Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Herlig sejr i åbningskampen i SS
Herlig sejr i åbningskampen i SS
Birkjær har styr på bolden, og holdt nullet mod VærebroMads Heitmann, Martin Ramsgaard, Jonas KøningsfeldtMahsum viste sin farlighed i flere omgangeTre på stribe

Lørdag den 18/8/12 var vi tilbage i Sjællandsserien. Forventningerne var på plads i solen over Skovvang, og cheftræner Martin Jensen havde næsten en komplet trup at vælge imellem efter forårets langs skadesplagede tid.

 

Dog var både Parker og Herskind i karantæne fra DS, mens Mads Heitmann fra årgang 92 fik sin debut på holdet.

 

Kampen blev tæt, gæsterne fra Værebro fik kampens første afslutning, hvor kaptajn Dennis lige nåede ned med en frelsende tackling i sidste øjeblik. I det 21. minut troede gæsterne at de havde scoret, det blev dog underkendt for offside.

 

Vi kom godt igen med kvik boldomgang, og onsdagens nederlag i pokalturneringen syntes glemt. Køningsfeldt prøvde fra en spids vinkel, Patrick var tæt på at nå frem til et indlæg og kort før pausen faldt scoringen.

 

Maddi sendte et præcist indlæg ind til Ramsgaard, der med hovedet (måske mest med skulderen) sendte bolden flot ind i målhjørnet til 1:0.

 

Endelig fik tilskuerne en føring at se på hjemmebanen, kampen var dog forlængst færdig, og 2. halvleg blev en noget større slagsudveksling i felterne, hvor vi selv med objektive øjne fik overtaget.

 

Afslutningerne efter pausen tilhørte os, Birkjær er ikke noteret for en eneste redning i de sidste 45 minutter, mens vi var tæt på i det 79. minut da Kønigsfeldt bragde et langskud på foden af stolpen.

 

Halvlegens største mulighed før det kom i det 56. minut. Mulle vandt duellen i feltet, prikket til bolden blev reddet, og returen faldt ned lige foran Magnus, der dog måtte se en forsvarer komme imellem og redde situationen.

 

I Sjællandsserien er der fri udskuftning, og de gule kort straffes nu med 10 minutters pause på sidelinjen. Det ramte en Værebro-spiller i det 54. minut (et firspark bagfra på Mads), mens Mulle måtte ud, da returen fra stolpeskuddet skulle sparkes ind, og dommeren vurderede det var farligt spil.

 

Mod slutningen havde vi et par gode muligheder for at øge føringen, Maddi var uhyre tæt på i et par omgange, og efter 50,21 kunne vi endelig juble over sæsonens første 3 point efter en god indsats af alle vores 14 spillere.

   
Finn A d. 19-08-2012
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenCertegoBog & idéAL-GLAS ApSHandelsbankenSepio
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Byens Pizza
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Fysioterapeuterne
Carstens Diner
Autohjørnet Lyngby
Sepio
Team Allerød
Bog & idé
Carlsberg
Certego
Allerød Nyt
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Sydbank A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Brøndby Stilladser ApS
Kvickly Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Flemming Elsborg Bolig
VB Byggeindustri A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?