Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kamprapport : AllerBAD+F8d FK - BSF

Oversigt

AllerBAD+F8d FK
AllerBAD+F8d FK
1 - 1
BSF
BSF

Hold : Senior 1
Dato : Lør 20. Maj. 2017
Tid : 13:00
Type : Turneringskamp
Niveau : Sjællandsserie
Spillested : Allerød Idrætspark
Kampens spiller : Jacob Harlev

Kampdata

Scoringer
Mål  15' 0 - 1 BSF
Mål  52' 1 - 1 Jacob Harlev
Advarsler/Udvisninger
Gult kort #1  57' Martin Drescher
Gult kort #1  62' Dino Karjasevic
Gult kort #1  87' Casper Bigler
Indskiftninger
Ud-/Indskiftning  46' ud: Sebastian Balle
  ind: Martin Drescher
Ud-/Indskiftning  69' ud: Victor Rasmussen
  ind: Anders Østergaard
Ud-/Indskiftning  76' ud: Oliver Kirkegaard
  ind: Morten Midskov Hansen

Holdkort

Frederik BuchCasper BiglerSebastian BalleSebastian Pitzner-SchmidtSebastian MønsterMark ParrishSøren Freund JensenOliver KirkegaardJacob HarlevDino KarjasevicVictor Rasmussen
Anders ØstergaardMartin DrescherMorten Midskov Hansen
Ingen vinder i topkampen mod BSF

Lørdag den 20. maj var rækkens nummer 2, BSF (Ballerup/Skovlunde), på besøg i Allerød Idrætspark. Der ventede AFK en svær opgave, BSF er pt forårets bedste hold set på indsamlede point alene, og mødte frem til kampen med hele fem sejre i træk. Vi skiftede ud på to pladser i forhold til sidste uges sejr, M. Bigler og Kim C. blev afløst af Morten M(ega) og Drescher, og kampen blev tæt, intens og spændende til sidste fløjt.

 

Kampens betydning var ikke til at tage fejl af, vi var tvunget til at vinde hvis oprykningsmulighederne fortsat skal være indenfor rækkevidde i de sidste kampen af sæsonen, mens BSF med to point op til førstepladsen ikke kunne tillade sig at sætte point til.

 

Det kunne ses fra kampens start, vi statede meget fokuserede og med to store chancer (et til hvert hold), kom kampen godt i gang foran de fremmødte tilskuere i solskinnet i AI. Vinden var i ryggen på gæsterne i 1. halvleg, men deres mange lange bolde sejlede flere gange for langt og til målspark. I det 15. minut fik BSF alligevel bragt sig foran, et indlæg blev til en løs chance og 0-1 var en kendsgerning. 

 

Vi svarede omgående igen, Mønster nød godt af det flotteforarbejde fra Harlev og Dino, desværre strøg skuddet i sidenettet. Sådan fortsatte kampen, BSF stillede sig klogeligt tilbage, vi kombinerede for det meste fint, Dino fik chancen med et hovedstød og en igen godt kæmpende Bigler måtte en tur i græsset med blodtud efter en nærkamp. Mark og Søren tog mange dueller på midten, og var særdeles vigtige i bestræbelserne på at få overtaget.

 

Halvlegen sluttede med et lille plus til gæsterne, stillingen holdt og det skulle blive bedre efter pausen, selvom vi skulle gennemføre kampen i undertal efter nogle højst besynderlige gule kort.

 

Drescher afløste Balle i pausen, BSF fik 2. halvlegs første mulighed med et skud godt over, og i det 52. minut kom udligningen. OK kastede boiden mod hovedstødsstærke Harlev, der fra en spids vinkel dirigerede bolden i nettet i den modsatte side af målet. Et flot mål af Harlev, der senere fortjent blev kåret som vores Man-of-the-Match.

 

Minuttet efter var OK tæt på endnu en scoring, bolden blev drejet flot i mål, men målet blev underkendt for et frispark i siden. Det havde ellers lunet mod topholdet, der efterhånden så trætte ud.

