Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
U19: Super start på foråret
Super start på foråret
stor jubel efter premier sejrKampen slut og 3 point på kontoenså er vi på plads efter 1-0 målet af AnziAndreas Bjerregård scorer til 2-1 på straffeHalvlegs peptalk efter en uheldig udligning 1 min før pause

Så blev foråret sparket igang for U 19. 

 

Efter en svær opstart for U 19 med flere aflyste træningskampe P.G.A. problemer med at stille hold både for vores vedkomne og vores modstander og hvor vi igen i denne sæson er udfordret med en smal trup, da vi igen har mistet et par spiller som har valgt at prioterer studier og andet før fodbold, var det glædeligt at vi har mindst en super spiller for U 17 i Mads Peter Hansen som fik debut i dag mod AB og vi havde Andreas Bjerregård med fra u 19 2. 

 

Kampen startede lidt rodet det var også første kamp på græs så alle skulle lige vænde sig til det anderledes underlag som det er når man har haft en lang vinter på kunststof baner. 

 

AB startet mest på bolden men skaber intet vi står rigtig godt og har et par farlige kontrastød først hvor Fugl bruger sin speed  til at komme mod mål, men chancen løber ud i sandet. 

 

Efter ca 18 minutter bliver vi ramt af et uheld da Mik for et ordentlig skrald på knæet og må gå ud, ind kommer Hindkær. 

 

Efter en halv time har vi et rigtig flot pres af Anzi og Vianen hvor det lykkes Vianen at få prikket bolden frem til Anzi der efter et par gode træk frem mod målet og hårdt presset af to forsvarer bevarer roen og overblikket og køligt sparker bolden flat i det lange hjørne til 1-0 super mål af Anzi. 

 

Efter at havde sundet sig lidt og løbet på det ømme knæ er jernmanden Mik igen klar til at komme på banen. 

 

Lige før pause fløjtet er vi meget uheldige en rimelig ufarligbold bliver sendt i dybten af AB den rammer en knold lige før Mads Peter skal sparke den væk og den rammer ham så uheldigt at han får rettet den af så den total snyder Jacob i målet og desværre går den i mål til 1-1 

 

I pausen er vi enige om at vi sidder på spillet og skal fortsætte så skal vi nok få scorret og hevet de tre point med hjem til Allerød. 

 

Andreas B kommer ind i pausen med en masse energi og lyst til at spille på u 19 1 og tak for det han skulle vise sig at blive kampafgørende. 

 

Efter et kvarter sidder vi solidt på kampen og presser på for at komme i front Dani har et forsøg udefra, men den bliver blokeret. 

 

Efter 18 minutter tager Fugl et af sine karateristiske ryk og runder sin back kommer i feltet og bliver væltet desværre er dommerens fløjte tavs og intet straffe. 

 

Blot et par minutter efter er Andreas B på spil i feltet og bliver skuppet i ryggen dennne gang er dommeren ikke i tvivl og straffe til os, Andreas har masser af selvtillid og tager selv bolden, og sparker den stensikkert ind til 2-1. 

 

Blot 5 minutter efter har vi igen et godt genpres denne gang af Fugl og Andreas hvor Fugl får prikket den frem til Andreas der bruger al sin energi og evner og for presset sig foran tre forsvars spillerer og får også bevaret overblikket og sparker den ind til 3-1, igen et rigtigt flot mål.

 

Resten af kampen trykker AB på men kun en gang kommer de forbi til en chance hvor Jacob er på plads og redder forsøget , ellers har vores forsvars kæde Hindkær, Hjulle, Mads Peter og Mik fuldstændig styr på dem.

 

Vi har i de sidste 10 minutter flerer gode forsøg på at scorer ydelige et par mål, Andreas har to forsøg på træværket og i de døende sekunder er Andreas igen på spil og alene med målmanden fra en spids vinkel afslutter han forbi mål og ser desværre ikke at en fremstormende Yusuf er helt blank på midten foran målet, men han er tilgivet.

 

Dejlig åbning på sæsongen Fremhæves skal Mads Peter der på trods af uheldet med selvmålet spiller han en super kamp og viser en fantastisk ro, selvtillid og styrke til at være med på U 19,  også super indsats af hindkær som viser den rette vilje efter at han var skuffet over at starte på bænken. MOM blev dog Andreas som med to mål afgjorde kampen. 

 

Vi glæder os til næste kamp hvor vi får besøg at et af de hold der altid er med i toppen og hvor vi kan se om vi kan være med i år på trods af alle de udfordringer vi har, det er tirsdag efter påske at B 1908 kommer på besøg på Møllemosen 

   
flemming theill d. 09-04-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødMr. AllerødCarstens DinerAL-GLAS ApSAllerød FysioterapeuterneOK – Altid billig benzin
U19-1's kampe mod AB
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp09-04-2017  Turneringskamp  Elite Øst  AB - Allerød FK 1 - 3 
 20-04-2016  Pokalkamp    Allerød FK - AB 1 - 4 
 02-03-2014  Træningskamp    Allerød FK - AB 2 - 5 
Se også
Sort start ødelagde kampen for os20-04-2017 - Sort start ødelagde kampen for os
Slidt U19 taber sidste kamp13-11-2016 - Slidt U19 taber sidste kamp
Kaotisk optakt ødelagde kampen07-11-2016 - Kaotisk optakt ødelagde kampen
Kom for sent igang30-10-2016 - Kom for sent igang
Knebent nederlag i intens topbrag25-10-2016 - Knebent nederlag i intens topbrag

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKBirkerød IF Skjold
Turneringskamp
Lørdag 6. Maj. kl 13.00

Seneste kamp
Ons 26. Apr.
Pigeraketten
Pigeraketten
AFK-TV
AFK-TV
Elite sponsorer
Widex
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Estate Mæglerne
Bog & idé
Carstens Diner
Intersport Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
Team Allerød
Team Allerød
Weltz Byg ApS
Handelsbanken
Allerød Nyt
Certego
Team Allerød
Nordsjællands KonferenceCenter
Sydbank A/S
G&O Maritime Group
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Nyt
Autohjørnet Lyngby
Dalgaard Serigrafi ApS
Brillehuset
Land Development A/S
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?