Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Storsejr i Værebro, 3 spændende kampe tilbage
Storsejr i Værebro, 3 spændende kampe tilbage

De sidste mange kampe har ikke gået vores vej, faktisk har vi ikke smagt sejrens sødme siden forårspremieren for efterhånden alt for mange uger siden.

Lørdag den 31. maj kunne vi vende skuden, det krævede et godt resultat på Værebros bane på Skovbrynets Skole.

Banen var god og indbydende, vi stillede nok engang op med ændret formation - og denne gang var det med to gode overraskelser  blandt de 14.

 

Martin Ramsgaard var nemlig tilbage på holdet, endda i startformationen, og Patrick (ude i 9 kampe) var på bænken sammen med Ysbæk og Mads.

 

Matchens indledning var meget lige, holdene stod godt og det blev til lige ved og næsten i begge ender. Vi spilelde os til et par hjørnespark, og i det 19' kom kampens største chance. Fødselslaren F Skov tordnede imidlertid bolden godt over fra feltets kant, men vi fortsatte godt og trykkende.

 

Mønster var tilbage på holdet på backpladsen, Rem og Parker tog sig af maskinrummet, og oppe foran støttede Ramsgaard flot Ras - mere om de to senere.

 

Omkring den halve time havde Værebro et kort overtag, det var mest efter vorse fejl, og forsvaret hjalp fint foran Birkjær der var sikkerheden selv.

Et minut før pausehvilen måtte en Værebro-spiller ud med gult kort, den svenske dommer ville ikke tolere 'film' og kort efter blev der fløjtet til pause.

 

Målene manglede i 1. første halvleg, men det blev der i den grad rådet bod på efter pausen. Hele fire scoringer blev det til , alle fra os, og nøgtert set kunne/skullev i score endnu flere i en altdominerende 2. halvleg længe set.

 

Sejren blev grundlagt efter 4 minutters spi, Jonathan fulgte op på målmandsretuenr fra afslutning fra netop indskiftede Sebastian Ysbæk, og det skulle blive endnu bedre. Fire minutter senere blafrede nettet igen, denne gang var det Ras, der med et stående hovedstød fordoblede vores føring.

 

I denne fase af kampen kom vi til flere afslutninger, Ramsgaard forsøgte flittigt, og Patrick var uhyre tæt på efter et flot raid midtfor hele vejen frem til feltet. Skuddet tog målmanden sig af, og det var langt fra dagens sidste redning derfra.

 

Det blev til flere chancer, der kom i en lind strøm, og indskiftede Ysbæk var også tæt på et par gange. Rem spillede en helt igennem fornuftig kamp på midten, var tæt på første mål på holdet, men skuddet strøg ved siden af. Det var i det 67' og minuttet efter bragede fødselslaren Skov bolden på stolpen. Returbolden halvklarede målmanden, og offsideen blev dømt istedet for målet. 3-0-målet kom dog et par angreb senere, Ys sendte en god eminent stikning til Jon, der sikkert blev dobbelt målscorer.

 

Angrebene afløste hinanden, Birkjær tog sig sikkert af hjemmeholdets sporadiske muligheder, og 5 minutter før tiud kom Mads på tavlen til 4-0. Landskuddet susede ind via målmandens hånd, og kort efter var Ramsgaard tæt på. I det 93' blev Ysbæk nedlagt i feltet, han sparkede selv og nok engang stod målmanden i vejen. Det blev ved de 4-0, en herlig sejr efter en meget opløftende 2. halvleg, hvor skudstatistikken viste 1-16.

 

Vi er med sejren stadigvæk med i spillet om en plads i næste års Sjællandsserie, og vi er nu i den grad klar til de sidste tre kampe i sæsonen.

 

Ras blev kampens spiller, Jon var også iøjefaldende, der var store plusser hele vejen rundt, og godt var det at se de to tilbagevendte Patrick og Ramsgaard.

   
Finn A d. 31-05-2014
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenFrisør MoldowAL-GLAS ApSOK – Altid billig benzinCarstens DinerAllerød Nyt
Senior 1's kampe mod Værebro BK
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp31-05-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Værebro BK - Allerød FK 0 - 4 
 12-10-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Værebro BK 1 - 0 
 06-04-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Værebro BK - Allerød FK 4 - 3 
 18-08-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Værebro BK 1 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Kop & Kande Søborg
Mr. Allerød
Skjold Burne
Byens Pizza
Allerød Fysioterapeuterne
3F
Frisør Moldow
Intersport Allerød
Hvitved
AL-GLAS ApS
Handelsbanken
Team Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Kommune
Flemming Elsborg Bolig
Dalgaard Serigrafi ApS
Brøndby Stilladser ApS
Kvickly Allerød
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?