Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Pil opad efter 2-0-sejr over Vallensbæk på Skovvang
Pil opad efter 2-0-sejr over Vallensbæk på Skovvang

Stadionspeakerne og skurpasserne var klar, bolddrengene fra årgang 2002 var mødt talstærkt frem, og senior 1 var i den grad klar til sæsonens næstsidste kamp, det var mod Vallensbæk onsdag aften på det solbeskinnede Skovvang Stadion.

 

Der var et par ændringer i forhold til lørdagens 1-1-kamp mod Avedøre, og begge mandskaber var klar over kampens vigitighed, der for vores vedkommende kun talte en sejr i bestræbelserne på at blive i Sjællandsserien. Kampen sluttede 2-0 til os efter en helt igennem koncentret og ihærdig indsats for cheftræner Martin Jensens udvalgte.

 

Mads Merklin var tilbage efter jordomrejsen, Ramsgaard tog plads på bænken og havde selskab af Ysbæk. Indledningen var tæt, vi gik mest efter kampens første mål, og gæsterne trak gerne tiden hvor det var muligt. Chancerne var der dog ikke mange af i kampens indledning, den første store kom i det 24. minut, da Mads Heidtmanns kvalificerede skud strejfede en modstander, og gav os hjørnespark. Den var enddog meget tæt på målet.

 

Målet kom få minutter senere. Mark tog en god tur i feltet, skråt tilbage var Parker med, og med en sikker afslutning blev kampens første mål flot sat ind. Frem til pausen bølgede spillet på begge banehalvdele, målmand Birkjær var sikkerheden selv for os, og i den anden ende måtte Vallensbæks målmand behandles i overtiden efter et uheldigt fald.

 

Stillingen på 1-0 stod ved indgangen til 2. halvleg, hvor Vallensbæk måtte lade sin keeper udskifte. Han blev senere kørt til skadestuen for et tjek, og herfra sendes et stort god bedring til den uheldige spiller.

 

Vi fik aldrig for alvor testet målmandsvikaren, første afslutning kom efter 1:45, men skuddet fra Rem gik over. Trykket blev holdt, vi styrede spillet til tider, og i den modsatte ende kunne Birkjær i det 57. minut samle en snittet bold op uden problemer.

 

Målscorer Parker forsøgte sig godt, indskiftede Ysbæk udfordrede på kanten, men den næste store chance var Vallensbæks.

 

I det 77. minut blev et frispark slået ind som en dropbold, men afslutningen kom aldrig og vi kunne ånde lettet op. Tre minutter før tid gled Mark fri, Jon var fulgt med og med et præcist spark blev det til 2-0 !

 

Merklin fik overtidens eneste chance, tværafleveringen udmøntede sig dog ikke til en afslutning, og kort efter kunne kampens dommer fløjte af til stor jubel for den talstærke publikum på knap 150. Sejren var set udefra såre fortjent, gæsterne formåede ikke at komme med et effektivt tryk, og vores organisation var bedre på dagen. Faktisk var sejren over Tom Køhlert's tropper den første ever, det - og vigtigheden med en sejr - sætter præstationen i et noget større perspektiv.

 

M-O-M blev Mark, Heidtmann og Ras var runner up, mens både Sylle og Patrck viste stor sikkerhed i alle sekvenser. Nu resterer der kun en enkelt kamp, det er på lørdag mod Haslev, hvor kravet ligeledes er en sejr til os.

   
Finn A d. 11-06-2014
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenAllerød FysioterapeuterneAutohjørnet LyngbyBog & idéSepioIntersport Allerød
Senior 1's kampe mod Vallensbæk IF
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp11-06-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Vallensbæk IF 2 - 0 
 17-09-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Vallensbæk IF - Allerød FK 2 - 1 
 09-02-2013  Træningskamp  Sjællandsserie  Vallensbæk IF - Allerød FK 2 - 3 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Sponsorer
Sepio
Brønnums Turistfart
Frisør Moldow
3F
Team Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
Carlsberg
Autohjørnet Lyngby
Certego
Intersport Allerød
Bog & idé
Team Allerød
VB Byggeindustri A/S
Allerød Kommune
Brøndby Stilladser ApS
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Dalgaard Serigrafi ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Aage Christiansen & Søn ApS
Sydbank A/S
Drachmann Advokater I/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?