Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Selvforskyldt nederlag i topkampen mod Fredensborg.
Selvforskyldt nederlag i topkampen mod Fredensborg.

Lørdag eftermiddag d. 20. april var der sol og topkamp på Fredensborgs let knoldede opvisningsbane. Det var rækkens nummer 2 og 4 der stod over for hinanden, og vi havde Patrick tilbage efter en længere skadespause.

Desværre måtte Parker tidligt forlade banen efter et modstander trådte på benet i en kamp, hvor sol og vind (læs kort) blev fordelt særdeles ulige.

 

Vi startede kampen bedst, der var gode løb og et par lige ved og næsten. Jonathan blev på benene da målmanden havde fat i ham som sidste mand, og Dennis lavde et godt raid, men det blev ved lige ved og næsten. En godt fightende Mulle måtte i græsset efter et albussving, der var ikke meget Fair Play over Fredensborg, da de valgte at sparke bolden frem efter dommerkastet - normaltvis skulle bolden sparkes ned, men sådan blev det ikke.

Faktisk forsøgte hjemmeholdet at trække tempoet ud med alle midler...ingen ville kaste indkastene, ved den mindste berøring lå spilleren skadet, og mindst 5 gange i halvlegen måtte deres travle holdleder på banen med vandspanden, kun for at spilleren kunne rejse sig og spille videre.

 

Fredensborg vovede sig lidt længere frem på banen, ders farligste forsøg var et inddirekte frispark på kantetn af feltet som der ikke kom mere ud af. I det 30. minut kom 1. halvlegs største chance.

Et kanonangreb blev afsluttet af Mulle tæt foran mål, men symptomatisk for kampen strøg bolden forbi målet. I stedet kunne Fredensborg tage imod en større gave i vores felt efter 44:27, og på en fristtimer blev bolden sendt ind fra 12 meter.

 

Der skulle nu sadles om, Christian og Joller blev sendt på banen, og 2 minutter efter halvlegshvilen var Joller en halv meter fra udligningen, men bolden havnede i sidenettet.

En begivenhedsrig halvleg startede med AFK som det bedst spillende hold, Fredensborg var dog tæt på at udnytte en tøven foran vores mål, men mere end et hjørnespark blev det ikke til.

Dennis måtte ufrivilligt forlade banen med et gult - det lignede ellers en tackling på bolden - men hjemmeholdets spillere var gode til at overspille situatioenrne, og det blev senere afgørende.

 

To minutter efter kom Morten eller var det Joller til en stor mulighed, men bolden blev braget godt over. I den modsatte ende fik værterne al den hjælp til 2-0-målet efter et hjørnespark, hvor vi så tøvende ud.

 

Ikke lang tid efter blev Jonathan nedlagt i feltet, straffesparket tog Simon sig af, men skuddet blev reddet af Fredensborgs keeper, og resten af halvlegen var der kun et hold, der ville spille.

 

Reduceringen kom i det 77. minut.

En veloplagt Jonathan sendte bolden ind til Simon, der uden chance for målmanden kunne sparke liv i vores forhåbninnger om point.

 

Vi havde momentum, pludselig ville manden i sort det anderledes. En helt igennem fair tackling fra Mulle blev takseret til gult, og få minutter senere blev det gentaget - denne gang med Casper - der røg ud i 10 minutter, dog sammen med en modstander, der valgte at lægge sig mere ned end at spille, hvilket desværre for fodboldens - og tilskuernes - skyld ikke blev stoppet af hverken holdkammerater, bænk eller dommer.

 

I de hektiske slutminutter kom vi ikke til den afgørende chance, til gengæld blev det til 13 minutter udenfor for det ene gule kort. og bitterheden var stor efter kampen blev fløjtet af efter 95:08 til hjemmeholdets store glæde.

 

Vi gjorde mange ting rigtige, og kan kun ærgre os over måden kampen blev tabt på.

Man of the Match blev Jonathan, mens Casper og Mark var runner up.

   
Finn A d. 21-04-2013
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenTeam AllerødAllerød FysioterapeuterneExpandIT Development ApSHvitvedAutohjørnet Lyngby
Senior 1's kampe mod Fredensborg B&I
 Dato  Type  Niveau     
 09-04-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Fredensborg B&I 0 - 3 
 22-08-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Fredensborg B&I - Allerød FK 0 - 3 
Valgte kamp20-04-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Fredensborg B&I - Allerød FK 2 - 1 
 25-08-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Fredensborg B&I 3 - 2 
 23-06-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Fredensborg B&I 1 - 4 
 05-11-2011  Turneringskamp  Danmarksserie  Fredensborg B&I - Allerød FK 2 - 0 
 30-07-2011  Træningskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Fredensborg B&I 1 - 0 
 15-03-2011  Træningskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Fredensborg B&I 3 - 0 
 08-03-2010  Træningskamp  2. Division  Allerød FK - Fredensborg B&I 3 - 0 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Carlsberg
Hvitved
Brønnums Turistfart
Kop & Kande Søborg
Team Allerød
Carstens Diner
Handelsbanken
Certego
ExpandIT Development ApS
3F
Intersport Allerød
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Aage Christiansen & Søn ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Sydbank A/S
Allerød Nyt
Brøndby Stilladser ApS
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
Allerød Kommune
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?