Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vi slutter på en delt 3. plads efter sikker sejr over Solrød i sidste runde
Vi slutter på en delt 3. plads efter sikker sejr over Solrød i sidste runde

Lørdag den 15. juni var der sol og tre mål på Skovvang Stadion, da Solrød FC gæstede os i den sidste spillerunde i sæsonen.

Det blev til en rimelig sikker 3-0 sejr efter 0-0 ved pausen, og Sjællandsseriens topscorer Simon Hansen sørgede for sit bidrag i kampen med sit 20. og 21. sæsonmål - imponerende målhøst af den ene tvilling.

 

Derimod måtte Christian sidde over efter en vellykket operation i foden i torsdags, hvilket gav plads til Mads i startopstillingen.

Før kampen var der blomster til målmand Birkjær, der takker af på toppen, de rosende ord i højtaleren var velfortjente, og vi håber alle der bliver mulighed for at Martin kan fortsætte i klubben fremover.

 

Målene i kampen blev alle sat ind i undertal. Ysbæk måtte nemlig ud i 10 minutter i det 53. spilminut, og 3 minutter senre dirigerede Jonahtan bolden flot i nettet efter indlæg fra Simon.

2-0-målet faldt i det 85. minut, 3-0 i det 86. minut efter Parker i det 78. havde modtaget sæsonens mærkeligste gule kort, da modstanderen faldt (trærhed?) efter Parker havde spillet bolden.

 

De to kvikke scoringer lignede en gentagelse fra midtugens sejr over Lejre, oplæggene stod Mads og Jonathan for, og Simon viste igen skarpheden foran målet.

Birkjær havde en af sine stille dage i målet, dog skal Solrød roses for at blive ved med at prøve, selvom de mødte et hold, der ikke ville give ved dørene.

 

Spillet især i 1. halvleg var dog ikke prangende, et par udskiftninger hjalp lidt, og selvom vi spillede os til et par store muligheder før pausen, var det først i 2. halvleg at målene blev scoret.

 

Vi hentede 6 point på Taastrup i de sidste 2 runder, og slutter på en delt 3. plads i rækken, mens det er Taastrup der skal spille kvalkamp om en plads i DS pga. reglen om indbyrdes kamp tæller før målscoren....0-0 i efteråret og et nederlag 4-5 i slutningen af april i år gør sagen klar : Vi slutter på 4. pladsen og spiller igen i SS i næste sæson.

 

På tirsdag venter så den allersidste kamp inden sommerferien. Det er i pokalen, hvor netop Taastrup gæster os, og det glæder vi os da til.

   
Finn A d. 16-06-2013
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødKop & Kande SøborgMr. AllerødCarlsbergOK – Altid billig benzinHvitved
Senior 1's kampe mod Solrød FC
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp15-06-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Solrød FC 3 - 0 
 03-11-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Solrød FC - Allerød FK 2 - 3 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Kop & Kande Søborg
Intersport Allerød
Autohjørnet Lyngby
Krukkerne
Allerød Fysioterapeuterne
Hvitved
Carstens Diner
Team Allerød
AL-GLAS ApS
Certego
Handelsbanken
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
Kvickly Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Nejstgaard & Vetlov
Sydbank A/S
Brøndby Stilladser ApS
VB Byggeindustri A/S
Allerød Kommune
Flemming Elsborg Bolig
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?