Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Buch holdt nullet igen i sejren over LSF fra DS
Buch holdt nullet igen i sejren over LSF fra DS
Daniel har scoret til 1-0

Det blev til 90 minutters god dyst, da LSF fra DS lagde bane til vores første græskamp i 2014. Kampen blev spillet på en af græsbanerne ved Ledøjes Stadion, og hjemmeholdet var mere vante på underlaget end os.

 

Vi var uden flere profiler, således var både Lasse, Ras, Joller m.fl. ude af forskellige årsager, så coach Jensen sendte Mads Rem fra U/19 på banen fra start.

Det klarede den unge spiller glimrende, og langsomt fandt vi fodfæste på det fine græstæppe. Første halvlegs største chance tilfaldt hjemmeholdet, bolden tog foden af stolpen efter noget klumpspil i feltet - men en velspillende Buch var på sin plads i situationen.

 

Vi spillede os til et par muligheder, især en stor, men 0-0 holdt til pausen. Baris blev sendt på banen lige før halvlegshviilen, Balle tog et fint indhop, og kampens enlige mål stod anfører Parker for. Et godt hjørnespark blev vekslet til et par skudforsgøg og på det sidste af dem var Parker sikkerheden selv. Tidligere i kampen var der dog ikke meget der talte for det, da et skub fra en modstander gav ribbene et ordentligt tryk, men Parker spillede alligevel kampen til ende trods handicappet - stærkt gået af vores anfører.

 

LSF havde haft fornøjelsen af græs i en uges tid, vi må formentlig vente noget endnu på samme mulighed - men hvor var det dog en fornøjelse at se det unge AFK-hold (her tæller Sylle dog ikke helt med) og det lover altså godt for fremtiden!!

 

Kampen igennem var der høj intetensitet i duelspillet, vi slap fint fra det, og havde nogle rigtige gode muligheder efter scoringen. Det blev ikke til mere, Buch var på sin plads da LSF forsøgte sig, og vores unge keeper kunne glæde sig over nullet blev holdt for tredje kamp i træk.

 

Flere kan fremhæves for den gode arbejdsindsats, Skov spillede sig gevaldigt op i 2. halvleg, Benne og Joel fik en halv times tid, og Rem fik en velfortjent klapsalve for sin debut. Hos LSF var der et enkelt velkendt ansigt, Maddi, eller Okholm som han kaldes på de kanter.

 

Mark, Mads og Jon var tæt på at øge føringen - vi fik for alvor smag for græsset, og er ved at være helt klar til forårspremieren, der er hjemme mod Sorø den 5. april på Skovvang.

   
Finn A d. 22-03-2014
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødAllerød FysioterapeuterneAllerød FysioterapeuterneAL-GLAS ApSOK – Altid billig benzinAutohjørnet Lyngby
Senior 1's kampe mod Ledøje Smørum IF
 Dato  Type  Niveau     
 29-08-2020  Turneringskamp  Danmarksserie  Ledøje Smørum IF - Allerød FK 1 - 0 
 09-06-2015  Pokalkamp  Danmarksserie  Allerød FK - Ledøje Smørum IF 0 - 2 
Valgte kamp22-03-2014  Træningskamp  Sjællandsserie  Ledøje Smørum IF - Allerød FK 0 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
Kvickly Allerød
BANKObanden
Sponsorer
Allerød Nyt
Handelsbanken
Brønnums Turistfart
Krukkerne
Kop & Kande Søborg
ExpandIT Development ApS
Mr. Allerød
Hvitved
Carlsberg
Certego
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Sydbank A/S
Flemming Elsborg Bolig
Nejstgaard & Vetlov
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Kvickly Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
VB Byggeindustri A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Drachmann Advokater I/S
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?