Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Uafgjort for 5. gang i år, Drescher sparkede sen udligning ind
Uafgjort for 5. gang i år, Drescher sparkede sen udligning ind
Prince udligner til 1-1Jonathan trækkes ned i feltet og får straffesparkDrescher bringer Allerød på 2-1Kort før tid afdribler Drescher et par spillere og udligner til 3-3

Lørdag den 27. september løb et særdeles afbudsramt AFK-hold på banen i sæsonens 7. kamp, det var i Allerød Idrætspark mod TFC Odsherred, en modstander vi ikke har mødt tidligere.

 

Trænerstaben måtte ryste posen godt denne gang, de mange afbud gjorde ikke siutationen bedre, men troen flytter som bekendt bjerge.

 

Både Sylle, Bigler og Prince tog plads i startformationen - alle tre havde ikke spillet så meget som et minut på holdet i sæsonen, men hvad gør det når rutinen tager over. De resterende spillere var vist ikke over 20 år, bortset fra Drescher, der netop var landet fra ferietur sydpå. Derudover har Baris og S. Balle vist heller ikke så mange førsteholdsminutter i benene, men de udvalgte gjorde det alle fint.

 

Kampen var på flere måder en gentagelse fra tidligere, AFK ville mest, mens modstanderne stod lavt på banen. Især efter 0-1-målet efter kanp 4 minutters spil, men vi vendte stillingen til 2-1 inden pausen.

Først fra kølige Prince, siden et straffespark fra Martin Drescher efter armen/trøjen nærmest var hevet af en velspillende Jonathan. I sekvensen ved straffesparket fik udeholdests spiller det gule kort, måske kunne det være rødt, men dommeren så det ikke som en oplagt scoringschance, selvom det udefra så sådan ud.

 

I overtallet sad vi endnu mere på spillet, Drescher fordelte boldene godt, Joller var i hopla og angrebene blev stort set alle afsluttet. Hjørnesparks statistikken sagde 6-1, og sådan fortsatte det også i starten af 2. halvleg. Ysbæk udfordrede fint på kanterne, men pludselig blev kampen vendt på hovedet...

 

En mange gange før set hjørnesparks kombination blev sparket ind via en Allerød-fod på stregen, og mindre end 5 minutter senere blev et boldtab omsat til scoring. 2-3, og det lignede unægtelig en kamp fra tidligere på efteråret.

 

Odsherred stod nu længere tilbage på banen, vores angreb blev længere og en dobbelt udskiftning (75. minut) gav nogle effektive rokeringer, mens gæsterne mest af alt sparkede boldene ud af farezonen.

 

Kampen var i sin døende fase, Drescher sendte et direkte frispark i muren før Ysbæk med en genial aflevering sendte Drescher mod mål. Det vedvarende pres gav pote, udligningen til 3-3 blev sikkert sat ind fra vores topscorer.

 

I overtiden var vi endda tæt på. Et indlæg sejlede på oversiden af overliggeren, og sprang i spil. Mulle var på sin plads, men denne gang var heldet med målmanden. Kampen sluttede efter 92:27, vi ville mere gennem hele kampen, og holdet skal roses for at blive ved.

 

Jon blev man of the match, tomålsskytten Dres blev runner up, og vi ser fortræstningsfuldt frem til fortsættelsen på sæsonen.

   
Finn A d. 28-09-2014
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAutohjørnet LyngbyBog & idéHandelsbankenAllerød NytCertego
Senior 1's kampe mod FK Odsherred
 Dato  Type  Niveau     
 25-05-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - FK Odsherred 1 - 2 
 24-03-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  FK Odsherred - Allerød FK 0 - 0 
 08-09-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - FK Odsherred 3 - 1 
 13-05-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  FK Odsherred - Allerød FK 1 - 2 
Valgte kamp27-09-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FK Odsherred 3 - 3 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
Carstens Diner
3F
Handelsbanken
Team Allerød
Hvitved
ExpandIT Development ApS
Sepio
Kop & Kande Søborg
Bog & idé
Carlsberg
Team Allerød
Allerød Kommune
Drachmann Advokater I/S
Kvickly Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Brøndby Stilladser ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Flemming Elsborg Bolig
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?