Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kamprapport : BSF - AllerBAD+F8d FK

Oversigt

BSF
BSF
0 - 1
AllerBAD+F8d FK
AllerBAD+F8d FK

Hold : Senior 1
Dato : Lør 1. Okt. 2016
Tid : 15:00
Type : Turneringskamp
Niveau : Sjællandsserie
Spillested : Ballerup Idrætspark

Kampdata

Scoringer
Straffe, brændt  50' BSF
Mål  91' 0 - 1 Morten V. Olsen
Advarsler/Udvisninger
Gult kort #1  25' Jacob Harlev
Indskiftninger
Ud-/Indskiftning  32' BSF
Ud-/Indskiftning  41' BSF
Ud-/Indskiftning  46' ud: Jonas Madsen
  ind: Mathias Aarenstrup
Ud-/Indskiftning  56' ud: Sebastian Mønster
  ind: Victor Rasmussen
Ud-/Indskiftning  64' ud: Dino Karjasevic
  ind: 

Holdkort

Frederik BuchIssa SultanAlexander TheillPatrick DahlsenMark ParrishSebastian Ysbæk-NielsenJacob HarlevSebastian MønsterJonas MadsenSøren Freund JensenDino Karjasevic
Mathias AarenstrupMorten V. OlsenVictor Rasmussen
Debutantmål i overtiden sikrede os de 3 point i svær udekamp mod BSF.

Lørdag den 1. oktober 2016 blev en dag som Morten V. Olsen ikke glemmer foreløbigt. Dagen bød nemlig på debut for klubbens bedste seniorhold, kronet med kampens enlige scoring i overtiden efter fornemt forarbejde fra Søren og Victor.

 

På et flot græstæppe i Ballerup Idrætspark blev kampen spillet i et herligt solskinsvejr, og længe lignede det et uafgjort retultat mellem 5. placerede Ballerup-Skovlunde og AFK, der lå på 7. pladsen inden weekendens runde.

I kampens 91. minut sendte Søren en perfekt stikning til lynhurtige Victor, der oversprintede forsvarsspillen, og alene med målmanden trillede Viggo bolden til siden, hvor Morten med en sikker inderside bragte den manglende resultattavle på 0-1. 

 

BSF fik flere muligheder for at reducere i de fire overtidsminutter, men vi holdt stand og sikrede os sæsonens tredje sejr, den anden i træk.

 

Optakten til kampen var udfordrende, cheftræner Dennis og Clement måtte ændre i formationen nogle gange, og hjemmeholdet forsøgte med en højt effektivt pres fra kampens start. Xander som fik sin første start, kom imellem flere gange, og i det hele taget var det en livlig indledning fra begge hold. Der blev stillet store krav til Søren og Mønster i midten, det var en kamp hvor der skulle løbes ekstra meget, og vi får da ogsp afsluttet et par gange indenfor det første kvarter - dog uden den nødvendige træfsikkerhed.

 

I det 18. minut fik Dino bolden i nettet, scoringen blev underkendt for offside, og kort efter afsluttede Harlev over mål efter godt forarbejde fra Xander og Madsen.

 

Kort efter faldt kampens eneste gule kort, det blev givet til Harlev og kort efter afsluttede BSF godt over. Keeper Buch kom i den næste periode flere gange i fokus, det var med sikre indgreb og i det hele taget var det en gennem solid præstation vi blev vidne til.

 

Issa spillede sikkert på backen, og selv et slag i hovedet kunne ikke stoppe vores venstrebenede Sultan. Få minutter inden pausefløjtet var BSF igen tæt på at blive fanget i en tilbagelægning, Dino blev hægtet af bagerste mand, vi fik frispark ud af det, men kortet blev i lommen...

 

Ysbæk forsøgte sig med et kvalificeret frispark, BSF lagde et lille tryk mod slutningen, og den livlige halvleg sluttede uden scoringer.

 

I pausen omøblerede vi på et par pladser, og efter fem minutters spil kom kampens vel nok mest overraskende kendelse. BSF header på oversiden af overliggeren, ved nedslaget stod Harlev og en modstander nærmest stille og afventende, og med en lille bevægelse skaffede BSF-spilleren et meget overraskende straffespark, et spark som vores stærke keeper pillede til stor tilfredshed for holdet og vores mange fremmødte tilskuere.

 

Trætheden begyndte at melde sig, vi skiftede debutanten Morten ind istedet for en sygdomsramt Dino, og vi fik sendt flere gode indlæg som vi dog ikke fik udnyttet. BSF headede fikst ned i jorden efter et hjørnespark, bolden røg et godt stykke forbi, og med det høje pres fra BSF fik vi flere gode omstillinger. Både Morten og Madsen forsøgte sig i slutminutterne, det lignede en pointdeling lige indtil Søren sendte Victor afsted og Morten brugte indersiden.

 

Eftre scoringen fik BSF et direkte frispark, der via muren røg til hjørnespark som vi fik afværget efter en stor arbejdsindsats mod et godt spillende hold, der mødte frem til kampen med to friske sejre, begge på 2-0.

 

Keeper Buch blev fortjent man of the match, Xander gjorde næsten alt rigtigt, og træner Dennis var klar med en kommentar om sejrsmålet  'Det var det vi drømte om, vi fik flere muligheder for omstillinger, og ved målet fik vi udnyttet Victors hurtighed efter en super spilning fra Søren. BSF var en god modstander, derimod præsterer vi ikke som vi kan, og formår ikke at sætte nok sammen. Vi står godt og solidt, og giver ikke mange chancer væk'.

 

Dennis havde også svært ved at se straffesparket 'Det var hvad vi kan kalde halvtyndt, heldigvis holder Buch os inde i kampen'.

 Finn A
Ingen billeder
TilhBAD+F8rende links
  Sjællandske Nyheder  http://sn.dk/Sport-FAA/Debutant-matchvinder-i-o...  
  Sjællandske Nyheder  http://sn.dk/galleri/604701  
  ballerupbladet.dk  http://ballerupbladet.dk/node/34733  
  Allerød Nyt  http://alleroed.lokalavisen.dk/sejr-til-afk-i-d...  
Senior 1's kampe mod BSF
 Dato  Type  Niveau     
 07-09-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  BSF - Allerød FK 1 - 0 
 14-04-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  BSF - Allerød FK 0 - 1 
 02-09-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BSF 3 - 4 
 20-05-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - BSF 1 - 1 
Valgte kamp01-10-2016  Turneringskamp  Sjællandsserie  BSF - Allerød FK 0 - 1 
 14-04-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  BSF - Allerød FK 2 - 0 
 27-08-2011  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - BSF 1 - 1 
 25-04-2011  Turneringskamp  2. Division  BSF - Allerød FK 2 - 1 
 13-11-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - BSF 2 - 0 
Kamp Center
vs
B1908Allerød FK
Turneringskamp
Lørdag 13. Feb. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Sponsorer
Allerød Nyt
ExpandIT Development ApS
Allerød Fysioterapeuterne
Sepio
Bog & idé
Carstens Diner
3F
Autohjørnet Lyngby
Mr. Allerød
OK – Altid billig benzin
Handelsbanken
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
VB Byggeindustri A/S
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
Flemming Elsborg Bolig
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Allerød Kommune
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?