Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Perfekt sæsonafslutning med sejr og overlevelse i SS
Perfekt sæsonafslutning med sejr og overlevelse i SS
Daniel Parker rundede 100 kampe for Allerød's bedste mandskab.Anders Sylvest spillede sin sidste kamp for Allerød's bedste mandskab.Mark sender bolden forbi Haslev's målmand og i nettet til en forløsende 1-0 føring.Stor glæde over føringsmålet.Ras fejrer sin 2-0 scoring, som afgjorde kampen.

Lørdag den 14. juni var på flere måder en bevægende dag for AFK. Vi kunne sikre os endnu en sæson i Sjællandsserien, det krævede dog en sejr og nederlag eller uafgjort til to modstandere samtidig med at det var seniorholdets sidste kamp på Skovvang Stadion inden vi kan indvie opvisningsbanen i Allerød Idrætspark til efteråret.

 

Modstanderen i kampen var Haslev FC, et hold der med lidt held kunne slutte på 3. pladsen, og dermed ingen let opgave for os. Både Vallensbæk og Hornbæk var et point foran os inden runden, og i hvertfald et hold af de tre var 100% sikre på nedrykning.

 

Kampen var samtidig også bevægende for os, Anders Sylvest spillede nemlig sin afskedskamp efter mange år som sikker mand i startopstillingen, og klubben sender et kæmpe tak for indsatsen og lojaliteten genem alle årene. Vores 22-årige kaptajn Daniel Parker spillede sin kamp nr. 100, og det må være den yngste der har opnået den milepæl i klubbens efterhånden lange historie.

 

Der har været pil opad de sidste uger, sejre over Værebro og Vallensbæk samt uafgjort mod Avedøre har givet os tro på overlevelsen, og mod Haslev var der da heller ingen tvivl om resulatatet - selvom scoringerne først faldt efter pausen.

 

Vi startede kampen godt og solidt, straks fra kampens start var det tydeligt at vi ville det mest. Gæsterne viste sig første gang efter 11 minutters spil, men Casper fik clearet på stregen. Vores offensive spil fortsatte, Rem og Ras supplerede hinanden godt i forreste række, og målchancerne kom også. Første halvlegs største var hovedstødet fra Ras, hvor Haslevs målmand flyvende klarede til hjørne. Halvlegen sluttede 0-0, og Haslevs træner sagde det meget rammende i løbet af de første 45 minutter 'Vi skal tænke meget mere fremad'.

 

Det gjorde vi i den grad efter pausehvilen. Ras var første i afslutterens rolle, halvflugteren bblev reddet, og kort efter forsøgte Jon sig godt. Knap et kvarter ind i 2. havleg tog Rem plads på bænken, Ysbæk kom ind og vi fortsatte den solide stil.

 

Haslev var dog tæt på efter et frispark, bolden trillede dog hele vejen forbi. Forsvaret blev ikke sat på de store prøver, og i det 62. minut faldt scoringen endeligt. Ras fandt Mark med en fin stikning, og alene med målmanden blev det 1-0 på et godt spark.

 

Allestedsnærværende Mads H var også med fremme som afslutter, og i den hele taget så det fornuftigt ud, men sejren var langt fra sikret. Casper var med fremme som afslutter før han måtte lade sig skifte med Siggi, som desværre blev dømt offside kort efter i en ellers god position.

 

Haslev forsøgte med lange indkast, Sylle & Patrick afviste flot, og i det 81. minut blev sejren cementeret. Ras bankede målet ind efter en god stikning fra Ysbæk, og derfra kunne vi kun håbe på det rigeligt til at forblive i rækken. Merklin kom på banen i slutminutterne, og efter 48:43 kunne vi endelig juble over sejren efter en helt igennem koncentreret indsats fra start til slut.

 

Både Vallensbæk og Hornbæk tabte samtidig, og vi kunne dermed hoppe over begge i stillingen som var ensbetydende med endnu en sæson i Sjællandsserien efter en noget turbulent forår, der sluttede flot med 10 point i de sidste 4 kampe.

 

Heidtmann blev M-O-M, Greve inviterede til fest i klubben senere, og hele seniorafdelingen var klar til nogle fornøjelige timer efter en god dag med sejre til både 1. og 2. holdet og uafgjort for 3. holdet.

 

Tilskuere: 150

   
Finn A d. 15-06-2014
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly Allerød3FCarlsbergAL-GLAS ApSHvitvedBog & idé
Senior 1's kampe mod Haslev FC
 Dato  Type  Niveau     
 09-05-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Haslev FC 2 - 0 
 20-09-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Haslev FC - Allerød FK 3 - 0 
Valgte kamp14-06-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Haslev FC 2 - 0 
 26-10-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Haslev FC - Allerød FK 1 - 1 
 08-06-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Haslev FC 1 - 0 
 20-10-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Haslev FC - Allerød FK 1 - 2 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
Kvickly Allerød
BANKObanden
Sponsorer
OK – Altid billig benzin
Hvitved
Autohjørnet Lyngby
ExpandIT Development ApS
Allerød Nyt
Intersport Allerød
AL-GLAS ApS
Kop & Kande Søborg
Allerød Fysioterapeuterne
3F
Carstens Diner
Team Allerød
VB Byggeindustri A/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Brøndby Stilladser ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
Sydbank A/S
Drachmann Advokater I/S
Nejstgaard & Vetlov
Flemming Elsborg Bolig
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?