Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vi tabte knebent til topholdet fra GVI, kampen blev afbrudt undervejs.
Vi tabte knebent til topholdet fra GVI, kampen blev afbrudt undervejs.

Oddsene var store på udeholdet, da vi i 5. rundekampen mødte GVI (Gentofte Vangede) på den indbydende græsbane i Allerød Idrætspark. Gæsterne topper Danmarksserien, og med en intakt trup fra sidste sæson i 2. division var vi på flere måder op mod en 'skræmmende' modstander med mange gennemrutinerede spillere.

Vi stillede op med 6 teenagere i start elleveren, og holdet lignede det fra sidste sæson i SS, forstærket af en igen godt spillende Peter F.

 

For at få point i kampen skulle alle fra keeper Buch og fremad på holdet levere en kæmpe indsats, og det vidste spillerne da de løb på banen. Knap 13 minutter efter blev kampen imidlertid afbrudt, lyn og torden kunne skimtes nordfra, og kampens dommertrio gennede derfor holdene i omklædningsrummene. Det blev oplyst at pausen ville blive på 10 minutter, og kampen ville blive genoptaget et kvarter senere. Lynene stoppede heldigvis så kampen kunne gennemføres, regnen silede ned da holdene kom på banen igen, og kampen blev heldigvis gennemført uden yderligere naturkræfters rasen.

 

GVI moste på fra start, det lignede et hold der kan trykke de fleste modstandere tilbage, og de kom da også til et par muligheder i kampens indledning. Vores første forsøg var et skud over mål fra Sebastian Pitzner i det 12. minut, og efter 24 minutters spil kom vores største mulighed. Balle kom til skud i feltet, på stregen blev bolden reddet af noget, der lignede en arm.  Returen fik Jon sendt på målmanden fra en spids vinkel, og kort før pausehvilen kom Buch flot ud af målet og reddede et frit skud.

 

GVI havde bolden meget, og i sidste minut var stolpen med os, og returen blev mærkværdigvis sparket ved siden af fra kort afstand.

 

De 0-0 på lystavlen holdt frem til det 70. minut, hvor gæsterne med en præcis aflevering ind i vores felt kunne sparke 0-1-målet ind uden chance for en godt spillende Buch i målet. Faktisk havde vi en rigtig god mulighed efter blot 1:10 i 2. halvleg, Dino og Mark forsøgte godt, det blev ved lige ved og næsten. Det nævnte kvarter blev der ikke leveret nogle nævneværdige afslutninger, det var mere gule kort og udskiftninger der stod på blokken.

 

Anfører Mark måtte forlade banen før tid, anførerbindet kom på Dennis' arm, og til sidst videre til Parker, da der skulle satse. Okholm kom ind til sin første optræden i efteråret, det blev til et fint indhop.

 

Vi forsøgte at vende kampen, stor ros til spillerne og trænerne for at prøve til det sidste uden de to mest rutinerede på banen - men den sidste chance for udligning kom ikke, og kampen sluttede 0-1 efter overtid på 4:14.

 

Sejren var fortjent nok, GVI var den tand for rutinerede og har spillerne, der kan afgøre kampen på egen hånd. Det ligner en hold, der kæmper med om oprykningen, men der er lang vej endnu inden sæsonen slutter til maj næste år. GVI efterlader dog til tider store rum bag de to bagerste kæder, og hurtigheden er ikke hvad den har været hos flere af spillerne. Men tillykke med sejren herfra, kampen blev afviklet i et fint tempo, og de uddelte gule kort (5 i alt) var ikke af en grovere karakter på den våde bane.

 

Besdst for os var Peter (Man of  the Match), Buch var stærk mens både Nicolas og Jon også fortjener ros efter indsatsen.

 

Vi spiller igen torsdag aften, det er i Herlev, kampstart klokken 18:30.

   
Finn A d. 06-09-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenExpandIT Development ApSAllerød NytTeam Allerød3FFrisør Moldow
Senior 1's kampe mod Gentofte-Vangede IF
 Dato  Type  Niveau     
 26-09-2020  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Gentofte-Vangede IF 1 - 1 
 22-04-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Gentofte-Vangede IF - Allerød FK 3 - 2 
Valgte kamp05-09-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Gentofte-Vangede IF 0 - 1 
 16-06-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  Gentofte-Vangede IF - Allerød FK 5 - 1 
 02-05-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Gentofte-Vangede IF 1 - 1 
 20-09-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Gentofte-Vangede IF - Allerød FK 1 - 3 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
19 #1 Finn A

d. 06-09-2015 20:43:08
Lidt om kampen på GVI's hjemmeside:
http://www.gvi-fo...rd-gvi-0-1
1 #2 AllerodFK

d. 07-09-2015 12:39:40
1 #3 AllerodFK

d. 07-09-2015 23:43:16
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
Krukkerne
Mr. Allerød
Certego
Allerød Nyt
Sepio
Bog & idé
ExpandIT Development ApS
Autohjørnet Lyngby
Hvitved
3F
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Flemming Elsborg Bolig
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
Dalgaard Serigrafi ApS
Sydbank A/S
Allerød Kommune
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?