Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kamprapport : Herstedøster IC - AllerBAD+F8d FK

Oversigt

Herstedøster IC
Herstedøster IC
1 - 1
AllerBAD+F8d FK
AllerBAD+F8d FK

Hold : Senior 1
Dato : Lør 4. Nov. 2017
Tid : 12:30
Type : Turneringskamp
Niveau : Sjællandsserie
Spillested : Herstedøster Stadion

Kampdata

Scoringer
Mål  14' 0 - 1 Sebastian Ysbæk-Nielsen
Straffe, scoret  81' 1 - 1 Herstedøster IC
Advarsler/Udvisninger
Gult kort #1  29' Herstedøster IC
Indskiftninger
Ud-/Indskiftning  65' ud: Sebastian Ysbæk-Nielsen
  ind: Anders Østergaard
Ud-/Indskiftning  72' ud: Morten Midskov Hansen
  ind: Mads Rem
Ud-/Indskiftning  77' ud: Victor Rasmussen
  ind: Kim Christensen

Holdkort

Frederik BuchSebastian Pitzner-SchmidtMartin DrescherMarcus HjulmandPeter Frimand RasmussenJacob HarlevMorten Midskov HansenVictor RasmussenDino KarjasevicSøren Freund JensenSebastian Ysbæk-Nielsen
Anders ØstergaardKim ChristensenMads Rem
Efteråret sluttede med uafgjort 1-1 i Herstedøster, vi holder vinterpause på en delt førsteplads

Lørdag d. 4. november sluttede første halvdel af sæsonen i Sjællandsserien med en udekamp mod 4. placerede Herstedøster IC. Banen var noget af det værste set længe, lederne for hjemmeholdet undskyldte da også på forhånd, og vi fandt hurtigt ud af alternativet på kunstgræs ikke var til hjemmeholdets fordel, og dermed skulle kampen spilles som planlagt på en blanding af lidt græs, mudder og jord.

 

Vi stillede op uden anfører Mark, Kim C tog plads på bænken sammen med Rem og Ange, og vi var klar uanset udfordringerne med underlaget. Straks fra kampens start så vi AFK som det hold, der ville mest, fire hjørnespark indenfor de første 12 minutter var dog et magert udbytte, men kort efter kom vi på tavlen.

 

Søren vandt bolden langt fremme, Ysbæk var klar i feltet, og med en kropsfinte blev nærmeste forsvarer sat helt af, og 0-1-målet var en realitet. En flot scoring fra vores spidsangriber.

 

Victor var i vælten i starten, vi dominerede mere og mere, og det var os, der fik afsluttet. Morten forsøgte godt, Dino var tæt på

og først i første halvlegs slutminutter kom hjemmeholdet frem. Det blev til gengæld også lige ved og næsten, Peter nåede ned og fik repareret en fejl i vores felt, og de 0-1 stod ved pausen.

 

I starten af 2. halvleg satte vi igen nogle kvalificerede angreb sammen, Herstedøster havde nok i at forsvare, og antallet af hjørnespark strøg hurtigt op på +10. Harlev sendte et af dem ikke langt fra målet, og i det 56. minut reddede stolpen for Herstedøster da Dino var tæt på efter opspil fra Ysbæk.

 

Ange og Rem blev sendt på banen, Ys og Morten tog en pause udenfor, og i det 81. minut kom udligningen ud af stort set ingenting. Rem gled på mudderet, rammer en modstander i feltet, og udefra så straffesparket korrekt ud. Hjemmeholdets målmand tog sig af sparket, og forpurrede nok et clean sheet for altid stærke Buch i målet.

 

Vi jagtede sejren til det sidste, en enkelt gang kom vi tæt på, og efter 47:15 i 2. halvleg sluttede kampen til stor jubel for hjemmholdet.

 

Det blev til et enkelt point, vi kom efter alle tre, og kan nu gå på vinterpause på en delt førsteplads sammen med BSF, der dog ligger over os efter sejr (4-3) i sæsonens første indbyrdes møde. Der er 6 point ned til 3. pladsen, den er Farums og vi ser i den grad frem til foråret, der for vores vedkommende åbnes i Frederikssund lørdag d. 31. marts 2018.

 

Søren blev man og the Match, Harlev var runner up, mens Dresher og Basse sluttede foråret med solide præstationer uden større udfordringer.Finn A
Ingen billeder
TilhBAD+F8rende links
  Ligabold  http://ligabold.dk/news/116601  
Senior 1's kampe mod Herstedøster IC
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp04-11-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Herstedøster IC - Allerød FK 1 - 1 
Kamp Center
vs
Herlev FodboldAllerød FK
Turneringskamp
Lørdag 26. Maj. kl 11.00

Seneste kamp
Lør 12. Maj.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
Widex
Intersport Allerød
Sponsorer
Team Allerød
Jyske Bank Allerød
Brillehuset
VB Byggeindustri A/S
Sydbank A/S
Brøndby Stilladser ApS
Nejstgaard & Vetlov
Estate Mæglerne
Allerød Kommune
Allerød Nyt
Autohjørnet Lyngby
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?