Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Uafgjort i første hjemmekamp i DS
Uafgjort i første hjemmekamp i DS

Det blev til lutter krydser i første spillerunde i DS, og dagens modstander fra Kastrup Boldklub virkede også godt tilfredse med endnu en pointdeling, da 2. rundekampen blev spillet på et flot græstæppe i Allerød Idrætspark. Flere end 200 tilskuere var mødt frem til kampen, der blev intens, tæt og chancefattig.

 

Vi stillede op i en ændret formation, Victor og Balle var nye blandt de 14, og sidstnævnte spillede sig til ’Dagens spiller’-udnævnelse fra Allerød Erhvervsklub, mens Victor ønskes tillykke med debuten efter sit indhop i det 68. minut.

 

Gæsterne fra Kastrup startede med vinden i ryggen, med gode lange pasninger som vores forsvar var effektive til at afværge. Første afslutning i kampen kom i det 9. minut, et frispark fra Kastrup i det korte hjørne var dog ingen større udfordring for Buch i målet. Minutter efter forsøgte Ysbæk efter gode kombinationer af en veloplagt Jon, en sidste øjebliks tackling reddede udeholdet.

Kort efter spillede Ysbæk godt frem til Dino, der med en firsttimer testede Kastrups keeper.

 

Det lyder som en livlig start på opgøret, vi ventede på den sidste aflevering, mens Kastrup måtte skifte tidligt. I det 38. minut sendte Dino af sted med et lille vip, fra den spidse vinkel strøg bolden forbi målet uden at blive mere farlig.

Kastrup forsøgte med høje bolde, Bastian forsøgte sig godt men lige på målmanden, og så sluttede halvlegen uden scoringer.

Blot 22 sekunder efter 2. halvleg var fløjtet op, forsøgte Dino sig, men en præcis tackling forhindrede føringsmålet. Fem minutter senere satte Dino, Bastian og Jon et smukt angreb op – Kastrup nåede lige akkurat at redde situationen til hjørne, og det var klart for alle at vi havde momentum på banen, bare ikke helt oppe foran.

 

Cheftræner Dennis Voss sagde efter kampen ’Det var en dårligere kamp end vores første, vi kan være tilfreds med det ene point når vi ikke producerer mere, omvendt er vi glade for at holde nullet’.

Vores første udskiftning kom i det 56. minut, Parker kom ind i stedet for Ysbæk, som aldrig for alvor fik vist sin store kunnen mod et godt forsvarende Kastrup-hold. Gæsternes første forsøg i 2. halvleg kom i det 61. minut, et hårdt skud var et par meter på den gale side set med afslutterens øjne. Frem til det 89. minut hold vi Kastrup fra fadet, vi forsøgte og forsøgte, og heldigvis kunne Buch se hovedstødet stryge en del over.

 

Victor blev sendt på banen i stedet for en godt arbejdende Bastian, Kastrup så gult to gange indenfor kort tid, efter Balle havde modtaget kampens første få minutter tidligere. En velspillende Søren tog en god tur frem, og lige udenfor feltet blev han nedlagt til gæsternes første karantænepoint. Dino sendte frisparket godt over, og bortset fra et par andre lige-ved-og-næste situationer kom vi på dagen ikke tættere på.

 

Basse blev sendt på banen et lille kvarters tid, trænertrioen forsøgte med nogle ændringer, vi gik efter sejren til det sidste, og den indstilling skal vi tage med til de næste kampe.

 

Kaptajn P fik en stor – og velfortjent – klapsalve fra tribunen, da han efter 89:56 tog et langt returløb, og sikrede sig bolden med en veltimet tackling.

Kampen sluttede efter 93:24, dommertrioen fortjener ros for en solid præstation i en kamp hvor vi ville mest , men ikke kunne.

 

’Jeg syntes vi var det bedste hold, spillerne gjorde hvad de  kunne, det lykkes bare ikke at få et slutprodukt i dag’ lød det fra cheftræneren, der i næste runde kan se frem til mødet med Fredensborg på udebane.

 

Match fakta.

 

Gule kort AFK. Sebastian Balle

Gule kort KB, to styks.

 

Man of the Match:

Mark P.

Runner up Søren, Buch og Peter.

   
Finn A d. 16-08-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødAllerød FysioterapeuterneOK – Altid billig benzin3FTeam AllerødExpandIT Development ApS
Senior 1's kampe mod Kastrup Boldklub
 Dato  Type  Niveau     
 18-05-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 1 - 2 
 03-11-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 2 - 1 
 01-09-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 1 - 2 
 02-04-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 1 - 1 
Valgte kamp15-08-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 0 - 0 
 30-05-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 1 - 1 
 18-10-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 2 - 7 
 26-04-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Kastrup Boldklub 1 - 4 
 18-08-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Kastrup Boldklub - Allerød FK 0 - 4 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
Sponsorer
Frisør Moldow
3F
Carstens Diner
Krukkerne
Handelsbanken
Allerød Fysioterapeuterne
Hvitved
Carlsberg
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Nyt
AL-GLAS ApS
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Dalgaard Serigrafi ApS
Sydbank A/S
Nejstgaard & Vetlov
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Kommune
Brøndby Stilladser ApS
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?