp i det strålende solskinsvejr i Allerød.

   
Finn A d. 19-09-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødAL-GLAS ApSBog & idéHandelsbankenKop & Kande SøborgCertego
Senior 1's kampe mod Vanløse IF
 Dato  Type  Niveau     
 07-05-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Vanløse IF - Allerød FK 2 - 1 
Valgte kamp19-09-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Vanløse IF 2 - 3 
 26-03-2011  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Vanløse IF 1 - 2 
 04-09-2010  Turneringskamp    Vanløse IF - Allerød FK 2 - 0 
 01-04-2010  Turneringskamp  2. Division  Vanløse IF - Allerød FK 2 - 1 
 29-08-2009  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Vanløse IF 1 - 2 
 28-02-2009  Træningskamp  2. Division  Vanløse IF - Allerød FK 2 - 2 
 10-06-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Vanløse IF - Allerød FK 1 - 3 
 23-09-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Vanløse IF 0 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
WS Audiology
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Sponsorer
Sepio
Allerød Fysioterapeuterne
Krukkerne
AL-GLAS ApS
Bog & idé
Mr. Allerød
3F
Team Allerød
Frisør Moldow
Carlsberg
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Kvickly Allerød
Sydbank A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Nyt
Brøndby Stilladser ApS
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?