Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kamprapport : BSV Søllerød-Vedbæk - AllerBAD+F8d FK

Oversigt

BSV Søllerød-Vedbæk
BSV Søllerød-Vedbæk
1 - 3
AllerBAD+F8d FK
AllerBAD+F8d FK

Hold : Senior 1
Dato : Fre 24. Mar. 2006
Tid : 19:00
Type : Træningskamp
Niveau : 2. Division
Spillested : Kunstgræs, Birkerød
Kampens spiller : Kasper Svendsen

Kampdata

Scoringer
Mål  29' 0 - 1 Rasmus Lehn
Mål  40' 0 - 2 Michael 'Digger' Nielsen
Mål  55' 1 - 2 BSV Søllerød-Vedbæk
Mål  70' 1 - 3 Mark Parrish
Advarsler/Udvisninger
Gult kort #1  90' Jan Madsen
Gult kort #1  90' BSV Søllerød-Vedbæk
Indskiftninger
 Ingen indskiftninger

Holdkort


Intet holdkort i systemet
Divisionshold udspillet og udstillet

Fredag aften spillede vi den ekstra planlagte træningskamp på kunstgræsset i Birkerød. Kampen var vores 9. i forberedelserne til den forestående sæson, og den blev særdeles indholdsrig. Både på godt og ondt.

Modstanderne fra Søllerød/Vedbæk (herefter S/V) manglede en træningsmodstander, og kampen blev i hast arrangeret på få dage. Kamptidspunktet var oprindeligt sat til 20.30, men S/V kunne pludseligt råde over banen kl. 19.00. Det vidste vi først torsdag eftermiddag/aften, og da dommertrioen var bestilt til 20.30 kunne dommerpåsætteren ikke nå at informere de 3 om ændringen.

Heldigvis kunne S/V selv stille med en dommer, men noget kommunikation var vist gået galt hos dem, for da vi stod klar kl. 19 var der ingen dommer overhovedet….

Efter noget snak indvilgede en tilskuer/ungdomstræner fra S/V at fløjte kampen så vi kunne komme i gang. Inden kick off måtte vi lægge ører til en særdeles usympatisk træner fra S/V, der åbenbart ikke havde fattet en lyd af aftalen om dommerne. Godt presset kom ordene – I skal være glade for vi vil møde jer, og den sætning var et godt billede af denne opblæste person, der gennem hele kampen var direkte frastødende og arrogant.

Selve kampen kom endelig i gang, og i tråd med de tidligere kampe kom vi frem til en mængde afslutninger. Digger var på spil i det 2. minut, men målmanden reddede skuddet nede ved den ene stolpe.

Inden det første kvarter var spillet havde Sergio haft et godt forsøg, og vi var blevet snydt for et oplagt straffe. Som med-reporter Morten noterede – Manden med fløjten, som i dag var iklædt neongul overtræksvest og jeans model Levi’s 501, anno 1973, stod ikke særlig hensigtsmæssigt placeret i den givne situation, og valgte at forblive tavs. Super Morten, du var en stor hjælp på
sidelinien :-)

Vi spillede os fornemt frem til flere afslutninger, og lige inden den halve time kom kampens første mål. Dalgaard fandt Lehn ved straffesparksfeltet, og efter et træk, bankede Lehn føringen ind.

S/V var inden da sjældne gæster i vores felt, og et par forkølede afslutninger udefra, var hvad det de kunne byde på. Det skal dog lige tilføjes at vi var op mod et udmærket spillende hold, men vi magtede tempoet en del bedre.

Få minutter senere brød frustrationen hos S/V ud for første gang. En nærkamp på kanten med Magnus, sluttede med et knytnæveslag til Allerød-spilleren, og det var så ikke sidste gang, de ikke kunne styre sig. Mere om det senere.

Inden pausen kom vi på 2-0. Forinden var Sejer desværre udsat for et minde umotiveret bagholdsangreb, der resulterede i en ødelagt ankel. Surt for Caspar. Held og lykke til dig, håber du snart er tilbage!

Målet til 2-0 var endnu en perle. Digger huggede til langt udefra med venstrebenet, og bolden sad helt oppe i hjørnet. Fornem kasse. Minuttet forinden var Jan og Lehn på spil, men dommeren dømte off side efter Lehn havde sparket en målmandsretur i nettet.

