Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kamprapport : Avarta - AllerBAD+F8d FK

Oversigt

Avarta
Avarta
2 - 1
AllerBAD+F8d FK
AllerBAD+F8d FK

Hold : Senior 1
Dato : Søn 18. Maj. 2008
Tid : 13:00
Type : Turneringskamp
Niveau : Danmarksserie
Spillested : Espelunden
Kampens spiller : Rasmus Holm

Kampdata

Scoringer
Mål  50' 0 - 1 Michael 'Ras' Skoubølling
Mål  57' 1 - 1 Avarta
Mål  64' 2 - 1 Avarta
Advarsler/Udvisninger
Gult #1  30' Dennis Lauridsen
Gult kort #1  37' Avarta
Gult kort #1  43' Avarta
Indskiftninger
Ud-/Indskiftning  46' ud: Mikkel Johansson
  ind: Christian O. Hansen
Ud-/Indskiftning  59' Avarta
Ud-/Indskiftning  71' ud: Mikkel Als
  ind: Marc Skriver Bruun
Ud-/Indskiftning  87' Avarta

Holdkort

Nicklas PetersenMikkel AlsAnders SylvestMartin BruunDennis LauridsenMikkel JohanssonRune DalgaardRasmus HolmPaw JegindøMichael WibroeMichael 'Ras' Skoubølling
Christian O. HansenMarc Skriver BruunMartin Laguna
Vi fortjente ikke nederlaget…

Oddsene var helt sikkert ikke med os i søndagskampen ude mod Avarta. 6-7 spillere er ud af holdet pga. skader for tiden, men det kunne nu ikke ses i matchen på et skøøønt græstæppe i Espelunden. Vejret var efter årstiden pivkoldt, og selv Morten T måtte melde fra.

Når andre er ude, kommer nye til, og det udnyttede Mikkel og Marc til at debutere for AFK1, og begge skal herfra ønskes tillykke med debuten. Mikkel var i start elleveren, mens Marc kom ind efter pausen i stedet for Als, der i sin come back kamp selv ville ud. Laguna var også med på bænken, men må pænt vente på sin 3. optræden for holdet.

Avarta stillede - på nær en i karantæne - i absolut stærkeste opstilling, og topholdet satte da også turboen på fra starten. Men nærmere et skud på stolpen blev det ikke til, trods et par pæne tilbud i indledningen. Da det første kvarter var rundet, sendte Paw en god bold bagom Avartas lidt rystede fireback-kæde, og havde Ras fundet balancen havde friløberen måske ændret kampens forløb…Nicklas holdt nullet den første time


Et direkte frispark lidt senere ramte en Avarta-spiller i muren, og var tæt på at overliste deres målmand. Kort efter fik Dennis vores eneste kort i opgøret, og efterhånden var turboen brændt noget ud for hjemmeholdet. I de sidste minutter af halvlegen modtog Avarta således to gule kort, et uhyre tæt forsøg fra Runes venstre fod, og en mulighed fra Ras, der lige akkurat blev tacklet i sidste øjeblik. Målet manglede, og den livlige halvleg sluttede som den begyndte.

Pausen kom vist mest belejligt for vores modstandere, der langt fra fik det tryk de forventede, og 5 minutter inde i 2. halvleg kom topscoreren på tavlen igen. Paw havde overskud på defensivt og offensivt, og på endnu en god pasning kom Ras foran deres back. Avartas keeper kom ud, blev uhjælpsomt rundet, og fra en spids vinkel blev føringsmålet banket ind af vores topscorer. Herlige aktioner, og målet var en perle. 7 minutter faldt udligningen, og yderligere 7 minutter efter kom topholdet på 2-1 efter noget nær 100% udnyttelse …..i hvert fald efter pausen, hvor der var meget laaangt mellem forsøgene fra det suveræne tophold.

Paw nåede op til en hjørnesparksbold, hovedstødet strøg over, og vi blev ved. O. Hansen kom på banen fra 2. halvlegs start, og i det 79. minut var ’løbefænomenet’ uhyre tæt på at overrumple Avartas forsvar, men loppet blev i sidste øjeblik afværget. Holm havde godt overskud til at støde med frem, og i dag var indlæggene som trukket på en snor. Avartas spillere var vist indstuderet om at ’sparke bolden ud af kommunen’ når presset var der, og det blev praktiseret indtil adskillige gange kampen igennem. Først i det 84. minut kom Avartas, og rækkens topscorer til afslutning, men Nicklas var på sin plads og angriberen måtte forlade banen uden scoring. Sylle kom kompromisløst på tværs i flere situationer, og generelt var der bid og appel i tacklingerne over hele banen. Herligt at se gutter :o).Herligt billede


I overtiden blev det fra Avartas bænk råbt, at ’bolden skulle ned i hjørnet’ og marionetterne på banen gjorde alt for at lystre. Vi kom ikke til noget nævneværdigt, og sidste forsøg mod vores mål blev et direkte frispark, der tog muren og gav hjørne.

Kampen sluttede kort efter, 2-1 blev resultatet, og tillykke til Avarta med den kommende oprykning. Fortjent efter sæsonen, helt sikkert, men forskellen var nu ikke stor i dag. Måske vil hovedparten af de 383 tilskuere mene noget andet, men nøgternt set havde vi ikke ’fortjent’ nederlaget, vel!

Dagens spiller blev Holm, godt fulgt af en igen hårdt arbejdende Paw, mens flere andre spillede en solid kamp. Debutanterne Mikkel og Marc kommer vi helt sikkert ti,l at se mere til, og husk kun: dette var den første af fire kampe på blot 12 dage!

FA


Finn A
TilhBAD+F8rende links
Ingen links til denne kamprapport
Senior 1's kampe mod Avarta
 Dato  Type  Niveau     
 17-04-2011  Turneringskamp  2. Division  Avarta - Allerød FK 2 - 0 
 13-08-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Avarta 2 - 2 
 12-06-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Avarta 2 - 1 
 20-09-2009  Turneringskamp  2. Division  Avarta - Allerød FK 0 - 1 
 14-03-2009  Træningskamp  2. Division  Avarta - Allerød FK 3 - 2 
Valgte kamp18-05-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Avarta - Allerød FK 2 - 1 
 03-11-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Avarta 0 - 1 
 17-05-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Avarta - Allerød FK 0 - 1 
 10-09-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Avarta 0 - 2 
Kamp Center
vs
Taastrup FCAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 17. Apr. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
Allerød Nyt
Skjold Burne
Team Allerød
ExpandIT Development ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
3F
Autohjørnet Lyngby
Allerød Fysioterapeuterne
Hvitved
AL-GLAS ApS
Intersport Allerød
Team Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Kvickly Allerød
Drachmann Advokater I/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?