Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Ny cheftræner til Senior 1 (opdateret)
Ny cheftræner til Senior 1 (opdateret)
I går mandag valgte klubledelsen, at skifte senior 1 trænerteamet Jan Bjur og Morten Røndum ud med U19-træneren Martin Jensen.
Grunden til skiftet allerede nu skal ses i lyset af vores placering og at vi har et forestående arbejde med at genopbygge holdet og seniorafdeling.

Vi har længe lægget under stregen og har stadig langt op til overlevelse i rækken og i erkendelse af, at det bliver meget vanskeligt og at det nok kun er teoretisk muligt at redde os fra nedrykning, har vi valgt allerede nu at starte genopbygningen, ved at forfremme Martin Jensen som cheftræner for holdet.

Vi føler, at vi med Martin i spidsen for vores klubs flagskib kan bygge holdet op omkring den nuværende trup krydret med nye spillere fra vores andre seniorhold og ungdomshold samt enkelte spillere udefra. Vi arbejder stadig udfra målsætningen om at vores trup skal bestå af 80% spillere fra vor ungdomsafdeling. Set i det lys passer Martins kendskab til spillerne i ungdomsafdelingen meget fint. Han er et kendt ansigt i vores klub og har gennem flere sæsoner været et stort aktiv i ungdomsafdelingen som U19 og U17 træner.
U19 holdet slipper Martin nu og overlader det til assistenttræner Fini Tiedt. Dog vil U19 holdet komme til at træne parallelt med senior 1, så der derved dannes et godt træningsmiljø for alle spillerne hvor begge hold kan drage nytte af hinanden.

U19 holdets nye set-up, som skal træde i kraft efter sommerferien, er næsten på plads og vil blive præsenteret inden for den kommende tid.

Først kamp for Martin som cheftræner for senior 1 er på lørdag kl. 15 hvor topholdet FC Øresund kommer forbi Skovvang Stadion.


Opdatering:

Endvidere meddeles det, at Carsten Buchwald og AFK er blevet enige om, at Carsten stopper som sportschef i AFK efter forårssæsonen 2012.

PRESSEMEDDELELSE
   
AllerodFK d. 01-05-2012
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødCarstens DinerAllerød Nyt3FHvitvedMr. Allerød
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Bog & idé
Byens Pizza
Team Allerød
Carstens Diner
Hvitved
Certego
Kop & Kande Søborg
Allerød Nyt
OK – Altid billig benzin
ExpandIT Development ApS
Frisør Moldow
Team Allerød
Kvickly Allerød
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Allerød Kommune
Brøndby Stilladser ApS
Drachmann Advokater I/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Flemming Elsborg Bolig
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?