Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Cheftræneren gør status halvvejs
Cheftræneren gør status halvvejs

- I har nu spillet halvdelen af forårssæsonen, og resultaterne har vel været lidt anderledes end forventet?
 

Ja, der er ingen tvivl om at vi gik ind til foråret med store ambitioner så det har været lidt af en prøvelse både for mig og vores unge spillere at gå så lang tid uden sejr.

 


- Der er nok mange der undrer sig, I har spillet gode kampe, hvad er forklaringen?


Lad mig sige, overordnet har vi spillet mange gode kampe hvor vi har manglet små marginaler, meen vi har bestemt også underpræsteret i et par kampe. Det er nu engang sådan det er.

 

Vi havde en kanon optakt til sæsonen, men blev hårdt ramt af skader til nøglespillere tidligt på sæsonen, og da vores viceanfører samtidig forlod os 3 dage før sæsonstart så har vi været udfordret på lederskab. Det har betydet at vores førsteårs-spillere har måttet træde helt frem i forreste række og det har været en stor mundfuld for dem. Til kampen mod Hillerød i sidste weekend havde vi 3 stoppere, 2 angribere plus både vores 1.målmand og reservemålmand ude med skader. Det er selvfølgelig ikke den eneste forklaring, men det har da haft en betydning.

 

 

- Du har været lidt ude og snakke om indstilling, er spillerne klar?

 

Ja det tror jeg bestemt de er. Vi har haft nogen udsving, og det er klart at jeg har ikke været tilfreds med især vores 2 seneste præstationer på hjemmebane – men når det så er sagt, så reagerer spillerne forskelligt på det pres de bliver sat under når man mangler en række af de naturlige ledere. Så det arbejder vi med og vi føler os klar til 2.halvdel af forårssæsonen.

 

 

- Til kampen mod Næstved havde du 4 U19-spillere i startopstillingen, hvorfor det?

 

Det var der 2 årsager til, dels er vores 95’ere en meget talentfuld årgang, og dels var der en række spillere som havde brug for en pause mentalt.

 

I den aktuelle situation var det en god mulighed for at bringe noget frisk energi ind i holdet. Det er nogen dygtige spillere, som alle gjorde det imponerende, ligesom kampen vel var en af vores bedste i foråret på trods af det ikke lykkes os at få point med.

 

 

- Hvad er målsætningen med de sidste 6 kampe?

 

Det handler om at få nogen sejre. Vi får ikke noget ud af at spekulere på tabellen. Vi er klar over situationen, men tager en kamp af gangen og arbejder stenhårdt. Vi har et meget talentfuldt hold, som vil gøre alt for at vinde. Jeg er overbevist om at det vender nu for os, og så må vi gøre boet op når den sidste kamp er spillet.

 

 

- Har du nogen ændringer i spillestilen frem mod de sidste kampe?

 

Altså vi har lavet nogen små justeringer, det er klart – alt andet ville være mærkeligt, men generelt er vores spillestil baseret på spillernes kompetencer så det er de samme ting vi skal lykkes med, som det hele tiden har været. Husk på,  på trods af modgangen og de mange unge vi har bragt i spil, så er det utrolig tætte kampe og marginaler vi har haft imod os, så jeg er meget fortrøstningsfuld.

 

 

- Held og lykke med resten af sæsonen.


Tak.

   
AllerodFK d. 15-05-2014
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyMr. AllerødBog & idéFrisør MoldowHandelsbanken3F
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Sponsorer
Sepio
Carlsberg
Intersport Allerød
Autohjørnet Lyngby
Krukkerne
Certego
Hvitved
Bog & idé
Frisør Moldow
Allerød Fysioterapeuterne
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Allerød Nyt
Allerød Kommune
Drachmann Advokater I/S
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?