Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Forårets 2. sejr kom på Skovvang mod Lundtofte
Forårets 2. sejr kom på Skovvang mod Lundtofte
YouTube videoKaptajnen scorer til 2-0 på straffesparkDer skulle et straffespark til at passere Allerød's sidste skanse

Endelig, efter de sidste to kampes overtidsafgørelser fik vi fuldt udbytte af lørdagskampen mod Lundtofte på Skovvang stadion, men først efter en afslutning på kampen, der kunne bringe AFK-tilhængerne i tvivl om kampens udfald.

Vi førte nemlig 2-0 til vi gik ind i overtiden, Ysbæk fik sæsonens tyndeste gule kort, og Lundtofte fik en ekstra hjælp i form af et straffespark et par minutter inde i tillægstiden.

 

Sparket strøg ind udenfor målmands Buch's rækkevidde, og efter flere ekstra minutter sluttede kampen med en sejr til 2-1 - hvilket ingen kunne indvende noget som helst imod.

 

Cheftræner Martin Jensen roste holdet efter opgøret 'Vi spillede en rigtig god 1. halvleg, finder rummene mellem derse kæder, og spiller godt i dybden, og får skabt mange chancer. 2. halvleg blev mere præget af de gule kort, men jeg var mest nervæst for resultatet før kampen'.

 

Blandt de udvalgte 14 var der et come back efter næsten et års skadesfravær 'Det var et dejligt come back til Skov (Frederick skiftet ind i 72'), og vores U/19-målmand Buch spillede en fejlfri kamp' lød det der Jensen.

 

Vi kom foran i det 8' minut efter et flot opspil, som vi så flere gange især før pausen. Mark sætter sin modstander, ser op og skråt tilbage er både Joller og Simon fri. Det bliver sidstnævnte der kan banke 1-0-føringen ind ved forreste stolpe, og vi var godt i gang.

 

Som Jensen sagde var vi godt spillende før pausen, og det resulterede i flere gode scoringstilbud, dog måtte vi vente til overtiden af halvlegen, da et klasseangreb blev stoppet til et såre korrekt dømt straffespark, som anfører Dennis sparkede ind til 2-0.

Forinden havde vi spillet i undertal i 10 minutter, og Lundtoftes største mulighed blev fint blokeret af forsvaret, da det første gang brændte på foran Buchs mål.

Lundtofte fik faktisk bolden i nettet efter 31', men et stort frispark på Buch underkendte scoringen.

 

I de første 5 minutter af 2. halvleg var vi overordentlig tæt på en scoringe mere. Både Jonathan og Joller var tæt på i et par omgange, og Mark forsøgte lidt senere med et godt fladt langskud - desværre uden at ramme kassen, hvor Lundtoftes bedste spiller (målmanden) havde en travl dag.

 

7 minutter før tid kanonerede Ysbæk en flugter lige over fjerneste målhjørne, og et par minutter efter måtte vores indskiftede kantspiller ufrivilligt forlade banen efter et gult kort....videooptagelserne (tak til Victor!) af kampen viste klart, at der ikke engang var frispark i situationen, og vi kunne da heller ikke helt se hvorfor vi igen-igen skulle undvære en spiller efter en særdeles fair spillet kamp.

 

Dagens spiller blev Parker for sit utrættelige arbejde på midten, Jonathan og Sylle spillede også en fin kamp, hvor vi desværre måtte undvære både Casper og Morten, der er ude med skader.

 

Næste kamp er mod B1973, Herlev på udebane, og det bliver en fin udfordring for vores mandskab 'Det blvier vanskeligt på Elverroad, hvor de er gode til at få point. Vi skal arbejde på sagen i begge ender af banen, og tager gerne udfordringe op' slutter det fra cheftræneren efter en god hjemmesejr på Skovvang.

   
Finn A d. 12-05-2013
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyOK – Altid billig benzinBog & idéAllerød FysioterapeuterneTeam AllerødAllerød Nyt
Senior 1's kampe mod Lundtofte BK
 Dato  Type  Niveau     
 02-06-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Lundtofte BK - Allerød FK 0 - 1 
 28-10-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Lundtofte BK 3 - 1 
Valgte kamp11-05-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Lundtofte BK 2 - 1 
 15-09-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Lundtofte BK - Allerød FK 3 - 2 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
1 #1 AllerodFK

d. 12-05-2013 10:00:22
1 #2 AllerodFK

d. 13-05-2013 14:33:14
1 #3 AllerodFK

d. 13-05-2013 14:34:03
1 #4 AllerodFK

d. 16-05-2013 10:27:39
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
Brønnums Turistfart
Sepio
Intersport Allerød
Hvitved
Kop & Kande Søborg
Allerød Nyt
Mr. Allerød
Carstens Diner
Autohjørnet Lyngby
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Kvickly Allerød
Drachmann Advokater I/S
Brøndby Stilladser ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Dalgaard Serigrafi ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
Flemming Elsborg Bolig
Aage Christiansen & Søn ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?