Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Hør cheftrænerens syn på starten & fremtiden
Hør cheftrænerens syn på starten & fremtiden

Allerøds senior 1 spillede lørdag 0-0 på udebane mod topholdet fra Taastrup i en tæt og til tider dramatisk kamp, som bød på både flot spil, store chancer og et rødt kort til hjemmeholdet for en alt for voldsom tackling på Magnus. Der var desuden debut til unge Frederik Buch (95) i målet. 


Efterfølgende fangede allerodfk.dk cheftræner Martin Jensen for at høre lidt om kampen, sæsonstarten og den kommende tid.


Hvordan så du kampen i går?

Vi vidste det ville blive en svær udekamp mod Taastrup. De er kommet godt fra land og er et godt fodboldhold, som henover sommerpausen har fået tilført et par profiler. Vores mål var at forsøge at diktere tempoet i kampen, og dermed kontrollere kampens udvikling - og selvfølgelig at få point med hjem.


Lykkes det så for jer?

Ja, det lykkes fint for os på trods at vi, især i 1.halvleg, havde mange ting imod os. Vi skaber 2 afgørende målchancer i hver halvleg og holder samtidig dem fra chancer, så vi kunne sagtens have taget alle 3 point, - men vi er godt tilfredse med at få et point med hjem fra en svær udebane.


Og så var det noget med en debutant i målet?

Ja, vi giver debut til vores meget talentfulde ynglingemålmand, Frederik Buch, som står en flot kamp. Det er vigtigt for os at vi ikke er bange for at sende vores unge spillere på banen, og Frederik beviste flot, at der ingen grund er til ændre på den holdning.


Er du tilfreds med sæsonstarten?

Jeg er meget tilfreds med vores åbning. Der er mange mekanismer som langt fra er på plads, men vi har åbnet med stor vilje og mod og det har givet os marginalerne i de 2 hjemmekampe. Spillemæssigt skal vi stille og roligt se forbedringer, så vi bliver bedre til at kontrollere kampene på bolden. 


Hvilke forventninger giver det jer i forhold til rækken?

Jeg gør mig stadig ikke de store tanker om tabellen på nuværende tidspunkt. Der er mange ting vi skal forbedre, så vi tager det stille og roligt. Det er rimelig uinteressant at diskutere tabellen for os, det handler om at vi får skabt stabilitet i holdet og bliver bedre til det vi gerne vil. 


Hvor vil I så gerne forbedre jer?

Vi har fået nogen grundprincipper indarbejdet, men vi skal både blive dygtigere med bolden, dygtigere og klogere. Det handler om tryghed selvfølgelig, men også at spillerne kan genkende hvilke løsninger de skal vælge hvornår. Både i forhold til kampens udvikling og på et senere tidspunkt modstanderne.


Hvordan ser du de kommende kampe?

Jeg glæder mig. Det er vigtigt at vi accepterer at vi har et ungt hold og der vil komme op og nedture i løbet af den proces vi er i gang med. Der er ingen nemme kampe i Sjællandsserien, så vi skal arbejde stenhårdt hver gang for at få point. Men jeg regner med vores spillere fortsætter med at gå ydmygt til opgaven, og vi som sagt får lagt nogen flere lag på vores spil.

 

Tak fordi du tog dig tid til at tale med os Martin. Held og lykke med projektet. Vi vil følge jer tæt :)

Selv tak.

   
AllerodFK d. 02-09-2012
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødIntersport AllerødAllerød FysioterapeuterneAL-GLAS ApSMr. AllerødKop & Kande Søborg
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Autohjørnet Lyngby
Kop & Kande Søborg
AL-GLAS ApS
Hvitved
Allerød Fysioterapeuterne
Mr. Allerød
3F
OK – Altid billig benzin
Sepio
Frisør Moldow
Carstens Diner
Team Allerød
Allerød Nyt
Kvickly Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Dalgaard Serigrafi ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Kommune
VB Byggeindustri A/S
Flemming Elsborg Bolig
Aage Christiansen & Søn ApS
Drachmann Advokater I/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?