Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kamprapport : Nivå-Kokkedal FK - AllerBAD+F8d FK

Oversigt

Nivå-Kokkedal FK
Nivå-Kokkedal FK
3 - 4
AllerBAD+F8d FK
AllerBAD+F8d FK

Hold : Senior 1
Dato : Lør 13. Jun. 2009
Tid : 15:00
Type : Turneringskamp
Niveau : Danmarksserie
Spillested : Karsemosegård

Kampdata

Scoringer
Mål  5' 0 - 1 Morten 'Mojo' Johansen
Mål  12' 1 - 1 Nivå-Kokkedal FK
Mål  35' 1 - 2 Morten 'Mojo' Johansen
Mål  65' 2 - 2 Nivå-Kokkedal FK
Mål  85' 2 - 3 Magnus Lykke
Mål  88' 3 - 3 Nivå-Kokkedal FK
Mål  89' 3 - 4 Paw Jegindø
Advarsler/Udvisninger
Gult #1  76' Martin Drescher
Gult kort #1  87' Nivå-Kokkedal FK
Indskiftninger
Ud-/Indskiftning  60' ud: Jeppe Bryder
  ind: Paw Jegindø
Ud-/Indskiftning  63' ud: Jan Madsen
  ind: Magnus Lykke
Ud-/Indskiftning  75' ud: Morten 'Mojo' Johansen
  ind: Morten Midskov Hansen

Holdkort

Martin Birkjær MadsenCaspar Sejer NielsenAnders SylvestJeppe BryderDennis LauridsenMartin DrescherRune DalgaardSebastian WronaLau ThykénMorten 'Mojo' JohansenJan Madsen
Magnus LykkeMorten Midskov HansenPaw Jegindø
ALLERØD FK I 2. DIVISION!!!!!

Lørdag på udebane mod Nivå-Kokkedal skulle vi forsøge at hente det sidste point, som ville sikre oprykningen endegyldigt. Lad os bare med det samme slå fast, at det lykkedes efter en regulær målfest! I forhold til sidste uges kamp mod B1903 var Birkjær tilbage i målet efter bryllup og Wibroe var med som 15 mand pga. et par tvivlsomme startere.

På Karsemosegårds fine græstæppe fik vi den bedst tænkelige start. Allerede efter bare 5 min kom vi på 1-0. Lau gav i højreside prøver på sin fine sparketeknik og med et præcist indlæg til bageste stolpe var det enkelt for Mojo at score for anden kamp i træk.

I det hele taget var der god plads på Nivå-Kokkedals banehalvdel, hvilket vores offensive spillere benyttede sig af. Uret havde lige rundet de 10 min da næste store mulighed opstod. Igen var det Lau og Mojo i fint samspil, men frispilningen fra Lau blev lige en anelse for lang og målmanden kunne nå ud at sikre bolden.


Kamp på midten


Ligesom man gik og ventede på 2-0 målet kom Nivå-Kokkedal med i kampen igen. Efter endnu en gang at have sat os selv under gevaldigt pres med et par dårlige afleveringer i forsvaret, blev bolden mistet i opspillet og Nivå-Kokkedal kunne med en præcis aflevering finde deres enlige angriber som smart spillede bolden skråt til siden hvor en anden Nivå-Kokkedal spiller umarkeret kunne sparke udligningen i mål på kanten af feltet uden chance for Birkjær.


Allerød glider forbi


25 minutter inde i kampen kommer næste store chance til os. Drescher erobrer energisk bolden på midten af banen og sender topscorer Jan af sted i dybden og alene med målmanden bliver trækket forbi målmanden for langt og afslutningen ryger ud over baglinjen. Ærgerligt for angriberen, som ellers var blevet lovet en kasse øl pr. mål af cheftræneren. Jan skulle dog senere få muligheden.
Efter den halve time var Nivå-Kokkedal igen farlige og efter et præcist indlæg fra deres højreside kunne Rune lige nå foran Nivå-Kokkedal spilleren og flugte bolden til hjørne. Efter nogens mening lige lovlig tæt på eget mål. På det efterfølgende hjørne fik en Nivå-Kokkedal spillere lov til at stå fri, men til alt held var hovedstødet ikke præcist nok. I det hele taget bølgede spillet meget frem og tilbage og der var næsten garanti for chancer når holdene nærmede sig målene, hvilket skyldtes i dagens anledning to meget gavmilde forsvar.


Sejren er i hus


32 min spillet og Jan skulle få endnu en chance for at sikre sig væske til efter kampen. Igen fik Lau sat sin direkte modstander og med et præcist indlæg fra højreside skulle Jan blot trille den over stregen, men afslutningen sad lige på målmanden. Minutterne efter var det Lau´s tur til at afslutte og hans ”knaldhårde” skud kunne en i kampen igennem uheldig Nivå målmand ikke holde og Mojo var hurtigst over returen og fik sikkert sparket 2-1 målet i kassen til stor jubel. Fornemt af den blonde offensivspiller, som scorede for 3. gang i Allerødtrøjen.
Lige inden pausen var det Seb´s tur til at afslutte og efter et par god træk blev bolden kanoneret op på oversiden af overliggeren.

