Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kamprapport : Birkerød IF Skjold - AllerBAD+F8d FK

Oversigt

Birkerød IF Skjold
Birkerød IF Skjold
1 - 5
AllerBAD+F8d FK
AllerBAD+F8d FK

Hold : Senior 1
Dato : Lør 2. Sep. 2006
Tid : 15:00
Type : Turneringskamp
Niveau : Danmarksserie
Spillested : Ved Birkerød Stadion
Kampens spiller : Christian O. Hansen

Kampdata

Scoringer
Mål  2' 0 - 1 Christian O. Hansen
Mål  11' 0 - 2 Carsten Andersen
Mål  45' 0 - 3 Michael 'Digger' Nielsen
Mål  55' 1 - 3 Birkerød IF Skjold
Mål  74' 1 - 4 Michael 'Digger' Nielsen
Mål  92' 1 - 5 Rasmus Lehn
Advarsler/Udvisninger
Gult kort #1  17' Birkerød IF Skjold
Gult kort #1  42' Birkerød IF Skjold
Gult #1  77' Morten Brammer
Gult kort #1  85' Birkerød IF Skjold
Indskiftninger
Ud-/Indskiftning  61' ud: Carsten Andersen
  ind: Rune Dalgaard
Ud-/Indskiftning  79' ud: Morten Brammer
  ind: Lars Røpke
Ud-/Indskiftning  80' ud: Christian O. Hansen
  ind: Rasmus Lehn

Holdkort

Jess SonnichsenAnders SylvestCaspar Sejer NielsenMartin BruunMorten BrammerPaw JegindøMagnus LindbergMark ParrishCarsten AndersenMichael 'Digger' NielsenChristian O. Hansen
Lars RøpkeRasmus LehnRune Dalgaard
Forrygende sejr over naboerne fra Birkerød

Oddsene var noget imod os, frem mod lørdagens kamp mod Birkerød i 6. rundeopgøret på en træningsbane nær byggeprojektet ved Birkerød Stadion.

Vi havde inden kampen ikke vundet de seneste 4 kampe, mens Birkerød ikke havde tabt de seneste 4.

Hjemmeholdet havde da også fulgt med, og i kampprogrammet stod der ’AFK er med 3 oprykninger på stribe avanceret fra serie 1 til danmarksserien, hvor man ganske imponerende lagde ud med en sejr på 2-0 i Sundby over B1908. Siden da har holdet ikke vundet, og et gennemgående problem er manglende mål, trods overvægt i spil.’

Oveni det måtte vi undvære både Jan og Thomas – begge pga skader - til dagens kamp, men taktikken blev lagt i løbet af ugen.

Unægtelig ikke den allerbedste optakt til kampen mod det rutinerede mandskab fra nabobyen, men drengene i blåt diskede op med en mandfolke præstation over hele linien.

Herligheden startede straks fra kampens start. Vores første scoringsforsøg kom efter 20 sekunders spil, scoringen kom dog ikke trods et ihærdigt forsøg fra Mark, og efter 1,38 lynede vi for første gang. Paw sendte aleneangriberen O. Hansen afsted i dybden, målmanden forsøgte at nå ud, men O. Hansen sparkede behersket bolden forbi med en blanding af et fælt vristspark og et lop. Bolden susede i kassen til 0-1, og jublen var herlig. Birkerød stillede som vanligt med en del rutinerede spillere, og virkede fysisk stærke. De kom da også til en afslutning efter 5 minutters spil, men det svage skud fra feltets kant kunne ikke gøre os fortræd.

I det 11. minut lynede vi igen. O. Hansen jagtede en tilsyneladende håbløs bold ved deres mållinien, vandt en mod en duellen, og da Carlitto var søgt med frem, blev bolden lagt perfekt på tværs udenfor målmandens rækkevidde. Carsten blev godt nok presset heftigt bagfra, men 0-2 var en realitet.

En helt suveræn start på den svære match, og selvtilliden boblede hos de blå boyz fra AFK. Hos Birkerød var der mere frustrationerne der kunne ses, men kampens myndige dommer lod sig ikke rive med trods flere udbrud fra det stribede hjemmehold. Birkerødderne nøjedes med 3 gule i kampen, vi fik 1 (Brammer i 2. halvleg), og ligner efterhånden det mest fairspillede hold i rækken!

