Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vi vendte 0-1 til sejr i Haslev
Vi vendte 0-1 til sejr i Haslev
God og sikker stilKlar til kamp, Haslev FC v. Allerød FKMaddi i problemer....Mulle og Mahsum gør sig klar til indhoppet, begge scorede i sejren i HaslevMulle udlignede til 1-1 få sekunder efter han blev sendt på banenMåååål, 1-2, Mahsum TokatSammenholdVi har udlignet

Kampen i Haslev (+90 km fra Allerød) blev med en noget ændret opstilling efter afbud fra 4 spillere. Trænerduoen havde et par overraskelser i ærmet til startopstillingen, og kampen blev vendt til sejr efter vi lukkede mål ind før pausen. Stik mod spil og chancer kom Haslev foran i det 28. minut.

 

Vi havde vel 4 gode muligheder før pausen, men først i 2. halvleg slog Mulle og Mahsum til så vi kunne gå fra banen med sæsonens 4. sejr efter de velfortjente 2-1 i Haslev.

 

Martin Ramsgaard og Patrick startede fremme, Mahsum + Mulle + Casper tog plads på bænken, og alle 3 indskiftere havde en god dag nede sydpå.

 

Opdateres søndag. Se nedenfor.

 

Patrick og Martin fik plads i forreste linie, det betød et par omrokeringer bagved, Skov kom ind i midterforsvaret og spillede en helt igennem fornuftig kamp ved siden af allestedsnærværende Sylle.

 

Martin satte sig selv i scene et par gange med erobringer højt oppe, det første hver gang til målchancer, og hver gang slap Haslev rimeligt nemt. Stik mod spillets fordelinge´slog Haslev til, efter Birkjær havde pareret skuddet.

 

Pausensnakken hjalp, vi kom godt ud til 2. halvleg, men mere end et par hjørmespark blev det ikke til. ti minutter efter pausen slog Haslev et indlæg som på det sammeligste blev flugtet forbi vores mål, eller også var det forbid vi var kommet på plads og fik genereret i skudøjeblikket....

 

Der blev sendt friske kræfter på banen, mulle og Mahsum kom på banen samtidig, og angrebet efter satte Mulle panden på et godt indlæg fra Patrick, og så¨var vi fuldt ud på omgangshøjde, 1-1.

 

Få minutter senere kom Birkjær godt ud at sit mål, lidt senere kom Casper ind, og vi ville mere. Det sidste kvarter blev spillet i et 'hæsblæsende' tempo begge veje, og det var Mahsum der tog stikket hjem til os. En sublim afslutning sad helt oppe i hjørnet, målmanden var chanceløs, og jublen stor hos os - og den lille skare der havde taget turen med os til Haslev.

 

Parker blev M-O-M, Skov, Wib, Ramsgaard og Sylle var i hopla i dysten, og ass.coach Keld Juhl var glad efter indsatsen 'Vi formår at gøre det vi arbejder på, vi holder presset på dem, og går ikke i panik trods føringsmålet til dem. Vi spiller os til mange chancer, de overrasker ved at lægge så højt mod os, og vi fortsætter det vi aftalte'.

 

Om målene og udskiftningen sagde Keld 'Ja, det var jo en god indskiftning. Vi laver udskiftningerne og Mulle gør som vi aftalte - og indlægget lå lige som det skal'.

 

'Det var en mandfolkeindsats, vi bevarer roen og tør spille. Målet til 2-1 sidder helt oppe i hjørnet, det er et super mål, og alle 3 indskiftere arbejder stenhårdt - jo, det var en god tur herned'.

   
Finn A d. 20-10-2012
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyCertegoAL-GLAS ApSAllerød FysioterapeuterneAutohjørnet LyngbyAllerød Fysioterapeuterne
Senior 1's kampe mod Haslev FC
 Dato  Type  Niveau     
 09-05-2015  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Haslev FC 2 - 0 
 20-09-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Haslev FC - Allerød FK 3 - 0 
 14-06-2014  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Haslev FC 2 - 0 
 26-10-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Haslev FC - Allerød FK 1 - 1 
 08-06-2013  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Haslev FC 1 - 0 
Valgte kamp20-10-2012  Turneringskamp  Sjællandsserie  Haslev FC - Allerød FK 1 - 2 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
AL-GLAS ApS
Handelsbanken
Krukkerne
Brønnums Turistfart
Skjold Burne
Mr. Allerød
Carstens Diner
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Fysioterapeuterne
Hvitved
Allerød Nyt
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Allerød Kommune
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Brøndby Stilladser ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Sydbank A/S
Drachmann Advokater I/S
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?