Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sejr over Næstved sikret i overtiden
Sejr over Næstved sikret i overtiden
YouTube videoCasper kommer først på bolden.Chefen i et roligt øjeblik. Som anden halvleg skred frem steg spændingen.Frispark til Næstved.Casper & Buch får i fællesskab afværget.Frederik afviser en Næstved-angriber.Buch får næsten fat på bolden, men returen sparkes i mål til 0-2.Jonathan i nærkamp om bolden.Jonas gør klar til et indlæg.Rasmus spiller bolden i dybden.Martin kom på tavlen i anden halvleg.Rasmus opsnapper en løs bold.Lasse kommer igennem på kanten.Lasse sender bolden forbi en fortvivlet Næstved-målmand og udligner til 2-2.Mens lyset svandt ind kæmpede Allerød hårdre og hårdere og blev belønnet i det sidste minutter.

Hold da op en afslutning på efterårets sidste kamp. Stedet var Skovvang Stadion, modstanderne var et godt spillende mandskab fra Næstved Boldklub, stillingen var 0-2 efter 72 minutter… kampen sluttede 3-2 til os efter Ysbæk satte sejrsmålet ind i det 94. minut og den største jubel længe set kunne bryde ud efter 7 overtidsminutter.

 

I 1. halvleg kom vi to chancer af de store, men begge gange reddede Næstveds keeper nærmest mirakuløst. Chancerne tilfaldt Jon og Lasse, og efter Næstveds føringsmål efter blot 4 minutter, lignede det ikke dagen hvor vi skulle have point med os fra banen. Lige efter den halve time agerede Mark bredningsmand efter en Næstveds omstilling som sluttede med et mindre skydetelt i vores felt efter et hjørnespark.

 

Kort efter var Mark tæt på at dreje et indlæg ind, vinklen blev lidt for spids, og så slog gæsterne til igen. Et par dårlige beslutninger giver Næstved et nemt mål, men det så unægtelig ud til både Sylle og keeper Buch var tæt på at cleare forinden.

Vi fik en chance mere, Jon blev stoppet i et godt fremløb lige uden for feltet, men Ysbæk sparkede bolden langt over på frisparket.

 

Cheftræner Jensen må have brugt pausen på den rigtige måde, for det var en anden kamp vi blev vidne til efter pausen.

 

En dobbelt udskiftning fra halvlegens start skulle give os overtaget på midten, og vi kom da frem til et par halve chancer, men de 0-2 stod stadig på tavlen. Ysbæk tog plads på bænken, Mulle kom på banen, og Næstved blev noteret for et par skud på mål, Buch tog sig sikkert af dem.

 

Årets come back startede i det 73. minut. Mulle assisterede til Ramsgaard, der flot  vendte i feltet og sparkede 1-2-reduceringen ind modsat. Troen var nu tilbage, og kort efter kunne Lasse med et hovedstød bringe balance i stillingen efter hjørnespark fra Mark.

 

Få minutter havde vi bolden i nettet igen, scoringen blev dog underkendt for offside, hvilket videobillederne fra teamchef Greve må være med til at vise rigtigheden af. ’Der var altså ikke offside, jeg er bag Lasse da han spiller bolden’ lød det fra Ramsgaard efter kampen.

Kampen var langt fra slut, Næstveds spillere så mere slidte ud, og troen flytter som bekendt bjerge. Casper måtte en tur fra banen efter et hiv i en modstandertrøje, det blev det eneste kort i kampen, og med 10 mod 11 så det igen svært ud. Skulle vi pakke os sammen i forsvaret for at redde det ene point, eller skulle vi hellere satse frem ad banen ? .

I det 89. minut valgte Jensen at bytte Mulle med Ysbæk, det lignede en taktisk indskiftning, og kort efter var Ramsgaard millimeter fra en god bold i dybden. Efter 92. minutter sparkede Næstved et frispark på foden af stolpen, Buch var dog helt derude, og vi kunne ånde lettet op.

 

Minutterne gik, vi var i undertal og ville egentlig gerne have halvsæsonen fløjtet af med det ene point i behold. Pludselig kommer Ysbæk fri i deres felt, og med et køligt spark bliver 3-2-målet sat ind til stor jubel for os og tilskuerne.

Overtiden fortsatte, Næstved får en sidste mulighed i det 97. minut på et indirekte frispark som rammer muren og ryger forbi målet.

 

Kort efter blev kampen så endeligt fløjtet af, et herligt come back var fuldendt, og glæden var stor.

 

Der var fint spil fra Sylle, Skov, og Mark, mens M-O-M blev matchvinder Ysbæk som træner Jensen dagen forinden havde nævnt han ville blive.

 

Vi overvintrer på 4. eller 5. pladsen, har sammen med to andre hold rækkens bedste forsvar, og fortsætter ufortrødent til foråret når sæsonen genoptages.

 

 

God vinter, og på gensyn :-) .

   
Finn A d. 03-11-2013
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenHandelsbankenExpandIT Development ApSAllerød FysioterapeuterneCertegoSepio
Senior 1's kampe mod Næstved Boldklub
 Dato  Type  Niveau     
 13-05-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Næstved Boldklub - Allerød FK 1 - 0 
Valgte kamp02-11-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Næstved Boldklub 3 - 2 
 31-08-2011  Pokalkamp    Allerød FK - Næstved Boldklub 1 - 3 
 07-03-2010  Træningskamp  2. Division  Næstved Boldklub - Allerød FK 1 - 2 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
1 #1 AllerodFK

d. 03-11-2013 15:37:35
1 #2 AllerodFK

d. 03-11-2013 16:49:01
1 #3 AllerodFK

d. 04-11-2013 11:38:18
1 #4 AllerodFK

d. 06-11-2013 14:08:50
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Autohjørnet Lyngby
Team Allerød
3F
Allerød Fysioterapeuterne
Intersport Allerød
Bog & idé
Carstens Diner
Hvitved
ExpandIT Development ApS
Kop & Kande Søborg
Allerød Nyt
Team Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Dalgaard Serigrafi ApS
Kvickly Allerød
Flemming Elsborg Bolig
A/S Carl Nielsen & Søn
Sydbank A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?