Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sejren mod FC Lejre kom i overtiden, Jon blev match-winner.
Sejren mod FC Lejre kom i overtiden, Jon blev match-winner.

Onsdag aften den 3. juni 2015 løb et forandret AFK-hold på banen til den svære udekamp mod FC Lejre, der inden runden var et point foran os i tabellen. Trænertrioen måtte igen finde ændringer til holdet, da afbud og skader følger med i det tætte forårsprogram. Søren fra U/19 startede inde, Xander (ligeledes fra U/19) tog plads på bænken og med en top energisk præstation fra alle 14 lykkedes det os at vinde kampen. Sejrsmålet faldt i overtiden af 2. halvleg efter Dino med et flot hovedstød havde bragt os foran tidligt i kampen.

 

Det var i det 11. minut, Okholm sendte en indlæg fra kanten ind til Dino, der med hovedet dirigerede 1-0-føringen ind til os. På FC Lejres hold findes masser af rutine og fart, og vi blev udfordret gennem hele kampen. Buch levede igen op til sin flotte forårsform, og var igen en vigtig brik på holdet.

 

Balle og Dennis var påpasselige bagved, det var også nødvendigt når hjemmeholdet satte os under pres. Dino virkede i hopla, Ysbæk udfordrede gang på gang inden et trælår satte en lille dæmper på et par minutter, mens Jon igen var arbejdsivrig og idefyldt. Søren tog sig af pladsen ved siden af Tim, og de to løste opgaven flot.

 

Føringen holdt halvlegen ud, vi fortsatte med de samme 11 spillere efter pausen, og 2. halvleg blev mest spillet på hjemmeholdets præmisser. Vi var tæt på gennembrud et par gange inden Lejre fik udlignet, det var i det 61. minut på en socring der mindede meget om vores.

 

Lejre havde inden kampen vundet samtlige kampe på hjemmebanen her i foråret, og de lignede et hold, der gerne ville gentage den præstation.

 

Spillet blev nu flyttet lidt længere frem mod vores bagerste rækker, Balle kom godt imellem et par gange, og Bear spillede sig gevaldigt op mod slutningen. Vi fik sendt nogle friske spillere på banen, Xander først, lidt efter Nicklas, og Mønster godt ti minutter før tid - det skulle siden vise sig at være kampafgørende.

 

Xander kom ind med så meget energi og spilleglæden lyste ud af det unge talent, ikke alt lykkes, men gode aktioner mand mod mand, skarpe indlæg og solide returløb tæller altid på plussiden.

 

I et 83. minut måtte Lejre se gult for et frispark bagfra på Jon, og i den næste periode overtog vi mere og mere. Andenboldene blev vundet, presset blev tiltagende, skuddene dog ikke præcise nok, og troen på en sejr var absolut til stede. Lejre var farlige i deres omstillinger, men havde forståeligt nok ikke mange spillere med fremme i undertalsperioden.

 

I to minutters overtid spillede Mønster bolden frem til Jon, der dog måtte se målmanden gå ud og gribe bolden omkring straffesparkspletten, en medspiller stod i vejen, og bolden trillede hen for fødderne af Jon, der lynhurtigt trillede 1-2-scoringen ind i det tomme mål inden hjemmeholdet kunne nå at reagere. Jublen brød løs, og omkring et minut senere blev kampen fløjtet af med en særdeles vigtig sejr til os.

 

Cheftræner Dennis sagde efter kampen 'En super flot holdindsats, med de mange ændringer formåede vi at vinde over et af de stærke hold i rækken. Vi modstod presset, og bringer flere spillere frem i jagten på sejren. Vi gik efter sejren så vi kan være med til det sidste i rækken. Jeg vil gerne fremhæve Søren (M-o-M) og Ronaldo-klubben for et godt solidt arbejde med mange dueller gennem kampen'.

 

Der resterer nu to kampe i turneringen, vi er med i den gode ende af tabellen, og har i den grad noget at spille for her mod slutningen af sæsonen.

   
Finn A d. 03-06-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyHvitvedSepioAL-GLAS ApSHandelsbankenAllerød Nyt
Senior 1's kampe mod FC Lejre
 Dato  Type  Niveau     
 10-06-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 0 - 2 
 22-10-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 0 - 2 
Valgte kamp03-06-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 1 - 2 
 25-10-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 4 - 2 
 12-04-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 4 - 2 
 21-08-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 1 - 0 
 12-06-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 1 - 3 
 30-10-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 1 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
19 #1 Finn A

d. 04-06-2015 12:54:14
Kort artikel og billedserie fra kampen på sn.dk
Læg specielt mærke til de gode billeder af Casper og Søren.

http://sn.dk/Spor...kel/492992
1 #2 AllerodFK

d. 04-06-2015 14:37:29
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
BANKObanden
Sponsorer
Carstens Diner
Allerød Nyt
Handelsbanken
Kop & Kande Søborg
Allerød Fysioterapeuterne
Frisør Moldow
Mr. Allerød
Autohjørnet Lyngby
Carlsberg
3F
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
A/S Carl Nielsen & Søn
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?