Efter pausen fortsatte stormløbet mod Nivå-Kokkedals mål uden dog at resultere i mål. Først var Lau tæt på med et skud tæt forbi den ene opstander og minuttet efter forsøgte Drescher sig med et langskud som målmanden næsten var ved at tabe ind i målet. 10 minutter efter pausen fik Seb muligheden for at afgøre kampen. På et Nivå-Kokkedal hjørnespark slår vi kontra og Seb får frit løb mod mål efter at have sat den sidste Nivå-Kokkedal spiller på midten af deres halvdel. Desværre bliver trækket udenom målmanden for langt og afslutningen med det kolde venstreben ryger forbi mål.


Sejren og oprykningen fejres


Med en halv time tilbage kommer Paw på banen i stedet for Jeppe og Magnus afløser minutterne efter Jan, som må sande at det ikke blev til nogen øl i denne omgang. Minutterne efter vores 2 udskiftninger kommer Nivå-Kokkedal stik mod spil og chancer på 2-2. Et indlæg fra deres venstre side for lov til at passere til et fri Nivå-Kokkedal spiller som flot header bolden i det lange hjørne uden chance Birkjær. Med 25 minutter igen må Birkjær til tælling. Efter et indlæg som Birkjær fint bokser væk støder han sammen med Dennis og Nivå-Kokkedal spilleren, hvilket resulterer i en voldsom omgang næseblod. Efter en 5-6 minutters spilstop og med ”noget til næsen” er Birkjær på højkant igen og spillet kan fortsætte. Morten erstatter den dobbelte målscorer Mojo til de sidste 20 minutter. Minuttet efter ser Drescher gult efter et mindre frispark på midten af banen.

Efter 85 minutter får Magnus bolden i højreside og efter et par træk ind i banen sendes bolden fladt i mål til venstre for målmanden. Stor jubel og nok en gang et vigtigt mål fra det 17-årige talent. Målfesten var dog langt fra færdig endnu og Nivå kunne på et af de efterfølgende angreb udligne til 3-3. Spillet bølgede frem og tilbage i slutminutterne og på det næste angreb kunne Paw på hovedet afgøre kampen til 4-3 efter at været kommet foran målmanden.

Efter 5 minutters overtid kunne dommeren fløjte af og spillere, trænere og de mange tilskuere fra Allerød kunne bryde ud i vild jubel. Champagnen og guldparykkerne blev hurtigt fundet frem og så gik festen ellers i gang.


Allerøds nye 2. Divisionshold!!!!


AFK´s sidste kamp i sæsonen er lørdag d. 20. juni kl. 15 mod Avedøre på Skovvang Stadion, hvor der er lagt op til den helt store fest.

Greve
Ingen billeder
TilhBAD+F8rende links
  Bold.dk  http://www.bold.dk/nyt/Holstebro-og-Alleroed-i-...  
  Allerød Nyt  http://alleroed.lokalavisen.dk/article/20090613...  
  Tipsbladet  http://www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/allero...  
  Picasaweb  http://picasaweb.google.com/beanluck/AFKOprykni...  
  Ligabold.com  http://ligabold.com/news/16388  
  Allerød Nyt  http://alleroed.lokalavisen.dk/article/20090615...  
  Allerød Nyt  http://alleroed.lokalavisen.dk/article/20090615...  
  Ligabold.com  http://ligabold.com/news/16434  
Senior 1's kampe mod Nivå-Kokkedal FK
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp13-06-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Nivå-Kokkedal FK - Allerød FK 3 - 4 
 01-11-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Nivå-Kokkedal FK 2 - 1 
 05-04-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Nivå-Kokkedal FK - Allerød FK 2 - 0 
 08-09-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Nivå-Kokkedal FK 2 - 3 
 24-03-2007  Træningskamp  Kval.række  Nivå-Kokkedal FK - Allerød FK 3 - 2 
 01-04-2006  Træningskamp  Kval.række  Nivå-Kokkedal FK - Allerød FK 1 - 2 
ALLERØDGAMEDAY
Kamp Center
vs
Taastrup FCAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 17. Apr. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
Autohjørnet Lyngby
Hvitved
Carlsberg
Krukkerne
Frisør Moldow
Bog & idé
ExpandIT Development ApS
Handelsbanken
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Nyt
Team Allerød
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
Nejstgaard & Vetlov
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
Flemming Elsborg Bolig
Kvickly Allerød
VB Byggeindustri A/S
Sydbank A/S
Allerød Nyt
Aage Christiansen & Søn ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?