Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Første sejr i DS, Bastian dobbelt målscorer i 3-0-sejren over Fredensborg
Første sejr i DS, Bastian dobbelt målscorer i 3-0-sejren over Fredensborg

Se flere billeder på facebook

 

Lørdag den 22. august 2015 var vi på besøg hos Fredensborg til 3. rundekampen i Danmarksserien. Værterne havde et enkelt point, mens vi kunne doble op. Trænertrioen havde måtte lave ændringer til kampen, Parker var i startelleveren, mens Casper startede på bænken sammen med Basse og Victor.

 

Det blev på flere måder en mindeværdig kamp, og kampforløbet mindede meget om kampen i juni i BGA, hvor vi sikrede os oprykningen. Dengang blev resultatet 0-3 efter 0-0 ved pausen, og lige netop den score blev gentaget efter en ellers lige kamp, i hvertfald i de første 45 spilminutter.

 

Målene blev scoret af Bastian (61. og 84.), Dino (78.) i en kamp hvor kaptajn P blev noteret for to assister. Der var godt defensivt arbejde hele vejen rundt, Peter blev fuldt fortjent man-of-the-match, og med 5 point og en socre på 4-1 er vi da i den grad stemplet ind i rækken.

 

 

Cheftræner Dennis Voss sagde efter kampen 'Det var en meget lige kamp, igen arbejder vi stenhamrende hårdt, og jeg kan jo kun rose spillerne. Vi spiller lidt naivt før pausen, får det justeret til 2. halvleg og kroner dagen med flotte mål'.

 

Tilbage til kampen.

 

Første halvleg blev en taktisk forestlling, der var en masse spil i det store rum mellem felterne, og ikke mange afslutninger. Vores bedste forsøg kom fra Bastian (11.), Fredensborg-keeperen reddede til hjørnespark. Dem fik vi fem af i den første halve time, og får helt sikkert snart udbytte af dem.

 

Hjemmeholdet sendte gerne de lange afleveringer af sted, Dennis og Balle var meget påpasselige på den hårde bane, hvor bolden til tider havde sit helt eget liv. Fredensborgs største mulighed kom i det 33. minut, målmand Buch var på sin plads, og kunne se bolden svæve ud til målspark.

 

Lige inden pausehvilen måtte Parker opgive af fuldføre kampen, Sebastian (Basse) kom ind, og i overtiden kunne vi afvise værternes første hjørnespark.

 

Trænerduoen fik justeret lidt i pausen, Casper kom ind i stedet for Ysbæk, og devisen var klar. I det 47. minut var heldet med os, eller rettere var heldet ikke med Fredensborg, der i en ellers gunstig position styrede bolden et godt stykke over mål...

 

Det første kvarter var igen helt lige i spil og chancer, vi så antydningen af muligheder, og opsøgte heldet i flere tilfælde. Det gav pote første gang i det 61. minut. Mark fandt Bastian, der med et flot vristpark satte bolden ind til 0-1 til stor glæde for os, og de dejligt mange fremmødte tilskuere, der fulgte os i solskinnet.

 

Et par nærkampe havde været tæt på at udvikle sig, vores spillere skal roses for at bevaren overblikket og den fulde koncentration. Det gav pote igen efter 78 minutters spil. En perfekt stikning fra en stærkt spillende Basse, gav os en friløber med to mand med. Meget uselvisk trillede Mark bolden til siden, Dino sparkede bolden sikkert ind til 0-2, og og vi var ikke færdige endnu.

 

Victor blev sendt på banen, Dino skulle ud, og kort efter blev det så 0-3. Bastian slog til igen, Jon var oplægger, og smilene store.

 

Kort før scoringen blev Peter (Man of the Match) stemplet i en nærkamp, utilfredsheden rundt omkring åstedet var stor, men kortet blev i lommen.

 

Mod slutningen af kampen var vi tættere på 4-0 end Fredensborg på en reducering, Mark og Victor måtte se deres forsøg være tæt på, og efter 94 minutters spil kunne vi juble over sæsonens første sejr, hvilket var fuldt fortjent efter en stærk 2. halvleg mod de resignerende værter.

 

Dennis Voss slutter referatet af 'Vi opsøger chancerne, Mark viser super overblik med afleveringen til Dino, og organisationen betyder meget. Nu skal vi op imod rækkens bedste hold de næste runder, det bliver spændende'.

 

 

Facts

 

Kampens spiller: Peter Frimand, stærk både defensivt og offensiv.

Gule kort:

AFK 2

Fredensborg 2

 

Tilskuere: ca. 100

 

Temperatur: 28 grader.

 

   
Finn A d. 22-08-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødAllerød NytExpandIT Development ApSIntersport AllerødSepioMr. Allerød
Senior 1's kampe mod Fredensborg B&I
 Dato  Type  Niveau     
 09-04-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Fredensborg B&I 0 - 3 
Valgte kamp22-08-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Fredensborg B&I - Allerød FK 0 - 3 
 20-04-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Fredensborg B&I - Allerød FK 2 - 1 
 25-08-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Fredensborg B&I 3 - 2 
 23-06-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Fredensborg B&I 1 - 4 
 05-11-2011  Turneringskamp  Danmarksserie  Fredensborg B&I - Allerød FK 2 - 0 
 30-07-2011  Træningskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Fredensborg B&I 1 - 0 
 15-03-2011  Træningskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Fredensborg B&I 3 - 0 
 08-03-2010  Træningskamp  2. Division  Allerød FK - Fredensborg B&I 3 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Team Allerød
Allerød Nyt
Drachmann Advokater I/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Brøndby Stilladser ApS
Flemming Elsborg Bolig
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Kommune
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?