Pausesnakken var som vanligt positiv, og vi mosede videre straks fra 2. halvlegs start. Magnus og Digger kombinerede flot, og det var umådeligt tæt på, at Digger igen blev dobbelt målscorer. I halvlegens 6. minut var Magnus igen impliceret i noget tumult. Desværre tændte spilleren fra S/V igen af, og med et klokkeklart albuesving fik Magnus igen en på trynen. Dommeren så det hele, og udlod også denne gang, at kommentere det overfor hans egne….

Spillet bølgede nu frem og tilbage, vi skiftede to mand (Dennis og CK kom ind), men kort efter kom reduceringen. Et frispark til S/V blev egentligt sparket for langt, vi så noget passive ud (måske fordi bolden var på ud over mållinien), men bolden blev nået, og indlægget headet ind uden chance for Jess i buret.

Noget ufortjent, men vi rejste os på fornemmeste vis. Vi spillede os frem til flere afslutninger, og dagens perle faldt i det 25. minut. Mark og Dennis fandt hinanden i et 1-2 kombination, og med en Ronaldinho-hæl blev Mark spillet helt fri med keeperen. Han blev fikst afdriblet, og lettere presset sparkede Mark bolden sikkert i mål til 3-1. Superangreb, der viste vores spilleres høje klasse!!!

Mod slutningen havde vi spillet og chancerne til at øge yderligere, det gjorde vi så også ved Paw, men den fremmødte dommer, der havde sat en stopper for Levi’s 1973 trængsler, dømte off-side.

Derudover havde CK en følt inderside lige udenom bagerste stolpe. Jan nåede lige kampens første gule efter en hånddribling, mens S/V også fik et gult i overtiden. Dét var så for, at fortsætte direkte ind i Jess, efter han havde taget bolden til sig. Vi troede faktisk det blev direkte rødt, men det var jo en træningskamp.

Påfaldende for denne situation, og alle de andre hjernebødninger fra S/Vs side, var en helt igennem tavs passivitet fra deres bænk, der desværre satte deres holdning til fodbolden i relief.

Ros til vores spillere for en disciplineret indsats gennem hele kampen, og alle 14 holdt et højt niveau gennem hele kampen.

Toppen af 2. division…ja, måske… men vi har altså et hold, der fungerer! Det sluttede altså med en 2 målssejr, men ingen havde undret sig, hvis sejrens størrelse var blevet med det dobbelte, eller mere.

Tak til tilskuerne der havde taget turen til Birkerød en fredag aften. Også til Wibroe, der lige akkurat nåede lidt af kampen ;-)

På søndag skal vi på den igen, her venter Frederiksværk på udebane, og der bliver spændende at se om kampen mindre end 48 timer før, sætter sine spor.

Finn A
Ingen billeder
TilhBAD+F8rende links
Ingen links til denne kamprapport
Senior 1's kampe mod BSV Søllerød-Vedbæk
 Dato  Type  Niveau     
 03-06-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  BSV Søllerød-VedbBAD+3... - Allerød FK 3 - 2 
 18-10-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - BSV Søllerød-VedbBAD+3... 0 - 1 
 30-04-2011  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - BSV Søllerød-VedbBAD+3... 1 - 4 
 06-11-2010  Turneringskamp  2. Division  BSV Søllerød-VedbBAD+3... - Allerød FK 0 - 3 
 24-04-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - BSV Søllerød-VedbBAD+3... 1 - 2 
 14-11-2009  Turneringskamp  2. Division  BSV Søllerød-VedbBAD+3... - Allerød FK 6 - 2 
 26-07-2008  Træningskamp  2. Division  Allerød FK - BSV Søllerød-VedbBAD+3... 1 - 1 
 08-03-2008  Træningskamp  2. Division  BSV Søllerød-VedbBAD+3... - Allerød FK 0 - 2 
 27-01-2007  Træningskamp  2. Division  BSV Søllerød-VedbBAD+3... - Allerød FK 2 - 2 
Valgte kamp24-03-2006  Træningskamp  2. Division  BSV Søllerød-VedbBAD+3... - Allerød FK 1 - 3 
Kamp Center
vs
Taastrup FCAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 17. Apr. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Mr. Allerød
Bog & idé
Allerød Fysioterapeuterne
3F
Sepio
Kop & Kande Søborg
Carlsberg
AL-GLAS ApS
Frisør Moldow
Intersport Allerød
ExpandIT Development ApS
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Sydbank A/S
Kvickly Allerød
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
Brøndby Stilladser ApS
Flemming Elsborg Bolig
Dalgaard Serigrafi ApS
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?