Lige inden den halve time var Birkerød farlige efter et frispark, men Jess nåede lige akkurat ned til hovedstødet. Efter 33 minutter skulle vi have øget føringen. Birkerød var nok engang spillet tyndt i deres bagerste række, denne gang af Sylle(!) og Carsten. Mark afsluttede det kvikke angreb, men målmanden hev en mesterredning frem. Det efterfølgende hjørnespark fik vi dog ikke udbytte af.

To minutter før pausen, lige efter et direkte frispark fra Magnus var havnet på parkeringspladsen, var Birkerød tæt på en reducering. Jess nåede dog i sidste øjeblik ned, og afværgede en ellers fri afslutningsmulighed.

Digger var tilbage i sit vante hopla, og sikke en kamp det blev. I 1. halvlegs overtid måtte han dog se keeperen redde et godt forsøg, men ikke lang tid efter vandt Dix duellen. 1,15 inde i overtiden blev bolden tacklet fra forsvaret, og alene med målmanden var Digger sikkerheden selv. 3-0 lige inden pausefløjtet, og vi var endnu mere flyvende.

10 minutter efter 2. halvleg var sat i gang fik Birkerød reduceret. Med ryggen til målet fik en af deres angribere bukseret bolden på overliggeren, og heldigt for hjemmeholdet, røg returen lige i panden på en blank medspiller, der ikke kunne undgå scoringen.

Birkerød fik en kort opblussen efter målet, og vi var lidt pressede i en kort periode efter målet. Vi svarede igen, Doktor Bruun var lige ved og næsten efter et hjørnespark, og Digger forsøgte fra distancen. Målscorer Carsten måtte udgå med en mindre skade, Dalgaard kom ind, og langsomt kom vi igen ovenpå.

Da det manglende ur ville have vist 28,44 kom vi på tavlen igen. Digger var på spil igen i feltet, det første forsøg blev blokeret, men returen gik i kassen. 1-4, Diggers 2. mål i kampen, og forskellen var slående.

Brammer var tilbage i startopstillingen, og den store midtbanestrateg gjorde det strålende lige indtil 11 minutter før tid. Da var det slut, godt hjulpet af et gult kort i det 32. minut, og Ståle overtog pladsen på midten.

Vi var langt fra færdige, frustrationerne kunne høres på hjemmeholdet, og da Lehn afløste Man-of-the-Match O. Hansen 10 minutter før tid, fik vi fornyet luft oppe foran.

Lehn nåede at være med i meget, og et minut i overtiden, overlistede han Birkerøds rutinerede målmand med et effektivt vip til 1-5. Dalgaard var oplægger, og triumfen var total.

5 mål scorede vi – hvem sagde scoringskrise? – og holdet var ganske enkelt forrygende! Heldigvis havde mange tilskuere taget turen indad Kongevejen, og jeg er sikker på de kommer igen, når vi på lørdag tager imod Avarta på Skovvang.

Indtil da kan vi nyde den måde sejren kom i hus på, og herfra skal lyde: kanon indsats gutter!!!!!

For lige at vende tilbage til kampprogrammet...så stod der nemlig også 'Vi ser frem til at Birkerød kan fortsætte de gode takter i eftermiddag, men er samtidig klar over, at i fodbold kan tingene hurtigt vende.'

Ses på Fortet!

Finn A
TilhBAD+F8rende links
  Dagbladet Online  http://www.dagbladetonline.dk/apps/pbcs.dll/art...  
  Birkerød IF 'Skjold'  http://www.skjold-fodbold.dk/default.asp?pageid...  
Senior 1's kampe mod Birkerød IF Skjold
 Dato  Type  Niveau     
 02-11-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 2 - 2 
 31-08-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 2 - 2 
 22-05-2019  Pokalkamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 2 - 5 
 06-05-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 3 
 17-09-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 1 - 1 
 05-03-2011  Træningskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 0 
 04-04-2009  Turneringskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 0 - 2 
 21-02-2009  Træningskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 2 - 3 
 16-08-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 1 - 1 
 21-06-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 1 
 15-09-2007  Turneringskamp  Sjællandsserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 2 - 1 
 05-04-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Birkerød IF Skjold 0 - 0 
Valgte kamp02-09-2006  Turneringskamp  Danmarksserie  Birkerød IF Skjold - Allerød FK 1 - 5 
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Lørdag 27. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Sepio
Bog & idé
Sepio
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Handelsbanken
Intersport Allerød
Allerød Nyt
AL-GLAS ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Autohjørnet Lyngby
Team Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Flemming Elsborg Bolig
Dalgaard Serigrafi ApS
Sydbank A/S
Kvickly Allerød
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?