Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Stort pres rakte til uafgjort i overtiden mod Espergærde
Stort pres rakte til uafgjort i overtiden mod Espergærde

Det er et hårdt program for spillerne i disse uger, turneringskampen mod Espergærde lørdag den 30. maj var den tredje på 8 dage, og igen måtte trænertrioen ændre på formationen.

Rutinerede Dennis var tilbage på holdet, purunge Søren tog plads på bænken, og Balle var igen med i startformationen.

 

Kampen mod Espergærde, der er på sidstepladsen i serien, blev ike det store sus - i hvert fald ikke før pausen. Eneste scoring i halvlegen faldt efter 10 minutters spil, en Espergærde-spiller tog chancen fra distancen, og godt hjulpet af vinden strøg bolden i mål via Buchs parade. Scoringen kom ud af ingenting, det rød/hvid klædte udehold stillede sig efter målet tilbage, og det lykkes  dem næste at forsvare føringen hjem.

 

Vores gennembrud lod vente på sig, vi var tæt på at trænge igennem i et par situationer, men manglede flere gange lige et par gram mere. Espergærde fik deres andet forsøg efter 19 minutters spil, Buch bvar helt ude ved stolpen, og andet end målspark blev det ikke til. Midtvejs i halvlegen var det enerettet, trods langsom boldomgang og sene handlinger fik vi for alvor spillet os ind i kampen. Okholm, Ysbæk og Dino forsøgte godt, der var lukket af i det defensive, og en veloplagt Jonathan fik fat i meget.

 

Vinden var med os efter pausen, det kunne ses fra starten af halvlegen, og nu kom chancerne. Ysbæk blev tacklet ved forrest stolpe efter indlæg fra Okholm, angrebene blev længere og tungere, selv Dennis og Casper var med fremme. Et kvarter inde i halvlegen blev Nicklas og Søren sendt på banen, sekunder senere måtte gæsternes keeper give hjørnespark på Nicklas' hovedstød og vi kom i den grad nærmere målet.

 

Espergærde havde ikke mere at byde på, boldenen blev i flæng sendt ud af banen i modvinden, og tilmed måtte de spille i undertal efter gult kort i det 73. minut. Mønster kom på banen, vi trykkede videre, og satsede nu mere flere folk fremme. Elleve minutter før tid måtte dommeren til kort behandling på sidelinien med et dårligt håndled, spillet og chancerne var nu helt ensrettet. Et direkte frispark havnede lige på målmanden, og da vi kombinerede os godt igennem blev vi bremset af føljten, fordelsreglen havde vist været mere passende.

 

Stadionuret rundede de 90 minutter, resultatet stod 0-1, og vi ville det mere - Dennis (M-o-M) var helt med fremme, Nicklas tog bolden med, og med et præcist spark blev 1-1-målet sat ind til stor jubel på banen og tilskuerpladserne.

 

I de blot 5 overtidsminutter var det nu to hold, der jagtede den afgørende scoring. Espergærde vovede sig længere frem, og da skuddet strøg forbi vores mål blev vi da noget overraskede over der blev dømt hjørnespark... Det kom der ikke noget ud af, og pointdelingen var kort efter en realitet.

 

Det sene point tager vi gerne med til tabellen, hvor der stadigvæk er masser af spænding i subtoppen.

 

Søren kom ind med stor energi og koncentration, Jon skal også fremhæves for en solid præstation, og kampens spiller Dennis var med i meget både fremme og tilbage på banen.

 

På onsdag spiller vi næste kamp, det er ude mod Lejre, der altid er en svær modstander for os.

   
Finn A d. 30-05-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenKop & Kande SøborgAllerød NytHvitved3FCarstens Diner
Senior 1's kampe mod Espergærde IF
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp30-05-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Espergærde IF 1 - 1 
 18-10-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Espergærde IF - Allerød FK 3 - 1 
 25-05-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Espergærde IF 5 - 0 
 06-10-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Espergærde IF - Allerød FK 2 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Certego
Dalgaard Serigrafi ApS
Carstens Diner
Frisør Moldow
AL-GLAS ApS
OK – Altid billig benzin
Carlsberg
Hvitved
ExpandIT Development ApS
Sepio
Kop & Kande Søborg
Team Allerød
Kvickly Allerød
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Allerød Kommune
Dalgaard Serigrafi ApS
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Nyt
VB Byggeindustri A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
A/S Carl Nielsen & Søn
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?