 

Victor forsatte med de gode takter, Dino var tæt på igen, og vi var ovenpå. I det 57. minut kom det første kontroversielle gule kort, Drescher blev sendt fra banen i 10 minutter, efter en bemærkning om to frispark forinden ikke blev dømt. To minutter senere var Buch igen på sin plads til en hoppende bold i feltet, og inden længe måtte Dino også ud i ti minutter, angiveligt for at trække tiden ved et indkast, meget hårdt dømt - og vi var 9 mod 11 i 6-7 minutter. I undertalssituationen formåede BSF ikke at komme til noget som helst, det skulle lige være et hovedstød, der gik langt forbi vores mål.

 

AFK-holdet kæmpede videre, Ange kom ind i stedet for Victor, og få mintter senere var selvsamme Ange tæt på at nå frem til en stikning fra Harlev, forsvareren  fra BSF nåede tilbage i sidste øjeblik. AFK skal roses for en super indstilling til kampen, trods de svære forhold, Morten afløste OK, og vi satsede 'hele butikken' i slutminutterne. Dino fik bolden serveret fra Basse, loppet blev kun til et tjat, og stillingen var uændret. Tre minutter før tid måtte vi så igen spille i undertal. Bigler vandt duellen mod en modspiller i vores højre side, stor var overraskelsen da der blev dømt frispark, og overikøbet kostede nærkampen gult kort til os. Det var det tredje af slagsen den eftermiddag, BSF fik ingen, og det gjorde arbejdsbetingelser unægteligt sværere.

 

Morten var tæt på at nå frem til en god skudmulighed i feltet som stadionuret rundede de 90 minutter, og selvom vi var i undertal jagtede vi endnu en scoring. Victor sendte et godt skud mod målet, BSF' aldrende målmand parerede til hjørnespark, og vi gik 100% efter de 3 point. Det var ved at koste i det 95. minut. BSF var i overtal i vores felt, og hvordan det lykkes spilleren at afslutte så svagt i en helt fri position midt for målet forbliver en gåde. Det blev ved de 1-1, og trods det ene point følte vi måske mere, at vi tabte 2.

 

Indstillingen var i top hos alle 14, flere fik stemmer, og trænerduoen uddelte roser til holdet efter en helt igennem godkendt præstation mod et solidt hold, der fysisk overmatcher de fleste hold i rækken.

 

I næste runde venter Lirea på udebane, der skal vi mindst være ligeså fokuserede, hvis vi skal have point med hjem. Kampen spilles klokken 15 i Herlev, vi håber at se mange af vores tilskuere derinde.Finn A
Ingen billeder
TilhBAD+F8rende links
  live-2131-ballerup-skovlunde-fodbold.umbraco-proxy.com  http://live-2131-ballerup-skovlunde-fodbold.umb...  
  Allerød Nyt  http://alleroed.lokalavisen.dk/afk-spillede-uaf...  
Senior 1's kampe mod BSF
 Dato  Type  Niveau     
 07-09-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  BSF - Allerød FK 1 - 0 
 14-04-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  BSF - Allerød FK 0 - 1 
 02-09-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BSF 3 - 4 
Valgte kamp20-05-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BSF 1 - 1 
 01-10-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  BSF - Allerød FK 0 - 1 
 14-04-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  BSF - Allerød FK 2 - 0 
 27-08-2011  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - BSF 1 - 1 
 25-04-2011  Turneringskamp  2. Division  BSF - Allerød FK 2 - 1 
 13-11-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - BSF 2 - 0 
Kamp Center
vs
B1908Allerød FK
Turneringskamp
Lørdag 13. Feb. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
WS Audiology
Kvickly Allerød
Sponsorer
Team Allerød
Mr. Allerød
Sepio
Allerød Fysioterapeuterne
Kop & Kande Søborg
Bog & idé
Allerød Nyt
ExpandIT Development ApS
Intersport Allerød
Handelsbanken
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Nejstgaard & Vetlov
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Kvickly Allerød
Allerød Nyt
Flemming Elsborg Bolig
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?