Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Pointdeling i 'dramatisk' opgør mod FB
Pointdeling i 'dramatisk' opgør mod FB
AFK tæt på nok en scoring mod FBBirkjær harFrispark, nej da.... ikke i denne situationMads spillede igen 90 gode minutterStraffesparket bliver sikkert sat ind af Dennis Lauridsen til 2-2

Dramatik var der masser af i hjemmekampen mod FB i 3. sidste spillerunde. Straffespark, slem skade til Sylle, og direkte rødt kort til en FB'er i overtiden var nogle af hændelserne fra kampen hvor alle 4 mål blev scoret indenfor en 17 minutters periode i 1. halvleg.

 

Vi fik desværre Nikolaj T skadet igen-igen-igen, og denne gang måtte han lade sig udskifte efter blot 14 minutters spil. Sylle røg ned efter en duel - vi fik korrekt frisparket - og desværre blev han liggende på banen, hvilket slet ikke ligner vores rutinerede midterforsvarer. Det viste sig også at kravebenet var brækket hele tre steder, og vi sender et stor god bedring til Sylle herfra.

 

I kampen fik Casper sat sig godt igennnem ved kampens første scoring. Parker sendte en god bold frem, hurtigheden var Caspers, og med en køling venstre kom vi på 1-0. Kort efter fik Mulle headet bolden i mål, men scoringen blev korrekt (?) annulleret for frispark til FB.

 

Fra det 22. til 26. minut tog vi to gevaldige blundere, og FB kunne meget nemt komme tilbage med to mål til nu 1-2. Fem minutter senere sendte M-O-M-unge Skov et indlæg i deres straffesparksfelt, og da en FB'er tog bolden med hånden var sagen klar. Dennis scorede meget sikkert på sparket og vi var tilbage i kampen.

 

Der var optræk til flere scoringer i halvlegen, Ysbæk prøvede direkte på frispark, og FB viste også de gik efter sejren. Efter pausen kom vi bedst igang uden de større chancer, og først efter den halve time blev FB noteret for et forsøg på mål - Birkjær klarede dog nemt.

 

Straffesparket bliver sikkert sat ind af Dennis Lauridsen til 2-2

Straffesparket bliver sikkert sat ind af Dennis Lauridsen til 2-2

 

Fem minutter før tid sendte FB et godt langskud mod mål, Birkjær klarede igen fint, og gav en retur som blev sparket ind. Linjedommeren markerede for offside, og det eneste FB fik ud af ders brokkerier var et gult kort.

 

I 3. overtidsminut blev Seb stemplet med knopperne forrest, og sagen var klar fra dommerens side. direkte rødt, og mere brok fra gæsternes bænk.

 

Kampen sluttede efter 94:26, det blev til en pointdeling, og umiddbart lignede gæsterne ikke et hold der ville ofre alt for de 3 point. Omvendt kæmpede vi flot for hinanden, trodsede skaderne, og kom flot tilbage i kampen - hvilket viser det AFK står for nu under cheftræner Jensen, der i den grad har fået klubbens unge spillere ind på holdet med succes.

 

Der resterer nu to kampen, GVI på udebane i næste runde, inden vi lukker og slukker i DS for denne gang, med en hjemmekamp på Skovvang mod Fredensborg lørdag d. 23. juni.

   
Finn A d. 10-06-2012
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødKop & Kande SøborgIntersport AllerødMr. AllerødCarstens DinerAL-GLAS ApS
Senior 1's kampe mod Frederiksberg Boldklub
 Dato  Type  Niveau     
 09-03-2013  Træningskamp  Sjællandsserie  Frederiksberg Boldkl... - Allerød FK 0 - 1 
Valgte kamp09-06-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Frederiksberg Boldkl... 2 - 2 
 22-10-2011  Turneringskamp  Danmarksserie  Frederiksberg Boldkl... - Allerød FK 5 - 1 
 10-08-2011  Pokalkamp  Danmarksserie  Allerød FK - Frederiksberg Boldkl... 3 - 1 
 23-02-2008  Træningskamp    Allerød FK - Frederiksberg Boldkl... 1 - 1 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Kvickly Allerød
WS Audiology
Intersport Allerød
Sponsorer
Team Allerød
Handelsbanken
Hvitved
Autohjørnet Lyngby
ExpandIT Development ApS
Bog & idé
Allerød Fysioterapeuterne
AL-GLAS ApS
Certego
Sepio
Carstens Diner
Team Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Sydbank A/S
Nejstgaard & Vetlov
A/S Carl Nielsen & Søn
Kvickly Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Nyt
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?