Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Storsejr med bismag
Storsejr med bismag

Vinterens fjerde træningskamp blev spillet lørdag den 21. februar på 'udebane' mod naboklubben Blovstrød, der som bekendt er at finde i serie 1 i denne sæson. Trænertrioen havde udtaget et slagkraftigt mandskab med hele 21 spillere, deriblandt keeper Nicolai Weisbjerg fra vores talentfulde U/19-holdet.

 

Spændingsniveauet var en kende for højt i indledningen af dysten, ingen af spillerne ville give sig, og begge mandskaber så tændte ud. Mads Rem var den første på scoringslisten, det var allerede i det 8. minut efter forarbejde fra Sigurd og Mark P.

I det 16. minut var Rem på spil igen, denne gang efter en vidundelig tværpasning fra Dino. Desværre måtte Rem senere forlade banen med en skade, det måtte Joller og Sigurd også hvilket vidner om mange hårde dueller i opgøret.

 

Casper måtte også forlade banen, det var efter to episoder som blev takseret til hårdt spil. De 10 minutters undertal blev vekslet til 3-0, denne gang var skarpretteren Dino, assist fra Rem og Mark P.

 

Weisbjerg var på sin plads i målet, Peter var stærkt spillende på backen, og målscoringen fortsatte efter pausen. Præcist 7 minutter efter 2. halvleg blev fløjtet igang kunne Sebastian Ysbæk gøre det til 4-0 med en fin inderside, denne gang efter oplæg fra Nicklas.

 

Derefter fulgte endnu en periode med tætte nærkampe, ikke mange chancer og et rødt kort til Blovstrød.

 

Tilbagevendte Patrick var uheldig med en tilbagelægning i eget mål, det var i det 69. minut og Blostrød-spillerne kunne endelig juble. Mere blev det ikke til, Balle og Baris lukkede fint af, og Ysbæk ville mere i den anden ende med nok en scoring i det 81. minut.

Det blev ved de 5-1  hvilket var nådigt sluppet for Blovstrød efter de 90 minutters lokalopgør, der desværre giver os en kedelig bismag med skaderne som vi hidtil har været forskånet for. Tak til naboerne for kampen, der skal nok blive meget snak om de mange intense episoder i dysten på den super gode kunstbane i Blovstrød.

   
Finn A d. 21-02-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødKop & Kande SøborgAllerød NytCarstens DinerBog & idéFrisør Moldow
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Carlsberg
ExpandIT Development ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Mr. Allerød
Carstens Diner
Autohjørnet Lyngby
3F
Hvitved
Certego
Sepio
Intersport Allerød
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Brøndby Stilladser ApS
Nejstgaard & Vetlov
Kvickly Allerød
Drachmann Advokater I/S
Dalgaard Serigrafi ApS
VB Byggeindustri A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?