Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vild sæsonafslutning - DS venter efter sejr over BGA
Vild sæsonafslutning - DS venter efter sejr over BGA

Tabellen lyver aldrig - sæsonen i Sjællandsserien sluttede lørdag den 13. juni 2015, og det blev med jubeldans, sejrssang og stor glæde for AFK efter sejren på 3-0 i Glostrup over BGA.

 

Målene faldt i 2. halvleg efter en første som blev domineret af hjemmeholdet, der med en sejr selv havde taget turen i DS. Vores hold er inde i en vanvittig god stime, og på mål af Casper (57.). Jon (74.) og Mark (87.) sikrede vi os endegyldigt oprykningen til DS på en 3. plads efter en solid afslutning på efteråret, og en særdeles god stime her i foråret, hvor det bla. blev til sejre i alle 7 udekampe.

 

Frem mod kampen stod det klart, at vi med en sejr var stensikker på oprykning, mens et uafgjort resultat kunne være nok alt efter om Virum (nr. 2 i rækken) kunne tage point fra Tuse (4. pladsen). Alle fire implicerede hold kunne rykke op, og der var dukket mange tilskuere frem på Glostrup Stadion.

 

De kunne se en livlig start på kampen, som vi startede solidt med bl.a. to hjørnespark i de første par minutter. BGA svarede hurtigt igen, gerne med lange stikninger, og cheftræner Dennis Foss var ikke helt tilfreds med duelspillet fra vores mandskab.

Rutinerede Dennis (morfar) viste endnu engang hvorfor han er kommet tilbage til AFK, og endnu engang blev det med en storspillende Balle ved sin side,

 

I det 18. minut kom Dino skævt ned i en tackling, og måtte humpende forlade banen. Okholm kom på banen, og det udviklede sig desværre til en kamp mest på hjemmeholdets præmisser. Keeper Buch var på sin plads, og var prisgivet efter 33 minutters spil, da bolden blev kanoneret på overliggeren. Bolden sprang i spil, og i den anden ende afsluttede Okholm bredt før energiske Jon blev stoppet i feltet.

 

Der faldt ingen mål i de første 45 minutter, det kunne vi være mest tilfredse med - 2. halvleg blev derimod en helt anden, vi viste overskud, glæde, kløgtighed, og ikke mindst coolness i samtlige 45 minutter, som kunne være startet ekstra godt, da Jon fik vippet bolden forbi målmanden efter 52 minutters spil, takket være en hurtig refleks fra BGA-målmanden blev bolden slået over mål til hjørnespark, en flot redning på et kritisk tidspunkt.

 

Et par mindretaktiske  justeringer i pausen fra trænerteamet bar frugt, vi manglede bare målet...

 

Vi kværnede nu videre, Søren viste stor energi på midten og kom endda frem i feltet til en afslutning inden BGA prøvede at slå tilbage. I det 57. minut kom scoringen endelig. Casper førte uimodståelig bolden frem, Okholm fandt hyperfarlige Ysbæk der måtte se sit afslutning blive pareret. Returbolden faldt ned foran Casper som med en kølig inderside løftede 0-1-scoringen ind fra nogle meters afstand. Vild jubel på og udenfor banen, og det skulle hurtigt blive endnu bedre.

 

Få minutter efter føringsmålet måtte Captain P forlade banen, Basse fra U/19 overtog midt midt så vores 'maskinrum' nu bestod af de unge gutter fra U/19. Målet tvang BGA frem på banen, vi nød godt af den ekstra plads, og bortset fra en enkelt afslutning forbi mål kom BGA ikke til mere i den periode. Nicklas blev sendt på banen 20 minutter før tid, devisen var klar og kort efter var Balle med fremme til en afslutning, Tim forsøgte også og det så godt ud for os.

 

Det blev endnu bedre i det 74. minut. Nicholas var i oplæggerens rolle, Jon brugte inderside, og med et uhyre flot spark var 0-2 en realitet - mere jubel, vi var godt på vej til sejr i den 7. (!) udekamp i træk her i foråret.

 

Sebastian Ysbæk kunne til fortjente klapsalver lade sig hylde efter en pragtpræstation, det var i det 84. minut, og to minutter senere var det Jons tur. Mark P blev sendt på banen igen, og ikke mange sekunder senere sparkede Mark os endegyldigt i DS med en følt spark ved forreste stang. 0-3 efter en forrygende 2. halvleg, der sluttede med et gult kort til hjemmeholdet, og os som den store triumfator på et indbydende græstæppe på Glostrup Stadion.

 

Jublen brød løs efter de ekstra 3 minutter, oprykningen til DS var sikret og festen kunne begynde.

   
Finn A d. 13-06-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødAllerød FysioterapeuterneExpandIT Development ApSSepioBog & idéCarstens Diner
Senior 1's kampe mod BGA (Glostrup & Albertslund)
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp13-06-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  BGA (Glostrup & Albe... - Allerød FK 0 - 3 
 08-11-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BGA (Glostrup & Albe... 1 - 0 
 28-05-2014  Pokalkamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BGA (Glostrup & Albe... 0 - 2 
 14-08-2013  Pokalkamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BGA (Glostrup & Albe... 1 - 2 
 05-04-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - BGA (Glostrup & Albe... 0 - 0 
 22-08-2009  Turneringskamp  2. Division  BGA (Glostrup & Albe... - Allerød FK 2 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
1 #1 AllerodFK

d. 14-06-2015 19:06:00
1 #2 AllerodFK

d. 14-06-2015 19:06:40
1 #3 AllerodFK

d. 16-06-2015 11:51:34
1 #4 AllerodFK

d. 20-06-2015 00:48:13
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Carlsberg
Handelsbanken
Dalgaard Serigrafi ApS
Skjold Burne
Kop & Kande Søborg
Bog & idé
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Carstens Diner
AL-GLAS ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Allerød Kommune
Brøndby Stilladser ApS
Sydbank A/S
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
Flemming Elsborg Bolig
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?