Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: 0-0 ved pausen mod topholdet, 0-3 ved fuldtid.
Senior 1
Vi spillede lige op med topholdet Nordvest FC indtil pausen. Chancefordelingen var endda med en lille overvægt til os, og det så lovende ud.

Det på trods af massivt afbud, på dagen fra både Lau og Als, men alle de udtagne AFK'ere gjorde en rigtig flot figur i opgøret på Skovvang Stadion.

Øv i 2. halvleg

Blot 2-3 minutter inde i 2. halvleg kom vi så bagud. En kikset off-side-fælde betød 0-1, indskiftede og hidkaldte Christian var uhyre tæt på et halvt minut efter indhoppet, men topholdet slog til med nok en scoring, 0-2. Det var ikke helt efter spil og chancer.


Firekæden på sin plads


I overtiden snuppede Pryts et straffespark, dommertrioen fuldendte en kedelig 2. halvleg med at diktere omspark, og de 0-3 blev slutresultatet efter en lige dyst med topholdet som vinder.

M-O-M blev Daniel efter en super flot præstation, flere andre spillede en god kamp - Wedell, Wibroe og Magnus - men vi fik nul udbytte ud af kampen, Nordvest fik det hele.

Især tre hændelser i kampen står lysende klart, og alle tre får en afgørende betydning for kampen, i hvertfald set fra AFKs side.

Den første. Daniel snørrer deres nr. 25 i hjørnet, og denne kvitterer med at løbe en halv banelængde, og bogstaveligt 'flæske' Daniel ved sidelinjen i en voldsom tackling. Dommer Christian Brizen må da også til lommen efter det gule, mens Daniel heldigvis kunne spille videre trods den alt for voldomme handling. Tættere på rødt efter en hævnakt kan man vel dårligt komme...


To af kampens hovedpersoner, denne duel er dog fair


Den anden. Samme spiller fra Nordvest - samme spiller fra AFK - ca. 15 minutter senere. Denne gang stemples Daniel i hovedet med knopperne først, hvilket i enhver anden normal situation sagtens kunne udløse et gult mere....ingenting sker dog, spilleren skynder sig væk efter hændelsen, og Nordvest reagerer senere med en tidlig udskiftning. Daniel kom igen på højkant, og den 18-årige energiske spiller havde adskillige 'beviser' på de voldsomme aktioner med sig hjem.

Den tredje. En mislykket for lang dribling blev takseret til straffespark til gæsterne dybt inde i overtiden, og først efter flere sekunders betænkningstid kunne dommeren lade fløjten lyde for straffesparket. Pryts er imidlertid på sin plads, redder flot, og på returen skydes bolden højt over målet. Pyha, 0-2 mod topholdet efter en godkendt indsats må siges at være fuldt ud acceptabelt på dagen, og vores keeper kunne dermed afslutte kampen med en særdeles betydningsfuld redning.

Men såden gik det ikke....


Pryts


Linjedommeren hæver sit flag, han har som den eneste på hele stadion fået øje på en ulovlighed, 'målmanden står 2 meter foran stregen ved sparket' (siden blev det korrigeret til 1,5 meter) og dommeren kan ikke andet end diktere omspark, eller kunne han?.
Vores spillere var naturligvis frustrede, de højlydte protester var nytteløse, og på omsparket blev det så 0-3. Sekunder senere blev kampen fløjtet af, på bold.dk står det blot topholdet vandt en sikker sejr, men os der var på Skovvang så noget andet.....Tillykke med sejren til holdet fra Holbæk, skarpheden var til forskel, og vi røg under stregen. Næste gang venter BSV, og det bliver en helt anden kamp.

   
Finn A d. 30-10-2010
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyAllerød FysioterapeuterneFrisør MoldowHandelsbankenBog & idéOK – Altid billig benzin
Senior 1's kampe mod Nordvest FC
 Dato  Type  Niveau     
 06-05-2011  Turneringskamp  2. Division  Nordvest FC - Allerød FK 2 - 2 
Valgte kamp30-10-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Nordvest FC 0 - 3 
 18-04-2010  Turneringskamp  2. Division  Nordvest FC - Allerød FK 2 - 0 
 08-08-2009  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Nordvest FC 1 - 2 
Se også
Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os25-10-2020 - Greve udlignede i overtiden, Virkelyst sparkede sejren hjem til os
Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål18-10-2020 - Et point efter mareridtsstart i Vordingborg, 2. halvleg blev et langt pres på værternes mål
God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC16-10-2020 - God præstation i sikker 2-0-sejr mod Taastrup FC
Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub03-10-2020 - Kontrolleret indsats i 2-0-sejr over Roskilde Boldklub
Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren30-09-2020 - Uafgjort mod GVI efter 3 ugers kamppause, vi var tæt på sejren

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
19 #1 Finn A

d. 31-10-2010 21:05:40
I slutminutterne fik Matias sin debut på holdet, og stort tillykke med det. Tak fra holdet for den hurtige afregning Smile .
19 #2 Finn A

d. 31-10-2010 21:08:09
Se indlægget fra Nordvest, det er hurtigt læst:

http://www.nvfc.d...extend.293
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
WS Audiology
Sponsorer
3F
Frisør Moldow
Allerød Fysioterapeuterne
Carstens Diner
Allerød Fysioterapeuterne
Mr. Allerød
Hvitved
Intersport Allerød
Team Allerød
Sepio
Bog & idé
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
A/S Carl Nielsen & Søn
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Kommune
Kvickly Allerød
VB Byggeindustri A/S
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?