Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Cheftræner Martin Jensen kigger fremad
Cheftræner Martin Jensen kigger fremad

Forårssæsonen i Sjællandsserien starter lørdag d. 6. april med en udekamp mod Værebro, og chefcoach Jensen giver her sit syn på sæsonen og AFK:

 

Hvilke forventninger har du til sæsonen?

 

Vi forventer det bliver en spændende sæson med mange tætte kampe. Vi glæder os meget til at komme i gang.

Vi har arbejdet målrettet de sidste par måneder på at blive bedre både på og uden bold, så jeg glæder mig meget til at se holdet når det går løs. Vi vil være klart tydeligere i vores spilkoncept, så det bliver spændende at se om det lykkes.

 

  

Tilgange/afgange?

 

Vi har haft en del udskiftninger i truppen henover vinteren. Vi havde to ønsker for forstærkninger. Vi manglede lidt rutine centralt på banen i efteråret, og havde samtidig tydelige udfordringer på kanten, så det var klart to positioner vi har ønsket, at styrke os på. Jeg synes vi har fået begge dele med tilgangene af Mark Parrish og Morten Hansen, som jeg begge forventer mig meget af.

Til gengæld har vi afgivet en del bredde, men forhåbentlig bliver det en positiv ting, så vejen til startopstillingen er kortere for spillerne i truppen.

Samlet set har vi 7 spillere, der har valgt at stoppe og 4 der er ude og rejse i foråret, men det er vigtigt at slå fast, at man skal ville det for at være med, så vi har ingen interesse i, at forsøge at holde på de spillere der ønskede at prøve andre ting.

Udover Mark og Morten har vi suppleret truppen med Cebrail Tuncay og Jonathan Masamuna fra Hillerød, mens Sebastian Ysbæk, Mads Merklin og Barishan Keskin er blevet rykket op fra U19-holdet.

 

  

Målsætning?

 

Vi er stadig et hold der er under opbygning, og med en gennemsnitsalder på 20 år har vi vel Sjællandsseriens yngste trup. Vi har tre delmål. Dels at blive mere stabile, og være i stand til at holde et højt niveau over flere kampe i træk, dels at blive dominerende på bolden uanset modstanders pres og placering, og så skal vi se et aggressivt Allerødhold som investerer offensivt for at vinde fodboldkampene fra start til slut. Vi ved vi kan slå alle hold, men efteråret viste os samtidig at vi kan tabe til dem alle, så vi vælger at fokusere på udviklingen på holdet. Når det så er sagt, så er det klart at vi vil være skuffede hvis vi ikke formår at holde os i den øverste halvdel af tabellen.

 

  

Hvor vigtige bliver de første 3 kampe?

 

Det er klassisk at hænge sig i starten af sæsonen, men som nævnt så er et af vores mål kontinuitet – og det skaber man ikke kun over 2-3 kampe. Det kan være ligeså vigtigt at vinde 5,6 og 7 som de første eller de sidste, og der vil også komme udsving henover sæsonen. Det er jeg helt bevidst om. Men vi føler vi er klar til sæsonstarten, og i sidste ende er det først når sæsonen er slut vi kan konkludere på om vores arbejde henover vinteren har båret frugt.

 

  

Hvilke spillere skal vi holde særligt øje med?

 

Det er helt afgørende for os at hele holdet præsterer, men jeg forventer mig især meget af Daniel Parker og Simon Hansen – jeg tror vi vil få deres bedste sæson hidtil at se.

 

  

Held og lykke med sæsonen til dig og holdet!

 

Tak.

  

Kampen mod Værebro er flyttet til Bagsværd Stadion, om den spilles på kunstgræs eller ej er ikke oplyst fra den arrangerende klub.

   
Finn A d. 05-04-2013
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenKop & Kande SøborgBog & idéCertegoAllerød FysioterapeuterneFrisør Moldow
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
1 #1 AllerodFK

d. 06-04-2013 01:02:23
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
Kop & Kande Søborg
ExpandIT Development ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Sepio
Hvitved
3F
Bog & idé
OK – Altid billig benzin
AL-GLAS ApS
Frisør Moldow
Team Allerød
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
VB Byggeindustri A/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Kvickly Allerød
Allerød Kommune
Drachmann Advokater I/S
Sydbank A/S
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?