Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Se indlBAD+6g
 Udskriv debat
Rabat på Nutramino
AllerodFK
Nutramino gør en forskel Spillerne i FCN bliver forsynet med Nutraminos produkter, som hjælper dem med at udvikle og opretholde den bedst tænkelige fysik.

Med Nutramino energidrikke før træning og Nutramino proteinshakes efter træning, skaber FCN de bedste betingelser for optimal præstationsevne og restitution hos spillerne.
Produkterne er prikken over i’et i spillernes kost – og det er jo detaljen, der tæller!

”Nutraminos produkter er et vigtigt redskab hos FCN. I fodbold stilles der konstant høje krav til koppens ydeevne uanset niveau – med Nutraminos protein- og energitilskud sikrer vi, at vores spillere altid kan præstere maksimalt. Spillerne kan se, det virker…!” Mathias Zangenberg, fysisk træner, FCN

FCN er glad for Nutraminos produkter og kan anbefale dem – derfor er der kommet en fordelagtig rabataftale i stand mellem Nutramino og samarbejdsklubberne. Hvordan får samarbejdsklubberne rabat!?
Samarbejdsklubberne kan opnå rabat på Nutramino produkter til sine medlemmer på flere måder. Klubberne kan tilbyde sine medlemmer 10 % rabat på køb af Nutramino produkter direkte via www.nutramino.com.

Hertil får klubberne en særlig rabatkode udleveret, som skal benyttes i forbindelse med køb på Nutramino webshop for at opnå rabatten. Desuden kan klubberne oprettes som forhandler/kunde hos Nutramino, hvis de har et CVR nr. Således kan de købe Nutramino produkter hjem til klubben.
Har klubben et cafeteria, kan dette forhandle Nutramino produkter gennem grossister som har Nutramino i sit sortiment (Reitan, SuperGros, Sügro, Catering Engros, S-engros m.f.). Kontakt Nutramino for yderligere information om rabatordningen. Nutramino Tlf: 39 20 10 97
 
www.alleroedfk.dk
Spring til debat:
Kamp Center
vs
FK OdsherredAllerød FK
Turneringskamp
Søndag 24. Mar. kl 15.00

Seneste kamp
Lør 3. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Widex
Sponsorer
Yakiniku
Byens Pizza
Allerød Fysioterapeuterne
ExpandIT Development ApS
Skjold Burne
Team Allerød
Bog & idé
Kop & Kande Søborg
Carlsberg
OK – Altid billig benzin
Certego
Team Allerød
Kvickly Allerød
Sydbank A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Aage Christiansen & Søn ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Nordsjællands KonferenceCenter
Drachmann Advokater I/S
Estate Mæglerne
Dalgaard Serigrafi ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?