Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vi tabte til rutinerede Lejre, Mulle blev dobbelt målscorer.
Vi tabte til rutinerede Lejre, Mulle blev dobbelt målscorer.

Til andenrundekampen mod FC Lejre på Osted Stadion måtte vi stille op med den yngste forsvar længe set på holdet. På grund af skader og fravær var Skov og Casper (årgang 93) de ældste nede bagved, og det udnyttede det rutinerede hjemmehold til fulde.

 

Vi kom tidligt bagud 2-0 (i 9. og 13. minut) på Lejres to første afslutninger, men Mulle bragte os i den grad tilbage i kampne med to mål.

 

Cheftræner Jensen sagde efter kampen 'Det var lidt op og ned, i dag dumper vi mest af alt på paratheden fra starten på begge halvlege, det er vi rigtig ærgerlige over. Lejre er et rutineret fodboldhold, og kender alle de små tricks. Vi havde forberedt os på det, det havde trioen bare ikke - så de faldt i med begge ben. Sådan er det, det er ofte det vi ser når vi kommer sydpå. Grundliggende må vi dog mest ærgre os over vores egen præstation, det var en kamp vi burde have fået noget med hjem fra. Men den efterlader samtidig jo lidt plads til forbedring de kommende uger'.

 

 

Hjemmeholdet fik held med at spille på rutinen, de kastede sig ofte højlydt, trak tiden når de havde brug for det - og linjen i kendelserne manglede i den grad. Kampens eneste gule kort tilfaldt da også AFK, efter en tackling på bolden hvor Lejrespilleren desværre havde held med sin råben, mens dommeren stod med ryggen til.

 

Reduceringen og udligningen til 2-2 faldt indenfor fem minutter, som nævnt med Mulle som skarpretter begge gange. 1-2-måler endda på en friløber med Lejreforsvaret halsende efter sig, og med venstre foden blev håbet sparket ind helt nede ved den ene stolpe. Jonas serverede assisten på 2-2-målet lige i panden på Mulle, og 2-2 blev sat ind alt mens vi i den grad var ovenpå.

 

Mads blev sat ind i stedet for sidste rundes dobbelte målscorer Ysbæk, og vi fandt i denne periode hinanden godt. Ti minutter før pause kom endnu en kontroversiel situation. Jon prikkede bolden fra deres bagerste mand som ramte vores spiller før bolden - intet blev dømt, heller ikke tilbagelægningen som kunne være et plaster på såret.

 

Kort efter sendte vi et super angreb af sted mod Lejre, gode kombinationer af Baris, Jon og Mark gav dog ikke andet end et hjørnespark. Pausen kom ubelejligt for os, Lejre havde udskiftet to i halvlegen og vi så friskere ud.

 

 

Desværre kom vi endnu engang halvskidt i gang efter pausen, og Lejre var dygtige til at få meget ud af ingenting. Således blev et udspark forlænget, Buch kom godt ud af målet, men glider så Lejre nemt kunne score til 3-2 i tomt mål.

 

Det satte gang i udskiftningerne, Ysbæk og Tim fra U/19 kom på banen, og kort efter så det unægteligt ud til Mads blev hevet ned i feltet, men nok en scoring fra Lejre gav os i det 63. minut en mavepuster af de store.

 

Ras blev sendt på banen, han drev fint gæk med de store forsvarere, og endnu et come back hang i luften dernede.

 

Det blev dog til lige ved og næsten. Ysbæk måtte se sit forsøg blive reddet på stregen (69.), og en velspillende Skov bankede bolden på overligggeren (87.) og dermed løb vi ind i forårets første nederlag.

 

Mod slutningen levede Lejre forståeligt mest på omstillinger, vi fik lukket dem helt ned, og kan kun klandre os selv for det gik som det gik. Mulle blev M-O-M efter en flot præstation sydpå.

   
Finn A d. 13-04-2014
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenCarlsbergAL-GLAS ApSExpandIT Development ApSAllerød NytOK – Altid billig benzin
Senior 1's kampe mod FC Lejre
 Dato  Type  Niveau     
 10-06-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 0 - 2 
 22-10-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 0 - 2 
 03-06-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 1 - 2 
 25-10-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 4 - 2 
Valgte kamp12-04-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 4 - 2 
 21-08-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 1 - 0 
 12-06-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  FC Lejre - Allerød FK 1 - 3 
 30-10-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - FC Lejre 1 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Mr. Allerød
Hvitved
Hvitved
Dalgaard Serigrafi ApS
Team Allerød
Carstens Diner
Sepio
Allerød Fysioterapeuterne
ExpandIT Development ApS
3F
Allerød Nyt
Team Allerød
Kvickly Allerød
VB Byggeindustri A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Flemming Elsborg Bolig
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Brøndby Stilladser ApS
Sydbank A/S
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?